Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
awojte 🙂
3D utz dopadol vyborne,vsetko je v absolutnom poriadku 🙂 krasny,nadherny zazitok sme dnes mali s manzelom.... 🙂
pohlavie sa len potvrdilo su to dve dievcatka 🙂 😵 🙂
chceli sme aj fotku,ale nedalo sa...tak nemame ale nevadi,zaklad ze je vsetko ok 🙂
marti je mi to luto 😒 ale hlavu hore,nadej umiera posledna 😉
ahote babulky ako sa mate???
@martulienka velmii ma to mrzy ale ako je mozne ze bol na teste duch???
kiari nejake hcg tam bolo ale len velmy málo a už som dostala menzes 🙂 lusi super 😀 babinec nejak to už dobojuj do konca vidržžžžžžžžžžžžžžžžžžž 😉
ahojte 😉
u nas je zamracene a chladno 😖 fuka vietor 😠
lusi supeeeer dievcatka,,krasne mena ste im dali 😵
megy dufam ze ti je uz lepsie 😉
kiari ahoooj,,,marti ako sa cítis 😉
evi ahoj,,musíme verit,,ze sa to podarí,,ine nam ani nezostava 😉
ahojte 😉
silvi aj u nás je škaredo a dosť sa ochladilo, tento týždeň ešte dokončím v práci a od pondelka ostávam doma, som hrozne unavená, nechápem čo sa mi robí, no veď keď si budem robiť tie predoperačné vyšetrenia tak sa na to srdco popýtam, dnes som zasa unavená, a to je ešte len ráno
lusi paráda, super že ste ok 😉
evi vitaj 😉
ahoj kiari, marti, krásny dník všetkým 🙂
ahojte 🙂
@kiara15 presne tak musim to vydrzat,uz nie vela ale teraz prichadzaju tie najtazsie mesiace,ale musim byt silna a vydrzat 😉 ved pre ne urobim vsetko 😵 ved tak dlho sme cakali,pokial sme k nim prisli 🙂
dakujem vam vsetkym ze na nas myslite a drzite prsty 🙂
dnes som myslela,ze ma porazi co sme mali vybraty kocik,super vsetko sa nam paci,zaklad je ze nam vojde do kufra aj ked cena je vysoka ale nevadi.....ale,na stranke je napisane ze tento rok sa nebude dovazat tento kocik,no povedzte co mam robit?????? ☹ taka som smutna,neviem co dalej..... 😠
ahojte 😉
baby som poriadne nastvana 😠 😠 😠 dnes som bola u dr ohladne tych vysledkov HPa chlamydií,,este ich nema 😖 ja fakt uz tomu nerozumiem,,mam prist na druhy tyzden ci budu a ked nie,,tak mi ich urobí znova 😠 neviem co si mam o tom mysliet,,ved uz to bude 7 tyzden a vysledky su stale neni,,ja si myslím,,ze ich museli stratit,,ved to nema logiku 😖 ziadost som mala hned schvalenu a toto co sa robíííí 😒 niekto mi urcite velmi ale veeeelmi nepraje ☹
megy ako dufam ,,ze ti je dobre a oddychujes 😉
lusi ty si silna zena,,ved uz tolkym si presla 😉 vydrzíííííís to az do sameho konca 😉
@martineluska tak potom bolo uchytene ale potom to vzdalo?? ☹
@lusinkaj jasne ze musime vydrzat boze uz mi prisli aj recepty a papiere 🙂 🙂
@silvia545 ,co ty mas za dokyho??
@megynka ahojkaj 🙂
samozrejme musim vydrzat,nic mi ine neostava 🙂
len je to take neprijemne,to tazke brucho uvidim ako bude v pondleok na poradni,dr.to spomeniem a neviem ci nepojdem do nemocky na magnez.infuzie tie by mali pomoct viac ako samotne tabletky magne b6 🙂
ahojte kočky 😉 užite si krásny dník lebo zajtra má zasa pršať 😉 a silvi trošku aj oddychuj 🙂 nemám nič nové, už sa cítim lepšie, no veď od pondelka budem už doma, dúfam 😉
no ja ho mam stale tvrde brucho...hlavne ked chodim,stojim...ked lezim je to ok...
ale ked som bola min.tyz.u dr.tak povedal ze to nevadi ked hore je tvrde ze to tlacia na vnut.organy a pozrel krcok je ten je ok....tak uvidim ako to bude teraz v pondelok
asi tak moja 😉 tak kazal mi lezat co najviac,vylozit nohy....tak ja fakt robim co najmenej,skoro nic... 😉
no uvidime v pondelok,ja to spomeniem mojho gyn.co nato povie...... 🙂
ahoj kiari 😉 ja ešte zajtra proveru a pozajtra už prvá injekcia diphereline, sa teším 🙂 srdco sa mi zatiaľ ukľudnilo, arytmia v pohode, musím si dať zasa urobiť nejaké vyšetrenia 😉 kiari a kde máš foto? nezvyk tá kreslená anča 😀
silvi určite ti tie výsledky niekde zapatrošili, to nech ti nehovorí že to tak dlho trvá, toho tvojho gyn by som najradšej... 😠
lusinka, tak vyložiť nôžky a oddychovať 😵
wodanka ahoj, a ty ako sa máš?
marti čauko, už dieta začala? 😀 😉
stále majú niečo 😠 takže zajtra po lieky a kedy budeš začínať? ste plánovali najskôr dovolenku, však?

Ahojte ja tiež verím tomu že tento rok sa to podarí aj nám.