icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
24. máj 2010

megy este dobre ze si sa nepripiekla cela 😀 😀 😀 a inak ako sa ma megynka 😉
megy 😀 ani nechod von,,lebo auta budu mat stopku 😀

kiari o pc ani nehovor ☹ mne zacal tiez nejako blbnut 😠 teraz preistotu mi nejde vypat 😖 stale ho odcitava a nic,,nevypne sa sam ani sa neda vypat 😖 musim ho vytiahnut zo zasuvky,,ale neviem, ako dlho vydrzíííí 😀

kiara15
24. máj 2010

megy aj ja som bola zo solarka ako ruza ale uz to preslo teraz pre istotu som zase chora beriem antibiotika 😒

marti a kolko nebola ☹

martineluska
24. máj 2010

3 dni kiari a mohla by už napisat že čo nové 😅

kiara15
24. máj 2010

silvy ale ja novy monitor mal len 3roky a takto sa pokazy??

marti veru aspon mohla napisat ako sa ma??Lusiiiii holoooo ako sa vam vodi??

kiara15
24. máj 2010

haloo asi tu uz nik neni 😕

megynka
25. máj 2010

dobré ránko 😉
moja červeň už trochu ustúpila 😀 aj sedieť môžem na prdeli, tak už je dobre 😀

silvi megynka sa má dobre, stenu ktorú tak rada ohrýzala sme jej obložili a pustila sa do nového vešiaka 😠 ale len tak opatrne na krajíčku 😀 našťastie je to taká vešiaková stena, ktorá sa dá šikovnému stolárovi opraviť, tak keď bude mať to ťažké obdobie za sebou, tak ju dáme upraviť, alebo keď ostanem s ňou doma na materskej 😀

silvia545
25. máj 2010

dobre ranko 😉
vcera vecer bola u nas taka burka az strach 😲 toto uz nieje normalne s pocasim 😒

megy 😀 ja som vravela ze ta vesiakova stena dlho nevydrzíííí 😀 ale teraz sa vyblazni a potom sa hadam ukludní 😉

lusi sa uz nechce moc sediet pri pc,,,aj brusko rastie 😉 takze to vieme pochopit,,len nech sa ma dobre aj s detickami 😵

kiari tak to mas pravdu 3 roky a potom buuuum 😠 dnes co urobia dobre aby vydrzalo,,,nic 😖 my sme tak kupovali 2 tv,,ked presla zaruka..tak hned po mesiaci sa nam pokazili 😠

marti zachvilu sa ti to koncíííí a potom uz len cakat na tehulkovanie 😵

kiara15
25. máj 2010

ahojte moje 🙂
silvy aj u nas normalnenam vyplo aj elektriku 😒
no ale 3roky iba to vydrzi a uz sa to neda opravit???chudak opravar ze si stym lamal hlavu ale bohuzial nist 😒

lusinkaj
autor
25. máj 2010

ahojte 🙂
prisla som vas kuk 🙂 nestiham citat ste toho popisali....mi sme boli cely vikend prec,vcera vecer sme sa vratili 🙂
ako sa mate?co je tu nove?? 🙂

kiara15
25. máj 2010

ahoj lusi pekne rastiete 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
25. máj 2010

Kiari dakujem 🙂
a ty sa mas ako?

silvia545
25. máj 2010

lusi ahoooj 😉 tak ako sa nam mate 😵 priberate pomalicky,,to je hlavne a aby ste sa mali fajn 😉

kiari aj nam tak isto nieco vydrzí 2 az 3 roky a koniec 😒 nic uz tak nevydrzí dlho ako volakedy 😖 teraz to mas na jedno pouzitie 😠 len aby bolo kopu prachov na nove 😒

silvia545
25. máj 2010

baby zabudla som vam napisat,,ze som darovala jednej babe lieky co mi zostali z 1 ivf 😉 neviem kolko si pytaju co ponukaju lieky,,tak som sa rozhodla ze jej to dam gratis 😵 ved aj tak naco by mi boli,,teraz budem mat ine,,tak skoda by to bola vyhodit ich 😉 tak som urobila aspon dobry skutok,,ta baba ide do brna na ivf uz ako samoplatkyna a ma darovane vajicka,,tak som jej takto trosku pomohla,,aspon nieco usetrila 😵

martineluska
25. máj 2010

ahojte baby, lusi som rada že sa máš fajn 😉 ja už ledva čakam odber funím jak lokomotíva 😅 a brucho mám jak balon 😝 . silvi 🙂

megynka
25. máj 2010

silvuš ty si dobráčka, dúfam že sa ti odmení na deťoch a to hneď teraz 😵

marti to ja som nikdy takto na stimulku nereagovala, a koľko jednotiek si picháš?

kiara15
25. máj 2010

lusi ja som zase na antibiotikach mam silnu nadchu tak sa liecim ako mozem a cakam na schvalenie 😉

martineluska
25. máj 2010

megy gonal som mala 187,5 jednotiek 5 dní a merional mám 4 ampulky denne . zajtra končím celá stimulka trvala tentokrat 11 dní . Ja vždy dobre reagujem zatial . asi zato že u nas je problem len spermio 🙂

kiara15
25. máj 2010

marti tak super ja vzdy picham 14dni a mne sa to zda dost dlho 😒

wodanka
25. máj 2010

ahojte vsetky... ako tak citam, tak sa tie stimulky pomalicky rozbehnu 😉 verim, ze tento krat vsetky skoncime s // 🙂

kiara15
25. máj 2010

wodanka ahoj tiez tomu verim ze tento rok je plodny 😉 😉

wodanka
25. máj 2010

ahoj kiara, tak to som rada, ze sme uz dve ktore si to myslia 🙂
my sme vypisovali ziadost minuly tyzden

kiara15
25. máj 2010

no ja ju tam mam asi 3tyzden takze asi buduci tyzden alebo o2 bude volat ci je schvalena 😉

wodanka
25. máj 2010

a aj chces ist hend do stimulky? ak si dobre pamatam, tak si spominala, ze az po lete

kiara15
25. máj 2010

wodanka ano idem az koncom augusta a zaciatkom septembra ale lieky si mozem vybrat aj skor 😉

wodanka
25. máj 2010

ja este neviem kedy zacnem ☹ musim najskor vediet ako dopadne manzelova praca

kiara15
25. máj 2010

wodanka a mozno pojdeme spolu do toho 🙂 🙂 🙂 teraz ako citam je tu bejby bum tak ma to laka aj skor ale dovolenka je uz zaplatena 😉

wodanka
25. máj 2010

aj ja by som rada do toho isla...ale neviem, ci sa nebudeme stahovat, tak uvidim

derylka
25. máj 2010

Ahojte... chcem sa spýtať tých.. ktorým robili KET... a mali ste schválenú žiadosť od poisťovne... niečo ste za KET platili???.. lebo mne povedali že to hradí poisťovňa (dokopy sme vlastne zatial platili za lieky a za zamrazenie) ... pretože tu niekde na fore som sa už velakrát dočítala že KET sa celé musí hradiť zo svojho vrecka.. len potom nechápem načo je vlastne to vypisovanie žiadosti a nekonečné čakanie na schválenie....

kiara15
25. máj 2010

wodanka ono sa aj mi urcite dockame 😉

derylka na ketko sa nevypisuje ziadna ziadost iba na ivf .Ketko sa hradi zo svojho vrecka vychadza to okolo135eur

wodanka
25. máj 2010

keby to bolo vcera, tak uz je neskoro 😉