icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
30. máj 2010

peknu nedelu vsetkym zelam hlavne matulienke myslim na teba urcite mas u seba bojovnika a uz odychujes 😉 tfuj tfuj tfuj pre stastie!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

megy ved aj ja som si uz musela odychnut trosku som to rano potiahla ale som sama co budem robit teraz som vypila kavu a pojdem nieco robit 😅

silvia545
30. máj 2010

ahojte kocky,,zelam krasnu nedelu 😉
my uz napapany,,varila som madarsky gulas a knedlu 🙂
kiari mas pravdu uz bolo toho prsania dost 😠

megy potom mi posli z toho kolacika,,nejak som dostala chut 😀 mne sa nechce nic piect 😉

marti myslim na teba,,uz mas v sebe drobceka,,tak nech mu je tam dobre 😵

lusi aj na teba myslim,,dufam ze je uz vsetko ok 🙂

martineluska
30. máj 2010

ahojte 🙂 takže 6 bunkoví šuhajko je už u maminky 😉 dufam že sa pekne uchytí . teraz sme prišli domov boli sme u mojich rodičov na obede a len tak sme potom lenošili 😀

megynka
30. máj 2010

marti,tak ho pekne opatruj a mojkaj až sa mu u teba v brušku krásne býva celých 9 mesiacov 😵

silvia545
30. máj 2010

marti tak ty uz vies ze to bude suhajko 😀 supeeeer,,tesím sa stebou 😉 teraz nic nerob len lezkaj,,nech sa pekne v tvojom brusku zabyva 😵

martineluska
30. máj 2010

🙂 silvi megy dufam že sa zahryzne teraz už len čakat 😅

silvia545
30. máj 2010

marti mas pravdu,,uz len cakat 😉 verím ze to cakanie bude stat zato 😵

megynka
30. máj 2010

marti a berieš aj utrogestan?

kiara15
30. máj 2010

marti supeeer ze suhajko 😀 😀 😀 a coket to bude suhajka???vidis zabojoval som rada len sa pekne opatrujte 🙂 🙂

silvy vsak u nas zase leje ako z krhly a este aj hrmoce 😠

silvia545
30. máj 2010

ahoj kiari 😉 aj u nas leje,,ale este to neni take hrozne 😉 dufam,ze to do soboty pocasie vydrzi,,aby sme urobili zabrany 😉 ide mi to uz riadne na nervy 😠 😠 😠

kiara15
30. máj 2010

silvy vsak hlasili skoro cely tyzden taky a este aj ochladenie ☹ to zase bude nalada 😒

wodanka
30. máj 2010

marti tak to je dobra spravicka... tak drzim palce nech u Teba vydrzi celych 9 mesiacov 😉

kiara15
30. máj 2010

wodanka ahoj no ako postupujes??

martineluska
31. máj 2010

ahojte 🙂 megy mám aj utrogestan 😉

megynka
31. máj 2010

ahoj marti a dali ti ho na vkladanie alebo užívať? ja som mala raz aj užívať a to bola sila, keď som ho užila tak ma to do pol hodiny odrovnalo a musela som ľahnúť a spať, totálne sa mi z neho točila hlava a nebola som schopná vnímať 😀 jak nadrogovaná som bola 😀

martineluska
31. máj 2010

megy na vkladanie 🙂 od spodu je že vraj učinnejší 😕 ja som aj takto zneho nejaká čudná 😅

kiara15
31. máj 2010

@martineluska ahoj ako sa citis pekne lezkas??
@megynka ahoj mne s utrogestanu moc az tak nebolo ale radsej som ich uzivala ako vkladala 😉

wodanka
31. máj 2010

ahojte vsetky... nejako nemam na Vas stastie, ja sa vzdy dostanem vecer k pc az ked tu nie ste ☹ a pocas prace sa mi sem neda velmi chodit, ale sem-tam aspon precitam co mate nove
my sme dnes dostali vysledky z genetickych testov a vyzera to byt dobre, ale este to musime poslat do Heliku co na to povedia.. a uz len cakat na schvalenie ziadosti a rozhodnut sa, kedy ideme do toho znova

silvia545
1. jún 2010

ahojte 😉
tak ani mne utros nerobil moc dobre ☹ bola som z neho ako na kolotoci 😀
marti ako sa citis 😵

megynka
1. jún 2010

ahojte 🙂
tak sme si doniesli z Martina plné dve igelitky liekov, injekcií, striekačiek a ihiel a 12.6. začínam s Proverou, potom Diphereline a Menopur, vzhľadom na výsledky môjho HP mi zo začiatku nasadia maximálnu možnú dávku Menopuru - 4ampulky denne tak som zvedavá čo to so mnou urobí, lekár sa vyjadril že bude rád ak sa nám podarí vydolovať z mojich vaječníkov aspoň 5 vajíčok 😒 musí sa nám to teraz podariť, proste musí lebo ak nie.....skončím na psychiatrii.....ak sa to nepodarí budem na tom neskutočne zle, to viem už teraz........jednoducho sa to musí podariť iné východisko nemáme

martineluska
1. jún 2010

megy neboj podarý 🙂 ja sa mam normalne akurat ma bolí maternica a furt by som spala z utrogestanu 😅

martineluska
1. jún 2010

no baby neviem či to z tým mojim jedným embrijkom výde. bojííííííííííím 😝

silvia545
1. jún 2010

megy nestresuj sa 😉 musis verit aj ked viem sama ze sa to neda 😉 ale nic ine nam nezostava,,len verit 😉tak za chvilu zacinas bojovat a boj urcite vyhras 😵

marti nebooooj sme s tebou 😵

ja este stale nemam tie vysledky chlamydií 😖ved toto uz neni mozne aby za vyse 3 tyzdnov nemal dr vysledky 😠dufam,ze ich nestratili 😠nejde mi to do hlavy 😖

sony44
1. jún 2010

ahojte,
marti, my sme na tom podobne ( vajíčok bolo dosť a zostali 3, z toho len jeden ak zvládne 4.5 den by bol vhodný na vklad ), len ešte nemáme bubáčika v brušku ale na PK a čakáme.... čo ďalej.... ale veríme že tento jeden bude pre nás tým vytúženým drobčekom (bol by to pre nás najkrajší darček k výročiu svadby)

sony44
1. jún 2010

nám všetkým nezostáva nič iné len veriť že to vyjde...... a budeme tehuľkovať a v roku 2011 oslavovať MDD s našimi bábatkami

sony44
1. jún 2010

megy už si si lieky a všetky pomôcky rozložila na stôl, tiež znova vyzeráš ako narkoman???ja pokračujem v pichaní - pichám si fraxiparín ak všetko pôjde dobre, tak až do pôrodu, ale nevadí 🙂 🙂 🙂

megynka
1. jún 2010

sony presne, vyzerali sme jak narkomani keď sme išli z lekárne 😀 a čo je to fraxiparín, to prečo si picháš? ešte som o tom nepočula a držím ti palce

marti tak spinkaj a užívaj si to a myslím na teba

silvi ale čakáš akosi dlho na tie výsledky 😒 a čo domček, už je vysušený? asi ani nie v tomto počasí ☹ u nás prší celučký deň ☹

sony44
1. jún 2010

megy - ďakujem
dali mi to na základe záveru hematologičky ( výsledky mám dobré, ale vraj vzhľadom na to že už som potratila odporúča jeho preventívne podávanie) , aby sa mi nevytvorila v cievach, ktorými budem prepojená s bábom zrazenina ( faxiparin - rozpúšťa zrazeniny ), lebo to niekedy býva príčinou potratu.
Takže sa to už aj Vám blíži ....... tiež budem držať palčeky nech to vyjde.

megynka
1. jún 2010

sony dík, tak som sa dozvedela zasa niečo nové 😉

kiara15
1. jún 2010

pekny vecer zelam 😉

@megynka super tak ty zachvilu ides na to??ozaj a kolko si platila za vsetky lieky??

@silvia545 a ty mojko ako u nas prsi celu noc a cely den no nieco hrozne 😒

@matineluska to je dobre ze spis aspon si v klude a malinky sa urcite uchyti musis tomu verit a neboj zvladnes to!!! 🙂 🙂