Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti super sprava sice 6ale kvalitnych ja nemam o nic viac vzdy len 6alebo maximalne 7 😉 ale su vzdy ok 🙂 tesim sa zajtra zase podaj info 😉
kiari dufam že aj spermijky zabojuju a budeme mat embrijka . tato neistota je najhoršia.
marti neboj zabojuju a co mate napichivanie??
ano mame napichavanie 🙂
marti tak spermika budu ok aj si davas predlzenukultivaciu??
zajtra nam embriologička povie podla toho kolko budu embrijká ak budu len 2alebo 3 tak nebude PK a et bude už v nedelu.
marti moc ti drzkam palceky nech sa na nas uz usmeje slniecko 🙂 🙂 🙂 ale tento rok je plodny 😉 😉
dufam že je plodný aj pre nás 😅 kiari veríííííme 😉
lusi je asi v nemocke za tie pečenove testy 😝 inak by sa asi ozvala 🙂
marti jasne ze verime ved aj my sme tu no nie???
lusi asi hej ale ved oni chodia aj prec mozno isli niekam 😉
ahoj kiari 😉
marti hrozne moc zo všetkých síl držím palce 😵
inak baby skúšky dnes dve hotové a zajtra ráno valím do BB na tretiu a potom už na to asi kašlem a ostatné prenášam do ďalšieho roku lebo už fakt nevládzem a potrebujem pred ivf trošku vypustiť
dobrú noc a krásne sny všetkým 😉 🙂
megy gratulujem super sikovnica!!!
marti kde su info????ako sa dary??? 🙂 🙂
ahojte 😉
ahoj kiari, tak aj dnešná skúška je za mnou, hurá 😉 kiari a ako víkenduješ?
ahojte 🙂
megy blahozelam,,ty nasa sikulka 😉
kiari ahoooj,,ako sa nam mas 😵
marti no cakame na dobre spravicky 🙂
takže spravičky su že máme len jedno embrijko ☹ baby už som sa aj vyrevala zatra transfer pravdaže ak prežije 😔 tentokrat ani stimulka nevyšla ani oplodnenie je to všedko v ...
silvi, ďakujem 😉 už som rada že to mám za sebou, dnes mali tretiaci štátnice, tak keď som si predstavila, že ma to čaká budúci rok až mi zle prišlo 😝
marti myslím na teba, dúfam že ET bude a že to jedno je to pravé embryjko,držte sa
marti ja ti tak strašne držím palce, presne toto čo prežívaš som ja prežívala už trikrát 😔
stane čo sa má stat 😉 myslela som že ma už nič neprekvapí ale toto je uder pod pás 😢 ja len dufam že aspon et bude.
marti drzííííím ti vsetky prsty co mam,,aby sa ti to do tretice podarilo 😉 este nieje nic stratene,,to jedno embryjko co zostalo urcite bude to prave ako povedala megy 😵 marti nemysli na nic zle,,ked zabojovalo jedno tak nech bojuje aj dalej a nech sa poriadne uchytííííí na celych 9 mesiacov 😉 budem mysliet zajtra na teba 😉
dakujem baby za podporu zajtra dam vediet či zabojovalo 🙂
megy super gratulujem este raz 😉 😉
silvy mam sa fajn choroba na ustupe tak som rada ale este mam aj herpes na ustach 😒
marti som stoho vsetkeho zmetena co sa stalo??ale ako baby hovoria to jedno je to prave uvidis!!!budeme na teba zajtra silno myslet!!!!!!!!cmuk 😉
no a dnes som bola doobeda v praci poobede som sa stavila u maminy na kave a potom som sla domov a zacala som varit a prat a este som upiekla babovku aby som zajtra mala pokoj chcem si pospat 😉 🙂 🙂 🙂
kiari dík 😉 to si toho dnes postíhala, šikovná 😉 zajtra sa ti bude dobre spinkať keď bude pršať, len aby zasa neboli nejaké strašné búrky ☹
babenky krásny večer a pekne sa vyspinkajte a marti tebe a tvojmu embryjku držím palce 😵
megy veru snazila som sa 😀 😀 a to uz zajtra ma prsat?? 😒
pozerala som predpoveď a hlásili od zajtra až do stredy 😒
no skoda to aby som pradlo dala cez noc dole?? ☹
baby neblaznite s tym prsanim 😲 dufam,,ze nepridu ziadne burky 😉 jedna nam stacila 😉 dnes sme boli kupovat tie obrubniky,,cez tyzden nam dovezu strk a cement,,a v sobotu to chceme robit,,tak dufam ze bude pekne pocasie 😵
zelam vam dobru noc a straaaaaasne moooooc 😉
silvy sak uz bolo toho prsania dost coo??ale som pocula ze toto leto bude asi taketo uprskane 😉 aj tebe bru nocku 😔 😔
dobré ránko 😉
možno im tá predpoveď počasia nevyjde u nás zatiaľ krásne svieti slniečko 🙂 dnes nerobím nič, manžel varí, slepačiu a mäsko na šampionoch, len také rýchle dietne, ja možno poobede niečo rýchle upečiem a inak už nič, len ležať budem a oddychovať aj tak mi je biedne, bolí brucho, som na ibalgine, hádam zajtra už bude ok a ms ustane
žalám krásny dník a marti myslím na teba 😉

ahojte tak hlásim že z13 folikov je len 6 vajok 😅 neviem prečo boli ostatne prazdne ale vdačna som aj za tých 6 teraz už len dufat aby sa oplodnily 😕 mam dost nervy zajtra mi budu volat že kolko sa oplodnilo. inak narkoza super akurat ma dost bolelo brucho 😖