Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
a kde si zamestnana?ja som mala dnes taky rozbehany,rano s mamou u lekara,mala zlomenu ruku,dnes jej to dali konecne dole,ale aj tak to ma stale opuchnute,ked jej to do 2 tyzdnou neodpuchne tak mame prist,nevim,nevim,nejako sa mi to nezda,dufam ze jej to odpuchne 🙂
ja som sukromnička kadernička 🙂 lusi asi zalahla aj z babetkom do postielky 😀
marti tak potom mozes zamestnat moju dceru aj ona sa uci za kadernicku,je druhacka v nitre... 😀
baby dakujem vam pekne...ale poviem pravdu neviem kolko ostalo emb.na zamrazenie... 😉 dr.sa velmi ponahlal,isiel na pohreb a ja som sa nejak zabudla opytat kedze som mala emb.v brusku 😵
lusi a budeš testovat? alebo sa nechas prekvapit 🙂
marti neviem...ked si predstavim ze 5.2 mam ist na krv no neviem... 😝
baby to je velke pokusenie testovat,no mne by to urcite nedalo a testovala by som 😅
ja som na 10 den testovala a bolo to pozitivne 😉 ešte nikde nič a ja ta tu už nahovaram 😀 😀 však som hroznáááááá ale desat dni ubehne raz dva. ..
marti mi to teraz budeme prezivat s lusi a potom ona snami 😀 😀 😀
no baby teraz budete somnou cakat 10dni...neze sa namna vykaslete 🙂
lusi nemaj boja ja to preziiiiivam s tebou a budeme to prezivat az do konca,este aj rodit pojdeme s tebou 😀 😀 😀 😀 😀
😀 lusi však na toto sme čakaly teraz sa na teba nemožme vykašlat 🙂
inak ja som po 1 ivf ležala davala na seba pozor ako keby som bola zo skla a nepodarilo sa 😠 a pri 2 ivf som neležala vobec normalne som fungovala dalej a obe mimi sa chytily. takže neprehanaj to z ležaním lebo len zlenivieš 😀 😀
marti ja tak isto som lezala,davala som si pozor a nepomohlo ☹
cim viacej po tom tuzis tym mensia uspesnost, povedala som si viac krat,ze nebudem na to mysliet...ale nejde to...je to v hlave... 😉
presne tak baby,ja budme odychovat nic nerobit tazke,pratat,vysavat atd...ale si mylsim normalne veci mozem navarit a tak...ved to je na psychiku ak sa ma podrait sa podari ci budem lezat ci nie... 😵
mne sa podari a potom idete vy na rad... 🙂
lusi presne tak co sa ma stat sa stane,my to nezmenime... 😉
to si pis ze pojdeme rad radom jedna po druhej... 😀 😀 😀
lusi hlavne bud v pohode to je najdoležitejšie ja cez den nelubim ležat a pri 1 ifku som sa prinutila potom som sa citila jak z inej planety a ešte som bola z toho nervozna jak hovado 😝 že ma ztoho ležania všedko bolelo. pravdaže nebudeš upratovat a stahovat nabytok a namahat sa ale kludne ži dalej 😀 ak to babo tam chce zostat tak zostane 😉 a ja viem že ti budeš naša prvá tehulka a potom prideme mi doradu za tebov 😀
presne tak baby aj tak uz je rozhodnute ci budme tehulka ci nie...tam hore pan bozko uz to rozhodol... 🙂
ale jasne budem sa setrit..a normlane fungovat... 😉
lusi gratulujem k bobacikovi nech sa pekne drzka malinky 🙂 🙂
mne zase dokyna povedala nec h som v klude a lezim ze sa mi to oplati a veru oplatilo 😉
a inak čo robkaš? ja som upratala cely byt lebo cez vykend nebudem mat čas 🙂
kiara dakujem...jasne lezkam aj ja...ale nie v kuse to sa neda 😀
ahoj kiara
lusi jasne ze nie stale isla som sa najest a vicikat ale potom sup do postele 😉
marti ja idem halu robit 😒
aku halu? 😕
ved jasne,ale musim sa presjt po nasom velkom bytiku 😀 budem sa snazit co najviac odychovat,len v nedelu musim navarit aspon obedik 😉
lusi to ano ale opatrne 😉
marti mame sluzbu vo vchode 😉
aha 😅 baby idem kukat tv z mojim mužikom lebo hundre že som snim málo 🙂 držte sa a lusi opatruj sa .ahojte 😉
dobru nocku baby,idem si lahnut aby bobcek sa uhniezdil 😵
lusi veru pekne chod a pozdravho odomna 😀

ahoj silvi dnes som prisla skor z roboty a upratala som cely byt 🙂 lebo zajtra celi den robým plesova sezona 😝