Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti tak ty máš oproti mne výhodu vo veku, ja už by som fakt nechcela rodiť v 40 - tke 😀
a kolko maš megy?ročkov?
ahojte 😉
marti v pondelok už 37 ☹ ale cítim sa na 27 😀
megy to je v pohode kamoška mala 39 ked išla na ifko a má krasnu cérku doma . ja mám 29 a momentalne sa cítim na 39 😅 nafukana som jak kon dnes sme sa aj trocha pohadali muž ma nasral 🙄 nestačí že sa cítim jak slonica ešte mi nato aj prikívne že mám pravdu 😝 😀
marti to ako keby som počula o mojom 😀 chlapi sú asi rovnakí 😀 ja som tiež bola vždy nervózna z toho ako som bola nafúknutá, to tie hormóny, no chlapi nevedia aké je to nepríjemné,škoda že si to nemôžu vyskúšať, to by sme sa napočúvali 😀
ja som mu už pohrozila že aj jemu nejake napichám aby vedel ake to je 😀 som zvedava že čo povie doktor kedy budem mat opu 😉 podla mna vo štvrtok aspon dufam 🙂 lebo tuto noc som už nevedela spat všedko ma tlačilo a zle sa mi dýchalo 😝
neviem kde su stratene ostatne baby 🙂 konečne sa to tu rozbieha a oni nikde 😒 megy aj tebe sa to už blíži 😀
marti no keď ja začne ty už budeš dúfam tehotná 😵 a baby na nás kašlú ☹
dufam megy inak teraz je že vraj plodne obdobie tak dufam že aj pre nás jaaaaaaaaaaaaj už nech nás ten hore netrápi už stačilo 😎
lusi tá si užyva tehu 😀 a slniečko. silvy nejde konik a kiari tu tiež davno nebola 😕
ahojte babulky tak som u rodicov este mam pokazeny monitor a Silvy mala si pravdu musim kupit novy monitor neda sa to opravyt ☹
marti ako pokracujes??? 😉
pekny vecer vsetkym prajem... megy Ty chces kedy zacinat dalsie IVF?
my sme teraz davali este len ziadost, ale neviem kedy chceme ist znova. Manzel dostal ponuku ist pracovat do Nemecka, tak uvidime co z toho bude a podla toho budeme riesit aj dalsie IVF. Este ze ta ziadost plati az rok
wodanka a nie 6 mesiacov platí? 😕
marti 6 mesiacov plati ziadost na lieky, ale na IVF ako take plati rok ...teda aspon vo VSZP
jeeee to som nevedela 🙂 aj ked mne je to už jedno kedže mam teraz už 3 ivf 😅
dobré ránko 😉
wodanka, ja budem začínať asi tak za dva a pol týždňa 🙂
ahojte babiky moje 😉
konecne som sa dostala na mk,,nieco som mala so serverom alebo nieco take 😠 vcera bol u nas jeden kamarat a robil s tym pol dna,,musel znova preinstalovat cely windous,,ci ako sa to vola 😉 to bola hroza 😲 tie nervy co som mala ani nehovorim 😠
megy neboj nekaslem na teba 😉 som uz tuuuuu 🙂
no silvuš vitaj 😉 tak dlho bez mk, ako si to zvládla 😀 ale je tu mŕtvo aj tak, lusi sa už sem moc nechce a kiara je stále zaneprázdnená, tak sme tu boli len martula a ja a vlastne si ani o nič neprišla 😀
megy moja ani nehovor,,porazit ma islo 😠 este dnes pride nieco ponastavovat a dufam ze sa nic uz nestane 😉 tak ty sa uz pomaly chystas do boja 😉 drziiiim ti palce,,nech sa ti to podariiiii 😵 tento tyzden by som mala mat uz vysledky,,tak dufam ze uz budu a potom volam do centra a uvidime ako dalej 😉
ahojte takže kontrola dopadla super mame 13 folíkov, neviem kolko bude z toho vajok ale dufam že dost 😝 stredu posledna kontrola ževraj a v piatok opu 😉
marti, krása, 13 folíkov som nikdy nemala, dúfam že bude aspoň 10 super kvalitných vajíčok aj keď ja by som ti zo srdca dopriala aj 13 😵 v piatok budem na teba myslieť 😉
baby ja si ani neviem predstaviť že by sa nám to nepodarilo, už si len predstavujem ako kupujem tehotenské oblečenie a detské vecičky, ja mám také šteklenie v bruchu len si na to pomyslím 😵
v práci máme tento týždeň kontrolu z BA tak nemôžem cez deň veľa písať ☹ no ale veď o dva týždne už pôjdem na pn a to budem na koníkovi celé dni a nakupovať v bazáre 😀 😉
megy budeme spolu konikovat 🙂 😉 na 2 ifko som mala 9 vajok tak dufam že aj teraz budu. megy neboj teraz aj ty budeš mat viac vajok cítim to v kostiach. lusi by nám už mohla poslat nejaké tehu vyrusiky luuuuuuuuuuuuuusiiiiiiiiiiiiiiiiiii pomoooooooooc 😀 😀
ahojte moje 🙂 🙂
megy nie som zaneprazdnena ale som mala pokazeny monitor a museli sme kupit novy 😒 ale konecne je kupeny zase koruny navyse nie a nie usetrit 😒
marti super 13folikov tolko som ja nemala 😉 gratulujem mojko 🙂 🙂 len tak dalej 🙂
ahooj kiari dufam že to dobre dopadne celé ty sa kedy chystáš na další zátah ivf? 😎
kiari ahoj 😉 aj u nás je to tak stále treba na niečo šetriť a vždy sa niečo pokazí ☹ ja som dnes dala posledné peniaze z účtu na školu 😠 ešte že my majú prísť nejaké peniažky z doplnkového starobného sporenia a tiež vyúčtovanie bytu by malo byť v pluse, keďže sme tam platili o niečo viac 🙂
marti ja som podala ziadost a cakam na schvalenie 😉
megy vsak som tak dufala ze sa to bude dat opravyt ale nie my musime vzdy byt iny 😒 inak aj mne prislo vyuctovanie takze sa mi nieco vrati 😉
baby bola som v sprche a zistila som že som si dnes v solárku pripiekla zadok a stehná, som jak semafor červená 😀 dúfam že sa mi to do rána trošku ukľudní, celé telo ma štípe a svrbí 😠
megy 😀 pekne dobre sa ponatieraj 😉 kiari takže už prvý krok spravený 🙂
nieje vám čudné že lusi nedava o sebe vediet? 😕 dufam že je ok len sa jej nechce konikovat 🙂

wera adopcia je ani neviem či zložitá ale chceli by sme miminko a to budeme čakať tiež minimálne 2 roky, teraz sme len začali chodiť na psychologickú prípravu, no zložité je to asi v tom rozhodovaní a uvažovaní aké dieťa a je to proste záťaž na psychiku ale to aj ivf 😉 držím vám hrozne moc palčeky aby ste si to svoje bábänko čím skôr vybojovali 🙂
my uvidíme ako dopadneme, možno by sme mohli tiež zvážiť potom ešte darované vajká ale zatiaľ sa nevieme, uvidíme ako sa to bude vyvíjať a čo povedia lekári, ak by si mysleli že je to vo vajíčkach budeme možno ešte túto možnosť zvažovať 😒