Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak to teda áááááno,,bol by to najkrajsí darcek 🙂 co bol,,bude to najkrajsí darcek 😵 blahozelam k 6. vyrociu,,aby ste to dalsie uz oslavovali traja 😵 😵 😵
marti supeeeer ja som ti hovorila ze to este bolo skoro este ti ho vkladali na 3den 😉 joj ale sa tesim 🙂 🙂 drzim palceky moooc 😉 😉 😉
lusi vitaj domka malinky posluchaju???
megy tebe zachvilu zacina stimulka tak super 😉 😉 uz sa to tu pohyna ja budem v pondelok volat ci uz mam schvalenu ziadost 🙂
silvy a ty ako dufam ze sa uz konecne slnis??? 😉
martineluška..moja krásna "pozitivita" tiež začala jemnulilinkým tienikom, takže.. 😵
držte sa aj všetky ostatné 😉
marti blahoželám k výročiu, darček už pomaly máte tak to zajtra krásne oslávte 😉 😵
ahoj kiari, zajtra začínam s proverou, už sa to fakt blíži 😵
dakujem baby a ani sexík nemože byt 😀 prvé vyročie bez sexíku 😀
ahojte kocky.. konecne som sa sem po dlhsej dobe opat dostala..
marti, to je skvela sprava, pevne verim, ze ciarka bude silniet 😉
megynka tak to uz mas len "za par" a sup na stimulku... 🙂
ahojte babulky pekny vikendik?? 😎 😎 😎 😎 😎
marti co testla si este???
megy tak super budem na teba myslet tesim sa ze sa to tu zacina ja idem uz pondelok volat ci to mam schvalene 😉 😉
ahojte kocky 😉
krasny slnecny den vam zelam 😵 u nas je straaaaasne teplo 😉 tolko prace mam a nic sa mi nechce ,,ked je tak teplo 🙂 tak len chodim von a dnu 😀
kiari 😀 slnim sa doma pred ventilatorom 😀 a vecer tych komarov to je strasne 😲 vobec sa neda ani si vecer posediet,,to sa len vrtííííím a skriabem 😖
megy tak ako uz si sa rozbehla so stimulkou 😉
marti testla si,,potom daj fotooooo 😵 😵 😵
lusi ahooooj,,posielam pusinky drobcekom 🙂
ahojte 😉
silvi, fakt je hrozne teplo, ja len spím z toho tepla, nič sa mi nechce a dnes bola už prvá tableta provery 🙂
kiari budeme všetky tehotné, ja si to už plánujem, že kde dáme postielku a vecičky a tak, trošku predbieham 😀
wodanka ahoj a ty čo máš nové? dlhšie si tu nebola ale nezabudli sme na teba 😉 no veď keď je takto pekne tak sa nikomu moc nechce sedieť pri nete 🙂
ahoj lusi, pozdravujem drobcov a posielam im božteky a pohladenie 😵
marti ako testík? už je čiarka silnejšia? 😉
všetkým želám krásny pohodový víkend, užívajte si slniečka 😉 🙂
ahojte ja som v piatok testla a bol tak isto slabý test nesilnie 😕 a včera som mala dostat menzes a dnes trochu mam hnedy vytok takže asi sa rozbehne skor menzes 🙂 už bude jak bude nezmenime to .
inak som v pohode zmierená zo všedkým 😉 aspon dufam že sa vyrevem a bude dobre 🙂
ahojte 😉
marti je mi to velmi ale naozaj velmi luto 😢 ☹ 😢 uvidis zajtra aka bude krvicka,,,stava sa ze dostanu aj ms a tehulky su 😉 tak sa este drz,,drziiiiim ti palce 😉
ahojte 🙂
dakujeme za pusinky drobcom odovzdavam 🙂 🙂
neviem ci som vam to pisala,ale zevraj to budu obidve dievcatka 🙂 ale teraz v utorok ideme na 3D utz tak som zvedava ci dr.potvrdi pohlavie 🙂
marti,je mi to luto ale krv je istejsia hore hlavu 🙂
a vy ostatne baby ako silvi,kiara a megy? 🙂
lusi blahozeláááááám k dcerkam 🙂 muzicek sa bude musiet teraz postarat o 3 baby v dome 😀 ja este stale nemam tie vysledky chlamydií 😠 je mi to uz fakt divne 😖
baby vy ste mali za kolko tie vysledky,,ja uz cakam vyse mesiaca a nic 😠
silvi,no budeme tri na nho 😀 ale no uvidime ci aj na 3D nam dr.potrvdi dievcatka 😉
tak ja som mala urcite skor ako ty,tak dlho som necakala nespominam si...... 😒
ale ides do ivf teraz vsak?domcek uz opraveny to co si vtedy spominala?
ahojte 😉
marti 😔 ale ešte uvidíš ako dopadne krvička 😉
lusi, tak to manžel bude pyšný, tri také kočky bude mať doma 😉 🙂 môj by sa zbláznil od radosti, strašne by chcel dievčatko 😵
silvi, čakáš hrozne dlho, ja som mala výsledky rýchlo, nechcem trepať už si presne nepamätám ale viac ako 2-3 týžne to nebolo
veru krvička ukáže 🙂 zajtra idem ale asi až v utorok budem vediet. testík som si spravila aj teraz je slabo pozit ale nesilnie vobec takže záhada 😅 ešte nemam menzes len sem tam slabé špinenie hnede. 😒
marti to nevadi to spinenie to tu pomaly ma kazda co citam neboj dolezite je ze su tam // vsak uvidis zajtra vemi ti drzkam palceky 😉 😉 😉
megy super tak uz si zacala tesim sa teraz budes ty tehu a potom ja silvi a wodanka 😉 😉 😉 😉
silvy vsak aj u nas take teplo ja som len v robote stala a tieklo zo mna 😒
lusi 🙂 🙂 ako babulky super ze dievcatka aj moj manzel chce dievcatko a ja sice mame jednu ale aj tak chce este 😉
krvička zobratá 🙂 zajtra sa dozviem 😉
ahojte 😉
marti mne keď brali krv už v ten istý deň poobede o 14 :00 som vedela výsledok, no držím palce 😉
ahojte 😉
aj mne ked brali krv v GF tak uz v ten den som vedela vysledok,,vo FC je to asi inak 😉
ahojte 😉
marti,drzim vsetky prsty 😉 tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
a vy ostatne ako sa mate??u nas teraz tak sa blyskalo,prsalo...ale uz prestalo
ahoj lusi, tak ja v sobotu začnem pichať diphereline a od pondelka chcem ísť na pn, takže som v práci už veselá a dorábam veci až tu po mne nezostane bordel, lebo už pôjdem rovno z pn na materskú 😉 🙂
jasneeeeeeee megy rovno na matersku,tak to ma byt..... 🙂 drzim prsty 🙂
no ja s tým už počítam 😉 hádam sa podarí a budem tehuľka ale stačilo by mi na začiatok aj jedno 😀 včera sme boli na grilovačke u tej kamarátky čo má dvojičky chlapcov, majú dva roky a v decembri čaká ďalšie bábo, pošťastilo sa im, no a keď som včera videla tých drobcov ako behajú a každý opačným smerom má čo robiť aby ich ustrážila a pritom ešte stíhala aj porobiť doma a ešte k tomu tretie mimčo príde 😅
no vidis,ked sa chce tak sa da v pohode zvladnut dvojky,ja sa na ne tesim ani neviem napisat ako velmi 🙂
len nech su zdravi 🙂 🙂
prajem ti,aby si mala aspon dvojky ziadne jedno na zaciatok 🙂
lusi ono je to krásne 😉 a dve také nádherné dievčatká, môj manžel by bol v siedmom nebi 😵 no veď ten tvoj bude tiež
baby kazdej jednej sa to teraz uz musííííí podarit 😉 pojdeme do toho jedna po druhej 😉 vsetky budeme tehulky 😵 😵 😵
silvi a ako domček? teraz zasa hlásia pršať ale hádam to už také nebude

dufam že nebol falošný 😅 inak zajtra máme 6 vyročie sobáša bol ba to najkrajší darček 😉