Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
megy aj ja som bola zo solarka ako ruza ale uz to preslo teraz pre istotu som zase chora beriem antibiotika 😒
marti a kolko nebola ☹
3 dni kiari a mohla by už napisat že čo nové 😅
silvy ale ja novy monitor mal len 3roky a takto sa pokazy??
marti veru aspon mohla napisat ako sa ma??Lusiiiii holoooo ako sa vam vodi??
haloo asi tu uz nik neni 😕
dobré ránko 😉
moja červeň už trochu ustúpila 😀 aj sedieť môžem na prdeli, tak už je dobre 😀
silvi megynka sa má dobre, stenu ktorú tak rada ohrýzala sme jej obložili a pustila sa do nového vešiaka 😠 ale len tak opatrne na krajíčku 😀 našťastie je to taká vešiaková stena, ktorá sa dá šikovnému stolárovi opraviť, tak keď bude mať to ťažké obdobie za sebou, tak ju dáme upraviť, alebo keď ostanem s ňou doma na materskej 😀
dobre ranko 😉
vcera vecer bola u nas taka burka az strach 😲 toto uz nieje normalne s pocasim 😒
megy 😀 ja som vravela ze ta vesiakova stena dlho nevydrzíííí 😀 ale teraz sa vyblazni a potom sa hadam ukludní 😉
lusi sa uz nechce moc sediet pri pc,,,aj brusko rastie 😉 takze to vieme pochopit,,len nech sa ma dobre aj s detickami 😵
kiari tak to mas pravdu 3 roky a potom buuuum 😠 dnes co urobia dobre aby vydrzalo,,,nic 😖 my sme tak kupovali 2 tv,,ked presla zaruka..tak hned po mesiaci sa nam pokazili 😠
marti zachvilu sa ti to koncíííí a potom uz len cakat na tehulkovanie 😵
ahojte moje 🙂
silvy aj u nas normalnenam vyplo aj elektriku 😒
no ale 3roky iba to vydrzi a uz sa to neda opravit???chudak opravar ze si stym lamal hlavu ale bohuzial nist 😒
ahojte 🙂
prisla som vas kuk 🙂 nestiham citat ste toho popisali....mi sme boli cely vikend prec,vcera vecer sme sa vratili 🙂
ako sa mate?co je tu nove?? 🙂
ahoj lusi pekne rastiete 🙂 🙂 🙂
Kiari dakujem 🙂
a ty sa mas ako?
lusi ahoooj 😉 tak ako sa nam mate 😵 priberate pomalicky,,to je hlavne a aby ste sa mali fajn 😉
kiari aj nam tak isto nieco vydrzí 2 az 3 roky a koniec 😒 nic uz tak nevydrzí dlho ako volakedy 😖 teraz to mas na jedno pouzitie 😠 len aby bolo kopu prachov na nove 😒
baby zabudla som vam napisat,,ze som darovala jednej babe lieky co mi zostali z 1 ivf 😉 neviem kolko si pytaju co ponukaju lieky,,tak som sa rozhodla ze jej to dam gratis 😵 ved aj tak naco by mi boli,,teraz budem mat ine,,tak skoda by to bola vyhodit ich 😉 tak som urobila aspon dobry skutok,,ta baba ide do brna na ivf uz ako samoplatkyna a ma darovane vajicka,,tak som jej takto trosku pomohla,,aspon nieco usetrila 😵
ahojte baby, lusi som rada že sa máš fajn 😉 ja už ledva čakam odber funím jak lokomotíva 😅 a brucho mám jak balon 😝 . silvi 🙂
silvuš ty si dobráčka, dúfam že sa ti odmení na deťoch a to hneď teraz 😵
marti to ja som nikdy takto na stimulku nereagovala, a koľko jednotiek si picháš?
lusi ja som zase na antibiotikach mam silnu nadchu tak sa liecim ako mozem a cakam na schvalenie 😉
megy gonal som mala 187,5 jednotiek 5 dní a merional mám 4 ampulky denne . zajtra končím celá stimulka trvala tentokrat 11 dní . Ja vždy dobre reagujem zatial . asi zato že u nas je problem len spermio 🙂
marti tak super ja vzdy picham 14dni a mne sa to zda dost dlho 😒
ahojte vsetky... ako tak citam, tak sa tie stimulky pomalicky rozbehnu 😉 verim, ze tento krat vsetky skoncime s // 🙂
wodanka ahoj tiez tomu verim ze tento rok je plodny 😉 😉
ahoj kiara, tak to som rada, ze sme uz dve ktore si to myslia 🙂
my sme vypisovali ziadost minuly tyzden
no ja ju tam mam asi 3tyzden takze asi buduci tyzden alebo o2 bude volat ci je schvalena 😉
a aj chces ist hend do stimulky? ak si dobre pamatam, tak si spominala, ze az po lete
wodanka ano idem az koncom augusta a zaciatkom septembra ale lieky si mozem vybrat aj skor 😉
ja este neviem kedy zacnem ☹ musim najskor vediet ako dopadne manzelova praca
wodanka a mozno pojdeme spolu do toho 🙂 🙂 🙂 teraz ako citam je tu bejby bum tak ma to laka aj skor ale dovolenka je uz zaplatena 😉
aj ja by som rada do toho isla...ale neviem, ci sa nebudeme stahovat, tak uvidim
Ahojte... chcem sa spýtať tých.. ktorým robili KET... a mali ste schválenú žiadosť od poisťovne... niečo ste za KET platili???.. lebo mne povedali že to hradí poisťovňa (dokopy sme vlastne zatial platili za lieky a za zamrazenie) ... pretože tu niekde na fore som sa už velakrát dočítala že KET sa celé musí hradiť zo svojho vrecka.. len potom nechápem načo je vlastne to vypisovanie žiadosti a nekonečné čakanie na schválenie....
wodanka ono sa aj mi urcite dockame 😉
derylka na ketko sa nevypisuje ziadna ziadost iba na ivf .Ketko sa hradi zo svojho vrecka vychadza to okolo135eur
keby to bolo vcera, tak uz je neskoro 😉

megy este dobre ze si sa nepripiekla cela 😀 😀 😀 a inak ako sa ma megynka 😉
megy 😀 ani nechod von,,lebo auta budu mat stopku 😀
kiari o pc ani nehovor ☹ mne zacal tiez nejako blbnut 😠 teraz preistotu mi nejde vypat 😖 stale ho odcitava a nic,,nevypne sa sam ani sa neda vypat 😖 musim ho vytiahnut zo zasuvky,,ale neviem, ako dlho vydrzíííí 😀