Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@kiara15 nevieme nič o silvinke? netuším čo sa jej mohlo stať ☹ dúfam, že to nebude vážne, keď sa už tak dlho neukázala 😒
@martineluska ja nič nové len pichám a pichám a čakám na ms, no jo, dlhý protokol je sakra dlhý 😒
ahojte babiky moje a zaroven dobru noc vam zelam 😉 😔
megynka neboj som v poriadku,,len mame dost prace,,tak trosku zanedbavam 😉 😀 tie vysledky su stale neni 😠 museli ich stratit,,lebo uz inak sa to vysvetlit neda 😖 takze na druhy tyzden idem znovu na odbery a znovu cakat 😉 a ako injekcie bolia ta chudatko moje ☹ este kolko dni budes pichat 😉
lusi ahoooj myslím na vááááááás,,posielam dievcatkám pusinky 😉
kiari mojko ahoooj,,marti a ty mi klikni prosíííím na farme 😉
@silvia545 to som rada že si v poriadku 😵 ja budem pichať určite ešte viac ako dva týždne ale nebolí, aspoň zatiaľ, horšie to bude ku koncu 😒
lusi aj ja na teba myslím, hádam budeš za chvíľku doma a už len ležkať a oddychovať 🙂 😉
dievčatá tak dobrú noc a sladké sníčky, aj drobuliatkam v brušku 😵
ahojte kiari zatial nič neriešime akurat ja si kupim ten sarapis 🙂 mužik pojde urologovi inak nič 😉 a na ifko pojdeme niekedy nabuduci rok ,ak sa nerozhodneme pre inseminaciu darcovským matrošom 😕 rozmyšlame aj nad takým riešením 🙂 ........megy myslím na teba drž sa pekne a pichaj 😉 nech su vajká 😉
@martineluska ahoj mojko tak zacnes brat ten sarapis??no aspon mi potom povies co a ako ja asi uz nie lebo berem vseliake caje tak to nechcem nejako kobinovat 😉 moc ti drzkam palce a drzkaj sa mi moja 🙂 🙂
ahoj kiari skusim 🙂 dufam že mi upravý cyklus pekne 😉 už sa pripravuješ na ifko?
@martineluska tak trochu este pijem zensky caj sem tam kyselinu listovu no a ostatne hadam aj samo pojde 😉 lieciky uz mam doma tak uz len cakat 😉
ahojte 🙂 prišla som vas pozriet. ako sa máte?megy ako pokračuješ? 😉 lusi sa davno neozvala dufam že je ok 😕 ja som bola dnes na kontrole po ivf a všedko ok dokonca aj ovulka prebehla 🙂
jaaaaaaj a na ten sarapis dr povedal že je dobrý ale že vyvolava dost alergie 😒 tak dufam že mna alergia obíde lebo ho už od soboty papám 😲
ahojte 🙂
@martineluska ja od dnes pichám menopur a v piatok je kontrola, tak uvidíme či nám niečo narastie, aspoň 5 folíkov by mohlo byť
ahojte kocky 😉
prisla som sa mrknut co nove 🙂 zajtra idem k dr. znova na odbery 😉 dufam,ze sa uz nestratia 😀 vobec neviem kde sa podeli 😠
megy myslím na teba 😉 neboj budes mat dost aj na mrazenie zostane 🙂 ja ti to doprajem 😵
lusi ahoooj,,dufam,ze si uz doma z nemocnici a pekne lezkas 🙂
ahojte babulky ze ste sa aj ozvali?? 🙂
@megynka ani ja som pri 2ivf neratala na mrazenie a ,mrazyli sme trooch 😉
@silvia545 dufam ze uz sa dockas aj vysledkov 😉
@martineluska normalne som zvedava ci ti to pomoze a mozno nebudes muset ist na umele 😉 😉 😉
@wodanka ty si tu dlho nebola???
@lusina myslim na teba este ste furt v nemocke??
ahojte mozem sa spytat ako ste sa citili po ketku,ja mam ist vo stvrtok na krv a vcera so mala taky slaby ruzovy vytok a pobolievaju ma prsia.dufam ze to nie je mrcha.vkladali mi dve embria morulu a blc a je mozne ze sa prijme len jedno.nefunguje mi otaznik pri poslednej vete a akujemza odpoved 😉
A NESPINILA SI
ahojte babuble...ako tu zijete?
megynka silno drzim palce..keby som mohla dam Ti z mojich folikov... pri mojom IVF som ich mala cez dvadsat
my stale s mm zvazujeme kedy ideme do toho znova... zatial to vychadza na druhu polovicu augusta.. ale uvidime este
dobré ránko 😉
wodanka, ďakujem....hádam sa dopracujem aj ja k nejakým folíkom 😀 naši známí ktorí majú 7 embryjok sa tiež ponúkali, či jedno nechceme 😀 no už si z toho musíme trošku robiť srandu, inak by sme sa zbláznili 😉 sa ti to už tiež pomaličky blíži a kiari aj tebe 😉
ahojte baby 😉
dnes som mala ist k dr na tie odbery,,este ze ma to napadlo zavolat ci ordinuje,,a on ma dovolenku 😒 to mi ani nepovedali,,ked som tam bola minuly tyzden,,hlavne ze mi kazal príst,,ale to je uz jedno,,lebo tie vysledky sa zrazu nasli,,hovorila mi sestricka,,ze ich omylom dali do inej karty,,lebo sme dve co mame rovnake mena aj priezviska,,aj rok narodenia sedí,,ale datum nie 😀 ale hlavne ze ich mam,,vysledky su negatívne,,tak teraz musím pockat lebo v centre maju cely jul dovolenku 😉
megy aj ked nebude na mrazenie,,len nech sa uchytia tie co preziju 😉 ako ti je,,ako sa cítis 🙂
kiari vysledku su aj ked neskoro,,ale hlavne ze su 😉 uz som mala chut prestupit k inemu dr 🙂
megy 😀 ja neviem,,asi na niecom ficia 😀 predstav si to ze predchvilou v obecnom rozhlase vyhlasovali,,ze dr dnes neordinuje 😅 to vyhlasili dost skoro 😀 😀 😀 ale o dovolenke nic nepovedali,,tak to je sranda,,este ze ma to tahalo zavolat,,lebo by som tam isla zbytocne 😉 uvidím ci zacnem v auguste,,ako mi vyjde ms,,budem tam musiet najskor zavolat,,ze mam vysledky 😉 tam sa budu cudovat ze po akom case 😀 potom si budem musiet íst po recept a dohodneme sa,,,tak este neviem presne 😉 dnes som studovala jednu temu,,v tej sa zaoberaju muzskou neplodnostou,,taku diagnozu ma aj moj priatel,,a nepotesilo ma to ☹ velmi ale velmi malo bab s touto diagnozou otehotnelo,,je tam pisane ze aj ked sa embryjka zacnu vyvijat,,tak po case sa prestanu a k porodu nikdy nepríde ☹ tie baby uz boli viackrat na ivf,,aj ked sa im podarilo otehotniet,,tak to potratili ☹ tak mam teraz velky strach ako dopadneme mi,,priatel mi povedal,,ze ked to nepojde,,tak to nepojde ☹ ale viem ako velmi by chcel mat dietatko,,tak to teraz uz bude o velkom stastí 😉
@silvia545 no potom by ste mohli uvažovať nad darcovskými spermiami, ale priateľ by asi chcel proste svoje mimčo, to je pochopiteľné 😒 veď uvidíš ešte čo ti v centre povedia, ja pôjdem zajtra vybavovať predoperačné, tak som zvedavá či náhodou aj moja lekárka nemá dovolenku 😀 no ale veď zastupovať ju hádam niekto bude a mne je jedno kto mi vycucne krv 😀

@wodanka tak super, už len počkať na ten správny čas 😉 🙂