icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
14. jún 2010

ahojte ja som išla na krv svojmu ginekologovi nie do centra zato bude krv až zajtra 🙂

megynka
14. jún 2010

aha a to už do centra nepôjdeš? myslela som že tehu test ešte vždy urobia v centre, no ale veď je to jedno, do zajtra už vydržíš a ako sa cítiš?

martineluska
14. jún 2010

ja to mám hodinu a pol cesty autom tak sme sa dohodly že pojdem tu k mojmu 🙂 a potom prefaxujem vysledok a ak bude pozit tak sa dohodneme kedy na sono.a citim sa dost zle bolí ma brucho na krámi a už mám trocha aj krv ked sa utriem 😠 ale sestrička ma ukludnila že to možem mat aj z utrošu alebo zato že by som mala mat teraz menzes .už nech je zajtra 😔

lusinkaj
autor
14. jún 2010

marti ako ti mohla povedat sestricka ze z utrosu mozes mat krv??to je hlupost....pri utrose nema byt krv...ved ten je nato aby zabranil krvacaniu ak si teh.ale ako bude bude..... 🙂

martineluska
14. jún 2010

lusi ja som mala len taky hnedy vytok včera a nato mi hovorila. krv mám len teraz od obeda 😒

lusinkaj
autor
14. jún 2010

tak nechcem nic vraviet,ale od utrosa to nemoze byt asi ti pride ms.... 😒
ale zazraky sa stavaju.... 😉

martineluska
14. jún 2010

veru lusi 😒

lusinkaj
autor
14. jún 2010

ale drzim prsty velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

martineluska
14. jún 2010

dakujem lusi ale to bude potok další zazrak ako ten tvoj 🙂

martineluska
14. jún 2010

bože lusi prejde leto a ty budeš už za chvílu rodit čas letíííííí 😉 hlavne že ste ok a užyvaš si tehu 🙂

silvia545
14. jún 2010

ahojte,,teraz som prisla zo zahrady,,je to hrozne,,vcera tu bola dost velka burka 😠 zelina narastla od vcera hadam o 10cm,,tak som trocha vytrhavala 😖 aj tu je vselijako,,raz svieti slniecko,,raz je zamracene 😠 mam pootvarane okna aj dvere,,aby bol prievan,,nech steny preschynaju,,malovat neviem kedy budeme,,lebo steny su stale vlhke a to sa neoplatí,,ved by to zliezlo dole 😠 zajtra idem k dr osobne sa opytat na tie vysledky,,uz nebudem volat,,lebo ma uz riadne stve 😠 co mam cakat do konca roka 😉

megynka
14. jún 2010

marti aj mne hovorili že môžem od utrogestanu špiniť 😉

martineluska
14. jún 2010

megy ty máš dlhy protokol však? 🙂

lusinkaj
autor
14. jún 2010

tak ja nechapem ako vam mohli take povedat...mne nic tak nepovedali,divne... 😒
tak marti,leto prejde a ja rodim,letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to neuveritelne rychlo 😉

megynka
14. jún 2010

marti áno, mám dlhý protokol, už aby som to mala za sebou

megynka
14. jún 2010

silvi tak ty si sa zasa namakala v záhrade, no máš toho naozaj dosť, treba sadiť každý rok nenápadne menej a menej až si mama na to zvykne a jeden rok sa nenasadí a ona si to možno ani nevšimne 😀 😉

martineluska
14. jún 2010

lusi asi každy dr povie niečo iné 🙂 aspon si možme vybrat ako nam to pasuje 😀

kiara15
14. jún 2010

ahojte babule 🙂

marti az zajtra a ja ze uz dnes taka som bola zvedava 🙂 neboj spinit mozes väcsinou tu spinia baby 😉

No ja mam uz ziadost schvalenu a nemusim ist do centra ze mi vsetko poslu super nie??,za to ze ideme do toho 3krat 😉

silvia545
14. jún 2010

megy na pol zahrady sme nasadili tekvice,,ani zemiaky sme nesadili 😉 takze celu zimu budeme jest pecene zrnka az z nich nieco bude 😀 v tej zeline co zas narastla ich ani vidiet neni 😀

marti hlavu hore,,neboj,,zajtra budes vediet na com si 😉 dufam,,ze sprava bude pozitíííííííííívna 😵 😵 😵

lolittka
14. jún 2010

držím palce 😉 Vám všetkým 🙂

silvia545
14. jún 2010

lolittka dakujeme 🙂 😉

megynka
15. jún 2010

dobré ránko 😉
marti som zvedavá ako si dopadla, daj vedieť, držím palce 😉
baby za to ja sa cítim mizerne, ja neviem čo sa robí, ale od včera ma bolí podbruško, brucho nafúknuté, nervózna som a žravá, no úplne kompletné príznaky na mrchu, mňa porazí, veď som ešte len 19 DC a beriem proveru, toto sa mi ešte nestalo, mňa fakt porazí ak dostanem ms, to predsa teraz nemôžem ☹ dúfam že ma to prejde, celú noc som poriadne nespala čo ma brucho bolelo ☹

martineluska
15. jún 2010

baby negatívne ☹ neznašam to slovo 😠 takže nič ale ideme dalej musím to predýchat a budem v pohode 😉 užijeme si pekné leto a potom sa rozhodneme že čo dalej. baby držím vam palce nech som tu posledna neuspešná 😉

megynka
15. jún 2010

ach marti, to ma mrzí, keby si bola tehuľka, ľahšie by sa mi išlo ďalej, to je veľká škoda, ale podstatné je že máš chuť a silu bojovať ďalej a kto sa nevzdáva ten svoje dosiahne, neboj, tak si užívajte krásne leto, možno nejakú dovolenku, a robte len to čo vás baví a z čoho máte radosť 😉

martineluska
15. jún 2010

megy 🙂 teraz musim schudnut čo som nabrala tak nato sa budem sustredit aspon že mi v tomto teple nechutí 😝 .megy ja sa nevzdavam len keby peniaze boli 😠 ale niečo vyšpekulujeme 😉

megynka
15. jún 2010

neboj aj peniežky budú, no chudnetie to je prevé čo by som urobila aj ja 😀 už teraz som akási spuchnutá 😠

silvia545
15. jún 2010

ahojte 😉
marti mrzí ma to 😢 tak velmi som ti drzala palce ☹

megy s tou ms mam aj problemy od ivf 😠dostanem ju vzdy skor aj o tyzden,,mna uz bolí druhy den brucho,,tak cakam kedy pride,,ale normalne by som ju mala dostat o tyzden 😉mavame narovnako,,takze asi to bude aj teraz 😀len tebe to nevyhovuje 😉

megynka
15. jún 2010

silvi, tak ja dúfam, že ju nedostanem, ale už cítim že ak prežijem toto ivf do ďalšieho už nepôjdem, moje telo to už nezvláda, práve som skoro skolabovala v práci, a to ešte beriem len proveru, neviem ale od rána sa cítim hrozne, som strašne unavená a chce sa mi len spať, lenže ja mám ešte problémy so srdcom, mám srdcovú arytmiu, beriem na to lieky a občas mi aj tak začne tak divne triasť srdcom, a začalo mi to aj teraz a normálne som skoro stratila vedomie, ešte pár sekúnd a keby mi to neprestalo, natiahnem sa na zem, a teraz mám taký divný pocit na hrudníku, a som taká o ničom, už aby som bola doma, ľahnem a budem spať

silvia545
15. jún 2010

megy preboha nestras ma 😲 aj si sa spytala dr ci nemozu byt nejake vedlajsie ucinky,,ked beries lieky na srdce,,mozna ze to nieje dobra kombinacia ☹ mala si ist domov a nie zostat v praci,,aby sa ti nieco nestalo 😉

megynka
15. jún 2010

už to tu hodinku vydržím a idem domov, ja som aj pri predchádzajúcich ivf brala tie lieky na srdce, vraj ich môžem brať normálne len v prvom trimestri by sa mali vysadiť, ale asi už mám v tele aj tých hormónov dosť pretože aj pri treťom ivf som sa už necítila dobre a teraz to bude asi ešte horšie, idem si domov ľahnúť