Po milovaní som trošku krvácala. Čo to môže byť?
Ahojte baby, poradte mi ak viete... s partnerom sa pokusame o babo, uz dlhsiu dobu. Od zaciatku minuleho tyzdna som mala mat plodne dni, milovali sme sa pravidelne. V nedelu sme mali sex dvakrat, a pri druhom raze, ked sme skoncili a utierala som sa, trosku som krvacala. bola to taka slabo cervena krv, skor ruzova. Vysiel zo mna aj taky malilinky kusok, vyzeralo to ako sliznica maternice. Potom som v pondelok trosku spinila, malilinko aj vcera. Menzes mam dostat az za nieco vyse tyzdna. Pocas cyklu nikdy nemavam spinenie, ani pri ovulacii, ani pred menzesom.dost sa bojim, co to mohlo sposobit :((((
@simik22 Ahoj prosím ťa všetko čo si opisovala sa nám s priateľom práve stalo tiež sa snažíme o dieťa, chcem sa spýtať či si teda bola tehotná a s toho sa ti spustila krv ďakujem 🙂
@jozeffyovamonika nebola 🙂
@jozeffyovamonika ahoj,prosím ťa,ty si bola nakoniec tehotná? Presne to isté sa nám stalo,a ostala som mierne v šoku..ďakujem krásne 😊

@labanka ked ja na to furt zabudam, ja som taka hlava derava, vzdy si na to spomeniem ked uz je neskoro, ue som si zabudla odmerat