icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

eva76
15. jún 2010

Ahojte ja tiež verím tomu že tento rok sa to podarí aj nám.

lusinkaj
autor
15. jún 2010

awojte 🙂
3D utz dopadol vyborne,vsetko je v absolutnom poriadku 🙂 krasny,nadherny zazitok sme dnes mali s manzelom.... 🙂
pohlavie sa len potvrdilo su to dve dievcatka 🙂 😵 🙂
chceli sme aj fotku,ale nedalo sa...tak nemame ale nevadi,zaklad ze je vsetko ok 🙂

marti je mi to luto 😒 ale hlavu hore,nadej umiera posledna 😉

kiara15
15. jún 2010

ahote babulky ako sa mate???
@martulienka velmii ma to mrzy ale ako je mozne ze bol na teste duch???

kiara15
15. jún 2010

@lusinkaj super ze su babulky ok??tesim sa stebou len tak dalej 😉

lusinkaj
autor
15. jún 2010

@kiara15 dakujem pekne 🙂
ale mi je enjak tazko teraz,som umyla riad tak ma bolel chrbat aj brucho fakt nic nemozem robit....brucho mam tvrde ako kamen,na nervy to je....tazko sa mi dycha sakra idme lahnut 😒

kiara15
15. jún 2010

@lusinkaj len si chod a nenamahaj sa 😉

lusinkaj
autor
15. jún 2010

@kiara15 tak to vyzera,len lezat mozem a nic nerobit....na porazenie 😒

kiara15
15. jún 2010

@lusinkaj ja viem ze je to o drzku ale co pre ne neurobis???neboj bude ti aj lepsie sice po porode to budes mat perne 😉 ale oni ked narastu ti to vynahradia 🙂

martineluska
15. jún 2010

kiari nejake hcg tam bolo ale len velmy málo a už som dostala menzes 🙂 lusi super 😀 babinec nejak to už dobojuj do konca vidržžžžžžžžžžžžžžžžžžž 😉

silvia545
16. jún 2010

ahojte 😉
u nas je zamracene a chladno 😖 fuka vietor 😠
lusi supeeeer dievcatka,,krasne mena ste im dali 😵

megy dufam ze ti je uz lepsie 😉

kiari ahoooj,,,marti ako sa cítis 😉

evi ahoj,,musíme verit,,ze sa to podarí,,ine nam ani nezostava 😉

megynka
16. jún 2010

ahojte 😉
silvi aj u nás je škaredo a dosť sa ochladilo, tento týždeň ešte dokončím v práci a od pondelka ostávam doma, som hrozne unavená, nechápem čo sa mi robí, no veď keď si budem robiť tie predoperačné vyšetrenia tak sa na to srdco popýtam, dnes som zasa unavená, a to je ešte len ráno

lusi paráda, super že ste ok 😉

evi vitaj 😉

ahoj kiari, marti, krásny dník všetkým 🙂

lusinkaj
autor
16. jún 2010

ahojte 🙂
@kiara15 presne tak musim to vydrzat,uz nie vela ale teraz prichadzaju tie najtazsie mesiace,ale musim byt silna a vydrzat 😉 ved pre ne urobim vsetko 😵 ved tak dlho sme cakali,pokial sme k nim prisli 🙂
dakujem vam vsetkym ze na nas myslite a drzite prsty 🙂

dnes som myslela,ze ma porazi co sme mali vybraty kocik,super vsetko sa nam paci,zaklad je ze nam vojde do kufra aj ked cena je vysoka ale nevadi.....ale,na stranke je napisane ze tento rok sa nebude dovazat tento kocik,no povedzte co mam robit?????? ☹ taka som smutna,neviem co dalej..... 😠

silvia545
16. jún 2010

ahojte 😉
baby som poriadne nastvana 😠 😠 😠 dnes som bola u dr ohladne tych vysledkov HPa chlamydií,,este ich nema 😖 ja fakt uz tomu nerozumiem,,mam prist na druhy tyzden ci budu a ked nie,,tak mi ich urobí znova 😠 neviem co si mam o tom mysliet,,ved uz to bude 7 tyzden a vysledky su stale neni,,ja si myslím,,ze ich museli stratit,,ved to nema logiku 😖 ziadost som mala hned schvalenu a toto co sa robíííí 😒 niekto mi urcite velmi ale veeeelmi nepraje ☹

megy ako dufam ,,ze ti je dobre a oddychujes 😉

lusi ty si silna zena,,ved uz tolkym si presla 😉 vydrzíííííís to az do sameho konca 😉

kiara15
16. jún 2010

@martineluska tak potom bolo uchytene ale potom to vzdalo?? ☹
@lusinkaj jasne ze musime vydrzat boze uz mi prisli aj recepty a papiere 🙂 🙂
@silvia545 ,co ty mas za dokyho??

@megynka ahojkaj 🙂

lusinkaj
autor
16. jún 2010

samozrejme musim vydrzat,nic mi ine neostava 🙂
len je to take neprijemne,to tazke brucho uvidim ako bude v pondleok na poradni,dr.to spomeniem a neviem ci nepojdem do nemocky na magnez.infuzie tie by mali pomoct viac ako samotne tabletky magne b6 🙂

kiara15
16. jún 2010

@lusinkaj no to je mozne aj ja som tam lezala a vselico do mna pchali 😒

lusinkaj
autor
16. jún 2010

@kiara15 asi to tak bude uvidime co povie dr. 🙂 aj ked nie som nadsena nemoc.ale co uz 🙂

megynka
17. jún 2010

ahojte kočky 😉 užite si krásny dník lebo zajtra má zasa pršať 😉 a silvi trošku aj oddychuj 🙂 nemám nič nové, už sa cítim lepšie, no veď od pondelka budem už doma, dúfam 😉

kiara15
17. jún 2010

@lusinkaj ako si dopadla co povedal doky??
@megynka ahojkaj tak uz veselo stimulujes co??No ja uz mam lieky obiednane zajtra si mam ist po ne 😉 😉

lusinkaj
autor
17. jún 2010

@kiara15 tak co sa tyka pec.tes.vsetko ok len nadalej pokracujeme v liecbe a kontrola o mesiac...budeme kvoli tomu rodit tak cca 2tt skor ak nie este skor..... 🙂

kiara15
17. jún 2010

@lusinkaj tak super sprava .Tak ta nezobrali do nemocky a na ten vytok nic nehovoril??

lusinkaj
autor
17. jún 2010

@kiara15 ja som nebola u gyn.ja som bola len na kontrole u hepatologa ohladom pec.t.co chodim k nemu 😉
do poradne idem az v pondelok....a uvidim co povie na to tvrde brucho....aky vytok??? 😝

kiara15
17. jún 2010

@lusinkaj prepac ja som myslela ze si spominala aj ze mas vytok tak promin 😒 no to tvrdnutie nieje bohvie co ale teraz to nemas??preslo ta to??

lusinkaj
autor
17. jún 2010

no ja ho mam stale tvrde brucho...hlavne ked chodim,stojim...ked lezim je to ok...
ale ked som bola min.tyz.u dr.tak povedal ze to nevadi ked hore je tvrde ze to tlacia na vnut.organy a pozrel krcok je ten je ok....tak uvidim ako to bude teraz v pondelok

kiara15
17. jún 2010

@lusinkaj asponze tak asi sa musis viac sanovat 😉 vies mas tam riadnu naloz 🙂

lusinkaj
autor
17. jún 2010

asi tak moja 😉 tak kazal mi lezat co najviac,vylozit nohy....tak ja fakt robim co najmenej,skoro nic... 😉
no uvidime v pondelok,ja to spomeniem mojho gyn.co nato povie...... 🙂

kiara15
17. jún 2010

@lusinkaj mna mozno caka to iste ale co neurobim preto aby to vyslo 😉

megynka
17. jún 2010

ahoj kiari 😉 ja ešte zajtra proveru a pozajtra už prvá injekcia diphereline, sa teším 🙂 srdco sa mi zatiaľ ukľudnilo, arytmia v pohode, musím si dať zasa urobiť nejaké vyšetrenia 😉 kiari a kde máš foto? nezvyk tá kreslená anča 😀

silvi určite ti tie výsledky niekde zapatrošili, to nech ti nehovorí že to tak dlho trvá, toho tvojho gyn by som najradšej... 😠

lusinka, tak vyložiť nôžky a oddychovať 😵

wodanka ahoj, a ty ako sa máš?

marti čauko, už dieta začala? 😀 😉

kiara15
17. jún 2010

@megynka ja neviem co sa im neoacilo zase 😉 no ja uz mam lieciky objednane zajtra si idem po ne 😉

megynka
17. jún 2010

stále majú niečo 😠 takže zajtra po lieky a kedy budeš začínať? ste plánovali najskôr dovolenku, však?