Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte baby,
lusi neboj sa vyjde to,len nemysli na nic zleho,mysli pozitivne aj ked viem z vlastnej skusenosti ze sa to neda,ale aspon takto si budeme dodavat sily 😵 urcite sa mu tam paci 😵 a von vykukne az po 9 mesiacoch 😵
silvi diki...no ja idem si lahnut 🙂 aj ked sa mi nechce...nezvyknuta 🙂
len si lazkaj a oddychuj, dnes mam taky den,ze nic sa mi nechce nejaka som ospala ani kava nezabera,asi ta budem nasledovat aj ja pojdem dadakat... 😀
jooj silvi,lezkam,sedim nohy vylozene ale uz mi ide to na nervy 😀 este len 1,5 dna... 😀 teraz tiez mam vylozene nohy a trosku pisem snad to mozem... 😕
lusi verim ti to cakanie je neznesitelne,aj ten cas sa vlecie pomaly 😠
lusi co sa mi dnes stalo ja som uplne zabudla ze dnes ma moj drahy meninky 😲 az ked sedel za pocitacom a hovori aha dnes ma meniny milos to bol sok 😲 to sa mi este nestalo chudatko ☹ celkom som nanho zabudla,ani sa necudujem lebo v hlave mam len ivf ci sa podari a nad inym ani nerozmyslam,tak sa niet co cudovat 😅
silvi jooj to nevadi ked len meninky...keby narodky 😅 nevadi,vecer v posteli mu to vynahradis dvojnasobne,rozumela si??? 😀 😵 poriadne... 🙂 aby nato nezabudol...
baby ja len jem,to od toho nic nerobenia... 😉
potrebujem si umyt vlasy,take mam mastne...mozem sa zohnut? 😅
ahoj lusi kludne si umy vlásky 🙂 akurát sa nekup len sprchuj ok? inak ako sa citiš? ahoj silvi 🙂
lusi jasne ze sa mozes zohnut ale nie dlho 😀 ale potom sup do postele 😉
silvy pekne sprav erotikus vecer 😉 😉 😉
ahojte baby
lusi marti kiara
jasne,ze som mu to vynahradila vecer bol erotikus 😀
co dnes dobreho varite?ja polievocku,ryza,pecene kuriatko a kuracie rezne 🙂
ahojte baby,co robkate?ja varim pol.slep.a potom dam ugrilovat nozky,kridla... 😉 co si myslite uz sa uhniezdil ten moj bobcek??? 😵
silvi,vcera si sa uz tu neukazala...uhh...jasne,si sa isla pripravit na vecer 😵 😀
LUSI ako sa citis,ziadne zmeny?
mne sa po 2 dnoch po ET zacala tocit hlava,pripadala som si ako keby som si nieco slahla,pobolievalo ma spodok bruska,a vracala som,to som zostavala tehula,aj mi to potvrdili ale potom som zacala krvacat a bum... ☹
mozna,ze na druhe to vplyva inak,aspon mne to takto zacalo...
silvi,ja nic zvlastne necitim...ale brusko ma pobolieva stale...a som unavena viac...
ale ty sa nevykrucaj odpovede... 😀
len si skor odpisala ako ja,to vies musela som sa pripravit na vecer coro moro 😀
takze sa drobcek uhniezduje,nech sa tam prichyti pevne,ja som sa tiez citila unavena,musela som lezat,lebo ked to na mna prislo tak som bola ako na kolotoci 😀
tak ja zatila necitim take,taze uvidime dalej...pila si kafe?
pila som aj pri nikolke mi chutilo,vtedy by som vypila aj o pol noci,nemalo to ziadny vplyv,akurat bola dobra,neplakavala a prespala mi skoro celu noc 🙂 to ten kofein 😀
doparoma zhorela mi cibula na ryzu uplne na uhol 😀 😀 😀
idem k tomu,lebo dnes obedovat nebudeme 😉
silvi...ty zase myslis na vecer..zase nieco chces... 😀 😵
aha,tak fajn aj ja som pila kafe len sa pytam...
lusi vcera som si to odpracovala aspon na tyzden 😀 😀 😀
neviem ale zacalo ma nejako prehanat,to moze byt asi tym,ze mam v hlave to ivf a vysetrenia,neviem ako na to nemysliet,asi aj z toho som nervozna a prehana ma ☹ ☹ ☹
stresujem dopredu 😒
silvi,to si aj za mna bo ja teraz nemozem... 😀
joj toto ti verim a poznam to velmi dobre....ale potom ak zacala stimulka som bola velmi kludna...az som sama na sebe badala ze co to ze ja taka kludna....teraz tak trosku mam nervy ze co ako ale musim byt kludna
to ano lusi chodim aj za teba 🙂 keby to aspon nestipalo 😲 😲 😲
mna prehanalo aj pocas stimulky...neviem ci z liekov alebo nervozita...skor z nervozity...
a teraz znovu...bo neviem co ma caka...nechcem mysliet...a myslim...nejde to...pomooooooc 😲 😀
a bud kludnucka aj za mna 😵
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Včera som si prvýkrát kúpila ovu testy, že ich odskúšam. Zobrazila sa mi druhá čiarka, ktorá bola taká slabšia, no na letáčiku som sa dozvedela, že aj vtedy je test negatívny.
Včera som bola 12DC, tá slabá čiarka znamená to, že keď by som si robila ovu testy napr. o 2, 3 dni, tak mi čiarka zosilnie? Alebo to nemusí byť pravidlom? Ďakujem.
ahoj soni1,
vela bab si robilo testy,ktore mali slabsiu ciarku a podarilo sa im skus pockat na odber krvi,to budes mat 100%,niektorym zas ciarka aj ked mali slabsiu zmizla a vysledky mali negativne,ja som si test nerobila takze neviem posudit,pockaj na baby,urcite ma niektora s tym skusenosti...bud trpezliva...aj ked viem,ze to nejde 🙂
silvi stipe ta preco?obedik navareny?ja este dovaram...muzik v praci tak mam cas...
soni stym ti neporadim...ale ako pise silvi najlepsie krv... 🙂
silvi neznervoznuj sa...no co ta caka asi?no bude tehu a hotovo.... 😵
LUSI MARTI KIARI....
HALO...VENUJETE SA MUZICKOM...???
Ale baby, to sú ovu testy!!!!!!!!
stipe z toho navstevovania WC 😀 ,my sme uz naobedovany,kafe som teraz dopila...muzik pracuje aj v nedelu?
beriem ta za slovo...ze budem tehu a hotovo 😀
soni s tym ti neporadim nemam s tym skusenost...
silvi nie ja sa mu nevenujem,dnes pracuje pride az o 15 a vtedy sa spolu najeme... 🙂
soni,sorry ani ja som nikdy este ovu testy nepouzila 😒 neporadim...
SONI skus temu na babetkach sk,tam si najdi temu ovu testy...pisu tam o tom baby,
pozitivne ovu testy su vtedy,ze ked je testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna...skus tam... 🙂

ahojte baby,u nas vieti krasne slniecko a u vas?jooj ja sa tak bojkam ja tak chcem aby to vyslo,dufam ze sa mu u mna paci a ze tam zostane 9 mes. 😵