icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
17. jún 2010

@megynka aj planujeme stale ale chcem to mat doma vsetko nachystane kym pridem nech idem hned do toho.takze cirka 18.8.odchadzame na dovcu a okolo24.8,by som mala zacat 😉

martineluska
17. jún 2010

ahojte baby 🙂 megy začala dieta 😉 teraz mi ani nechutí a nemam ani čas jest takže pohoda 😎 som aktívna vymalovala a prerobila som celé kadernictvo aj doma začinam robyt velke upratovanie 😅 a aj mame som slubila že jej umyjem okná na celom dome lebo je chorá .......takže fungujem na plné obrátky jak tamagoči 🙂 menzes mi už konečne prechadza dost dlho som krvacala aj ma bolelo divne brucho 😒

lusinkaj
autor
17. jún 2010

@kiara15 tak to ti verim,musime preto urobit vsetko co sa len da....len skoda,ze si nemozem to teh.ktore je u mna prve a snad aj posledne trosku inak vychutnavat 🙂

kiara15
18. jún 2010

@lusinkaj luwsi neboj budes na to vsetko s laskou spominat 😉 joj ale super ze budes mat dievcatka tie su take milucke 😉 aj ja by som este chcela babu 🙂 🙂
@martineluska ahoj moja super ze si sa tak do vsetkeho pustila 😉 😉

lusinkaj
autor
18. jún 2010

@kiara15 jasne tesim sa na moje dcerky 🙂 aj ked priznam sa chcela som chlapcov...ale uz mi je to jedno,fakt nech su zdrave 🙂

kiara15
18. jún 2010

@lusinkaj no ja by som veru chcela babu ale ked bude chlapec tiez sa budem tesit len aby bol 😉

lusinkaj
autor
18. jún 2010

@kiara15 mne je to uz jedno...co to je,svoje dcerky uz lubim teraz a tesim sa na ne,len nech je vsteko v poriadku 🙂

kiara15
18. jún 2010

@lusinkaj ved to je jasne len nech vam zdravicko sluzi 😉 u vas tiez prsi?,neviem co idem upiect ale nieco by som upiekla 😒

lusinkaj
autor
18. jún 2010

@kiara15 nie este neprsi..ale vysi to na vlasku 😒 ale aj hlasilo,cize mozme cakat ze bude prsat.... 😉
pozeram slnko,seno,jahody...stare ale dobre 🙂

megynka
19. jún 2010

dobré ránko 😉
u nás dnes prší, škaredo je ale nevadí mi to, aspoň niečo porobím doma a dnes konečne niečo upečiem a hádam aj požehlím, už zasa je tam kopa prádla 😉 ráno som pichla prvú injekciu, teda pichal manžel a zabodol mi tam tú ihlu skoro celú 😅 no nebolelo 😉
krásny dník všetkým 🙂

kiara15
20. jún 2010

@lusinkaj veru ja som si to tiez pozrela to sa da pozerat furt 😀
@megynka super prva iniekcia za tebou 🙂 ja uz ich mam v chladnicke 🙂

lusinkaj
autor
20. jún 2010

ahojte 🙂
@megynka drzim prsty aby to bola ta spravna prva inj.a vsetko islo ako ma ist 🙂
mi sme si podriemali s manzelom po fajnom obede,teraz povysaval a ja som sa okupkala...a idem dalej lezat.... 🙂

@kiara15 no presne tak,niektore filmy sa daju aj viackrat pozriet.... 😉

megynka
20. jún 2010

ahojte

@lusinkaj ďakujem 😉 no my s manželom spíme skoro celý deň 😀 je také spavé počasie

@kiara15 už aj druhá za mnou 🙂 tá dnešná ale riadne štípala 😠 no nevadí 😉

lusinkaj
autor
20. jún 2010

@megynka no presne tak...aj ja by som este dlhsie spala poobede,ale trebalo povysavat,umyt vlasy atd... 😀

megynka
20. jún 2010

lusi to je ale otrava keď takéto povinnosti ťa vyženú z postieľky 😀 no za chvíľu to už budú iné, príjemnejšie dôvody, ktoré ti nedajú spať 😵

kiara15
20. jún 2010

@lusinkaj a co ste mali dobreho ja som robila karfiolovu a segedin strasnu chut som mala nan 😉
@megynka no ja viem ze hentie sem tam stipu niekedy nie a niekedy ano ale neviem preco??

lusinkaj
autor
21. jún 2010

ahojte 🙂
tak som doma z poradne,zase nic dobre... ☹ z vnutornej strany sa otvaram,taze musim ist na serklaz nie som nadsena ale urobia mi jeden steh a potom len lezat .....ale zevraj dlho v nemoc.nebudem tak som zvedava 🙂
taze asi tak....
idem az zajtra do nem.lebo dnes mame pohreb (manzelova babka zomrela)tak az zajtra pojdem na prijem...
tak sa mi majte pekne,drzte sa a potom sa ozvem....papa 🙂

megynka
21. jún 2010

@lusinkaj drž sa kočka, nemáš to jednoduché od začiatku ale si skvelá bojovníčka 😉 🙂 tak nech si čím skôr doma z nemocky 😉

lusinkaj
autor
21. jún 2010

@megynka veru tak,mam to tazke od zaciatku...ale co narobim,musim bojovat...ked chceme tie dve male pisulky 🙂

kiara15
21. jún 2010

@lusinkaj neboj vsetko bude ok chvilku si polezis a bude 😉

megynka
22. jún 2010

ahojte
ako sa dnes máte? silvi kde si tak dlho? marti a ty ako?

kiara15
22. jún 2010

ahojte pozeram ze tu nikoho neni iba megy ako pokracujes s pichanim???

wodanka
22. jún 2010

ahojte... sorry, ze Vas zanedbavam, skusim sa polepsit..

co mate nove? u nas sa zatial nic nedeje, cakam kedy nam zavolaju z Heliku, ze uz je tam potvrdena ziadost.. uz je to viac ako mesiac, co sme ju podavali

kiara15
22. jún 2010

@wodanka necakaj a zavolaj tam sama aj ja som si volala a uz som ju mala tyzden schvalenu 😉 a uz mam aj lieciky doma 🙂

megynka
23. jún 2010

dobré ránko 😉
no akosi to tu viazne, ale to asi preto že nikto nemá nič nové, ja len pichám, asi v pondelok pôjdem ma krv a sono, podľa toho kedy dorazí ms 😉

wodanka, nám volali presne po siedmich týždňoch, že máme schválenú žiadosť, tak už to za chvíľku bude 😉

kiara15
23. jún 2010

@megynka veru asi sem chodime len mi 😉 😉

megynka
23. jún 2010

@kiara15 neviem čo je so silvinkou, tá tu už dávno nebola 😒 kiari a ty ako zasa dnes do práce?

martineluska
23. jún 2010

ahojte 😉 ja vas sledujem baby len nemam čo pisat 🙂 ako sa máte?

kiara15
23. jún 2010

@megynka no ja som len rano na skok isla som na 9.30hod az do 17.30hod.Presne aj ja som si vsimla ze uz dlho nebola dufam ze je vporiadku lebo tie sproste povodne su stale 😠
@martineluska ahoj mojko som rada ze na scitas ja som bola tak isto na tom ked som prisla o drobca nevedela som co pisat ale neboj to prejde a co ako ste sa rozhoidli??? 😉

wodanka
24. jún 2010

ahojte @kiara15 uz som tam volala a moja ziadost je uz tam schvalena 🙂 chceli mi vsetky papiere a aj recepty poslat uz domov, aby som mohla zacat so stimulkou... len ked ja teraz este nechcem, tak sme sa dohodli, ze sa v auguste ozvem a dohodneme sa kedy do toho pojdeme opat 😉