Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
aha a to už do centra nepôjdeš? myslela som že tehu test ešte vždy urobia v centre, no ale veď je to jedno, do zajtra už vydržíš a ako sa cítiš?
ja to mám hodinu a pol cesty autom tak sme sa dohodly že pojdem tu k mojmu 🙂 a potom prefaxujem vysledok a ak bude pozit tak sa dohodneme kedy na sono.a citim sa dost zle bolí ma brucho na krámi a už mám trocha aj krv ked sa utriem 😠 ale sestrička ma ukludnila že to možem mat aj z utrošu alebo zato že by som mala mat teraz menzes .už nech je zajtra 😔
marti ako ti mohla povedat sestricka ze z utrosu mozes mat krv??to je hlupost....pri utrose nema byt krv...ved ten je nato aby zabranil krvacaniu ak si teh.ale ako bude bude..... 🙂
lusi ja som mala len taky hnedy vytok včera a nato mi hovorila. krv mám len teraz od obeda 😒
tak nechcem nic vraviet,ale od utrosa to nemoze byt asi ti pride ms.... 😒
ale zazraky sa stavaju.... 😉
veru lusi 😒
ale drzim prsty velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂
dakujem lusi ale to bude potok další zazrak ako ten tvoj 🙂
bože lusi prejde leto a ty budeš už za chvílu rodit čas letíííííí 😉 hlavne že ste ok a užyvaš si tehu 🙂
ahojte,,teraz som prisla zo zahrady,,je to hrozne,,vcera tu bola dost velka burka 😠 zelina narastla od vcera hadam o 10cm,,tak som trocha vytrhavala 😖 aj tu je vselijako,,raz svieti slniecko,,raz je zamracene 😠 mam pootvarane okna aj dvere,,aby bol prievan,,nech steny preschynaju,,malovat neviem kedy budeme,,lebo steny su stale vlhke a to sa neoplatí,,ved by to zliezlo dole 😠 zajtra idem k dr osobne sa opytat na tie vysledky,,uz nebudem volat,,lebo ma uz riadne stve 😠 co mam cakat do konca roka 😉
marti aj mne hovorili že môžem od utrogestanu špiniť 😉
megy ty máš dlhy protokol však? 🙂
tak ja nechapem ako vam mohli take povedat...mne nic tak nepovedali,divne... 😒
tak marti,leto prejde a ja rodim,letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to neuveritelne rychlo 😉
marti áno, mám dlhý protokol, už aby som to mala za sebou
silvi tak ty si sa zasa namakala v záhrade, no máš toho naozaj dosť, treba sadiť každý rok nenápadne menej a menej až si mama na to zvykne a jeden rok sa nenasadí a ona si to možno ani nevšimne 😀 😉
lusi asi každy dr povie niečo iné 🙂 aspon si možme vybrat ako nam to pasuje 😀
ahojte babule 🙂
marti az zajtra a ja ze uz dnes taka som bola zvedava 🙂 neboj spinit mozes väcsinou tu spinia baby 😉
No ja mam uz ziadost schvalenu a nemusim ist do centra ze mi vsetko poslu super nie??,za to ze ideme do toho 3krat 😉
megy na pol zahrady sme nasadili tekvice,,ani zemiaky sme nesadili 😉 takze celu zimu budeme jest pecene zrnka az z nich nieco bude 😀 v tej zeline co zas narastla ich ani vidiet neni 😀
marti hlavu hore,,neboj,,zajtra budes vediet na com si 😉 dufam,,ze sprava bude pozitíííííííííívna 😵 😵 😵
držím palce 😉 Vám všetkým 🙂
lolittka dakujeme 🙂 😉
dobré ránko 😉
marti som zvedavá ako si dopadla, daj vedieť, držím palce 😉
baby za to ja sa cítim mizerne, ja neviem čo sa robí, ale od včera ma bolí podbruško, brucho nafúknuté, nervózna som a žravá, no úplne kompletné príznaky na mrchu, mňa porazí, veď som ešte len 19 DC a beriem proveru, toto sa mi ešte nestalo, mňa fakt porazí ak dostanem ms, to predsa teraz nemôžem ☹ dúfam že ma to prejde, celú noc som poriadne nespala čo ma brucho bolelo ☹
baby negatívne ☹ neznašam to slovo 😠 takže nič ale ideme dalej musím to predýchat a budem v pohode 😉 užijeme si pekné leto a potom sa rozhodneme že čo dalej. baby držím vam palce nech som tu posledna neuspešná 😉
ach marti, to ma mrzí, keby si bola tehuľka, ľahšie by sa mi išlo ďalej, to je veľká škoda, ale podstatné je že máš chuť a silu bojovať ďalej a kto sa nevzdáva ten svoje dosiahne, neboj, tak si užívajte krásne leto, možno nejakú dovolenku, a robte len to čo vás baví a z čoho máte radosť 😉
megy 🙂 teraz musim schudnut čo som nabrala tak nato sa budem sustredit aspon že mi v tomto teple nechutí 😝 .megy ja sa nevzdavam len keby peniaze boli 😠 ale niečo vyšpekulujeme 😉
neboj aj peniežky budú, no chudnetie to je prevé čo by som urobila aj ja 😀 už teraz som akási spuchnutá 😠
ahojte 😉
marti mrzí ma to 😢 tak velmi som ti drzala palce ☹
megy s tou ms mam aj problemy od ivf 😠dostanem ju vzdy skor aj o tyzden,,mna uz bolí druhy den brucho,,tak cakam kedy pride,,ale normalne by som ju mala dostat o tyzden 😉mavame narovnako,,takze asi to bude aj teraz 😀len tebe to nevyhovuje 😉
silvi, tak ja dúfam, že ju nedostanem, ale už cítim že ak prežijem toto ivf do ďalšieho už nepôjdem, moje telo to už nezvláda, práve som skoro skolabovala v práci, a to ešte beriem len proveru, neviem ale od rána sa cítim hrozne, som strašne unavená a chce sa mi len spať, lenže ja mám ešte problémy so srdcom, mám srdcovú arytmiu, beriem na to lieky a občas mi aj tak začne tak divne triasť srdcom, a začalo mi to aj teraz a normálne som skoro stratila vedomie, ešte pár sekúnd a keby mi to neprestalo, natiahnem sa na zem, a teraz mám taký divný pocit na hrudníku, a som taká o ničom, už aby som bola doma, ľahnem a budem spať
megy preboha nestras ma 😲 aj si sa spytala dr ci nemozu byt nejake vedlajsie ucinky,,ked beries lieky na srdce,,mozna ze to nieje dobra kombinacia ☹ mala si ist domov a nie zostat v praci,,aby sa ti nieco nestalo 😉
už to tu hodinku vydržím a idem domov, ja som aj pri predchádzajúcich ivf brala tie lieky na srdce, vraj ich môžem brať normálne len v prvom trimestri by sa mali vysadiť, ale asi už mám v tele aj tých hormónov dosť pretože aj pri treťom ivf som sa už necítila dobre a teraz to bude asi ešte horšie, idem si domov ľahnúť

ahojte ja som išla na krv svojmu ginekologovi nie do centra zato bude krv až zajtra 🙂