Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dobré ránko 😉
silvi to ti verím, musí to byť riadny záťah na nervy, neviem si to ani predstaviť ☹ joj len to vydrž moja, hádam bude lepšie, fakt na vás myslím každý deň, keď vidím ako prší a pozerám správy...zajtra by už pršať nemalo tak sa hádam aspoň trošku polepší, aj nálada, aj voda klesne aj sa hádam začne domček trošku sušiť, veeeeeľa slniečka ti želám
dobre ranko 😉
megy dakujem,ze na nas myslís 😉 zase prsí,,chcela som ist do obchodu,,ale v tomto pocasí sa mi fakt nechce 😖 stale cerpame vodu ktora stale doteka,,cela ulica odcerpava,,co maju aj pivnice zatopene,,niektorym uz aj zhoreli cerpadla,,teraz nemaju ani pitnu vodu,,prat,,kupat sa nemozu,,wc pouzivat nemozu,nemaju mestsku vodu ale svoju zo studni,,tak niektory chodia k nam po vodu ,,este ze mi mame mestsku 😉 zajtra dufam ze uz bude krasne,,potrebujeme to ako sol 😵 budeme mat aj robotu tie obrubníky,,ktomu ma dcerka zajtra 17,,tak bude praca a po praci oslava 😀 aspon sa trochu odreagujem 😉
Lusi je v poriadku,,na druhy tyzden by ju mali pustit uz domov 😉 hlavne ze je aj s drobcekmi v poriadku 😵
marti ahoj ako moja 😉
kiari ahoooj,,stale v praci,,ale uz o par mesiacov budeme dufam tehulkovat 😉 🙂
ahojte moje zlate 🙂
mame sa dobre,drobci kopkaju...ale este v utorok mi vezmu krv,cez den budu vysledky a hadam ma pustia domov max.streda 🙂
drzte prsty,myslite na nas 🙂
a vy ako????je tu uz tehulka?marti ako si dopadla???? 🙂
aha lusi!!! tu si? myslíme všetky na teba, na vás!!!!!
ja mám v utorok KET....
ahoj lusi, držte sa a nech si už rýchlo doma 😉 🙂
walle v utorok držím palce 😉 🙂
ahoj lusi 🙂 ahojte baby v stredu budem 10 den od et tak asi spravím testík 😅 už nech viem načom som 😝
ahojte 🙂
dakujeme,ze na nas myslite 🙂
walle,drziiiiiiiiiiiiiiiiim prsty aby ket bol uspesny 🙂
marti,tebe tak isto aby sa bobacikovia dobre tam uhniezdili na 9 mes. 🙂 kolko si vlozila emb.??
megy a ty akoooo???co nove..... 😉
silvi,aj teba zdravim....kedy ides na ivf?
kiara,sa ma ako,ako pokracuje?
tak prajem krasny vikend 🙂
ahojte 😉
konecne svieti slniecko a my makame od rana 😉 robime tie obrubniky 🙂
lusi zacnem az v auguste,,lebo vo FC maju v juli dovolenku a teraz v juni beru len tie ktore maju ms do 9.6. 😉 myslím na teba aj na drobcov,,vsetko bude dobre 😵
walle uspesny ket ti zelam,,drzííím palce 😵
silvi dakujemeeeeeeeeeeee 🙂
drobci si pekne pokopkavaju,natahuju sa...uzasny pocit 🙂 😵
ale uz by som isla domov....verim,ze na druhy tt pojdeme 🙂
dnes u nas slniecko krasne svieti,uz nech neprsiiiiiiiiii 😒 🙂
ahojte, konečne je pekné počasie, tak dúfam že vydrží takto celý týždeň, ja som sa nezastavila od rána, teraz mám v byte jak po výbuchu, montujú nám tú skriňu a bordel je všade, už sa teším keď začnem upratovať, ale vŕtajú a režú a je naprášené v celom byte, pozdravujem všetky a lusi tebe želám skorý návrat domov z nemocnice, ja začínam lusi 12.6. brať proveru, tak dúfam že sa zadarí a čoskoro budem po tebe a martineluske ďalšia tehuľa 😉
pekny vykend vsetkym.
lusi super ze sa vam vodi som rada,,
marti veru testni aj ja som zvedava 😉
baby drzim vam vsetkym prsty aby ste sa dockali a boli z vas tehulky-maminky 🙂
dobru nocku a krasnu nedelu prajeeeeem vam 🙂
ahojte,,krasnu nedelu prajem 😉
u nas svieti slniecko 🙂 🙂 🙂 co varíte dobreho 😉 ja polievku,,ryzu a kuriacie prsia v cestícku,,zeleninovy salat 😉
lusi dakujeme,,ze na nas myslís 😉 pohladkaj za mna drobcekov,,posielam vam veeeeela pusiniek 😵
megy ako uz si sa zastavila 😀 alebo si este nastartovana 😀 skrina je uz hadam hotova 😉
kiari,,marti pekny den prajem 😉
awojte 🙂
silvi,ja dnes nic nevarim som sa tak rozhodlaaaaaaa 🙂 😀 ale ty varis fajnotku....mne nasi prinesu obed lebo tato strawa je uz neznesitelnaaaaaa 😅
dakujem,odovzdavam....vcera sa tak krasne hybali,az sa mi tak brusko nadvihovalo 🙂
ahojte 😉
my sme nevarili, nebolo kedy, až teraz som sa zastavila, konečne je byt uprataný, už len umyť okná ale to dnes už nebudem, bolo naprášené z toho montovania v celom byte ale skriňa už stojí, hurá a na obed sme si objednali pizzu 😀
všetkým želám krásny zvyšok dňa 🙂
ahojte a ja som dnes bola na pstruha s manzelom sme si urobili vylet 😉
dobre ranko ako pozeram tu nik este neni???tak ja cupitam do prace 😉 😉 😉
ahojte 😉
kiari, tak večer ukončíš a ráno začínaš debatu 🙂 pekný dník želám všetkým, ja už v práci, ale teším sa z krásne ho dňa, konečne je tu leto 😉
ahojte 😉
kiari tu cupkanie som pocula az k nam 😀 nech ti to v praci ubehne rychlo 😉
megy tak uz aj ty pracujes 😵 krasny den prajem 😉
ahojte ako sa máte? mna včera celí den bolelo brucho ako na menzes 😕 stredu testík 😉
ahoj marti,tak podľa toho sa to nedá poznať, ono môžeš byť tehotná a teda pevne verím že si, a brucho môže bolieť, skoro všetky to tak cítia, hlavne po ivf, to sa viac sledujeme, teda aspoň ja, to sa tak sledujem, hrôza, viem o každom zabolení a pichnutí, myslím na teba a dúfam, že v stredu budú //, musia byť 😉 🙂
megy ja to mam pri každom ifku inak 😅 takže tak 😉
ahojte babiky 😉
megy asi tak veru vecer som skoncila a rano zacala 🙂
silvy az kvam to bolo pocut ako letim 😀 musela som ist s dcerou k doktorke mudra si vytiahla kliesta a bez hlavy tak sme isli k doktorke aby jej to vytiahla no ale som bola nasrata rozdrazdila jej to a hovori asi tam uz neni pozrite sa??vsak keby to zacalo cerveniet hned na pohotovost 😒 keby som vedela tak aj ja to tak spravym 😠
marti na stredu drzkam palcok nech su taaam// 🙂 🙂
ahojte baby, skúste Sarapis!!!!!
náš príbeh len stručne: nám sa nedarilo 5 rokov otehotnieť, pred rokom nad nami lámali palicu v "centre", nevyšlo nám ICSI(október2009), potom som v decembri začala užívať Sarapis, okamžite som otehotnela(bábätko nám zomrelo bohužiaľ v 7.tt), potom sme mali pauzu..medzičasom nám dokonca na genetike povedali, že síce máme šancu, ale minimálnu, a zrejme sme odkázaní len na asistovanú reprodukciu...potom prešiel povinný oddychový čas-a hneď ako doktor povolil, začala som užívať Sarapis-a teraz čakáme dieťatko! 🙂
ak niekomu touto radou čo len trošku pomôžem, dodám nádej- poteším sa 🙂
..a ak sa chcete niečo spýtať, napíšte mi do IP, rada poradím 😉
dobre ranko 😉
ja este napoly driemem 😔 nie a nie sa rozebrat 😀 vcera som makala v zahrade,,a teraz ma cele telo bolí 😖 dnes pokracujem 😉
kiari tie klieste su fakt nebezpecne 😖 ja tiez dceru kontrolujem,,lebo byvame blizko pri lese,,ale teraz tie klieste su hocikde,,aj doma v trave 😠
marti uz sa neviem dockat spravicky od teba 😉 nech je testííííík pozitíííívny 😵 😵 😵
megy ako bolo v praci 😉 co kolegyne,,zijuuuu 😀
lusi ahoooj,,,zajtra dufam ze ides domov 😉
lolittka dakujeme za radu 😉
Dobré ránko 😉
silvi v práci to už vydržím, vo štvrtok chcem dovolenku, lebo máme zasa psychologickú prípravu, inak tej psychologičky mám už plné zuby, nechápem ako nás môže pripravovať na adopciu keď sama vyhlásila, že by nebola asi schopná adoptovať si dieťa, no trúba je to a my musíme počúvať tie jej " múdrosti " 😝
silvi tak pevné nervy a veľa síl pri upratovaní a prácach na záhrade 🙂
kiari, presne tak ako tvoja dcéra som aj ja si vyberala kliešťov, raz to ale nedopadlo dobre po celej nohe sa mi začal šíriť červený kruh a musela som brať potom antibiotiká a injekcie, ale to už bolo dávno, no dávaj na ňu radšej pozor a sleduj to, kliešte sú svinky 😝 😉
lusi ahoj, myslím aj na vás 😉 😵
marti ako sa máš dnes? dúfam že ok a aj fazuľka 😉 😵
tak ja len že čo máme dnes nové 😉 máme novú dieru v kuchyni, megy sa prehrýzla až ku káblom v stene, diera ako riadna päsť, už dlho nič nevyparatila, dnes mala svoj deň
ja som si dnes umyla aspoň jedno okno a oprala jednu pračku a ešte asi požehlím
pekný večer všetkým 😉
megy este stastie ze ju nepotrasla elektrina 😉 nechystate sa tam urobit novu zasuvku 😀 ulahcila vam pracu 😀
ja uz mam zahrady plne zuby 😠 normalne sa mi urobili pluzgiereod motyky,,a to som ja nemavala 😖 zajtra dam oddych,,lebo uz cítim zase chrbat 😉
marti kde si co noveho 😉 testík mas uz pripraveny 😵

megy mna uz nic nebaví ☹ ja sa asi totalne zrutim 😖 tu stale prsí a vody pribuda ☹