Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@megynka veru blizi len mrcha ma jeduje prisla skor ako mala a trochu mi to naburava plany nevies co by mi aspon na tri dni omeskania pomohlo??
@silvia545 jasne ze su aspon si okrok dalej 😉 a komare kup si raid na komare ja si to cez noc pustam 😉
@megynka este sa ta chcem spytat uz si bola na kontrole??ci uz rastu foliky?? 🙂
@kiara15 no teda neviem čo by ti mrchu omeškalo 😒 na kontrolu pôjdem v piatok, sama som zvedavá čo na sone uvidí, ale už na teraz trošku pobolieva chrbát a tlačí brucho, no neviem 😒
@silvia545 tak s tými komármi si to nacvič na tú súťaž, že kto zabije najviac komárov už neviem za aký časový limit, neviem presne kde tá súťaž bola, ale dávali to v správach 😀 potom vyhráš 😀
ahojte,ako sa mi mate?mame tu nejaku novu tehulku?alebo cakatelku?
mi sa mame fajn,sme uz domka,serklaz vykonana cize odych,odych,odych......... 😀 🙂 neviem ako to vydrzim nic nerobenie,ale musim.....moje malicke kopu zo dna na den,viac....hybu sa,tocia sa...no proste uzasneeeeeeeee 🙂
krasny den vam prajem 😉
u nas je od rana velmi pekne,,slniecko svieti 🙂 dnes sa chystame uz dat konecne bazen,,len je to riadna makacka ho vzdy vyumyvat 😠
lusi ahooooj,,som rada ze ste uz doma 😉 pekne len oddychuj a ziadna praca 😉
megy myslím na teba,,dnes mas kontrolu,,tak nech dopadne co najlepsie,,folikulov nech je dost 😉
kiari pouzívame aj my raid,,inak by sme sa asi nevyspali 😀 ale tu je strasne vela komarov,,neviem kedy budu u nas postrekovat,,ale uz by aj mohli 😉 lebo vecer sa fakt neda vobec si posediet vonku 😖 ony ti normalne sa pchaju aj do ust,,usí no proste je to hroza,,tak mnozstvo komarov som este nezazila 😠
dnes som bola na kontrolu a môj optimizmus je na bode mrazu každé ivf je úplne rovnaké, je tu len ten rozdiel že pri každom ďalšom dostanem vyššie dávky hormónov ale telo reaguje stále rovnako, takže ako pri predchádzajúcich aj teraz len 7 biednych folikulov zatiaľ a už presne viem ako to dopadne, takže budú 3 biedne vajká a možno pri tej najlepšej konštelácii hviezd 4 a z toho sa určite vyvinie jedno super biedne nič, ktoré sa budú snažiť za každú cenu odtransferovať aby nám dali ešte blbú nádej na pár dní - tento scenár už dôverne poznám, jednoducho sa musím zmieriť s tým že vlastné deti mať nebudeme
@kiara15 genetiku nám robili už minulý rok
megy nezufaj,,este nieje nic stratené 😉 postací aj jedno embryjko,,ktoré bude kvalitné a v brusku sa ti uchytí na celych 9 mesiacov 🙂 drzíííííím ti velmi ale veeeelmi palce 😉
lusi ze,, to sa povie 😀 nic nerobit,,u nas je tak sparno,,ze nevladzem ani dycham 😲 len chodím von a dnu a tak dokola od rana 😀 chcem povysavat,,ale volajako sa neviem k tomu dopracovat 😀 idem si radsej spravit kafe a pozrem co davaju v tv 😉
@silvia545 tak to tam musite mat riadny roj boze to si neviem ani predstavit??
@megynka nezufaj a mysli optimisticky mozno to bude dore ved aj ja mavam 7-6vajok a nemoze doktor zo mna vydolovat viac 😉 A na tej genetike vam co vlastne zistiliu??je dolezita??lebo neviem ci si jumam dat robit??
@lusinkaj lusi len nech kopu 😉 😉 a diky za virusky zopar si vezmem 😉
@kiara15 na genetike nám brali krv a robili s nami taký pohovor o celej rodine, ako keby taký rodokmeň, pýtali sa kto koľko má detí, aké choroby a tak a výsledky z genetiky sme mali v poriadku, ale ani poriadne neviem čo všetko tam z krvi zisťovali, ale myslím že skoro každý má tieto výsledky dobré
Krasny predlzeny vikend vam prajem 🙂
co dnes robkate?mi nic manzel ma 4 dni volno tak vari dnes,vonku nejake vselijake pocasie je tak budeme len domka 🙂
ahojte 😉
@kiara15 neviem nakoľko sú dôležité, ale my keď sme išli na tretie ivf do Prahy sme ich museli už mať lebo oni si tú genetiku vyžiadali, ak si to chcete dať urobiť tak si to dajte čím skôr lebo na výsledky sa čaká asi mesiac a možno aj viac, myslím že tú genetiku odporúčajú v centrách keď sa pár pokúša už dlhšie a nedarí sa ani ivf a potom aj keď boli potraty, ale väčšinou sú výsledky aj tak v poriadku....ja som bola dnes na kontrole a zo 7 folikulov je po dnešnej kotrole 5, dva ich vraj už nedobehnú, takto to u mňa je a je to proste už dôsledok zlyhávania vaječníkov, aj preto mi musia dávať pri každom ivf vyššie dávky hormónov, každým rokom mám menšie šance, minulý rok som mala 7 folikulov pri 225j a teraz ich bude 5 pri 300j...vo štvrtok mám ďalšiu kontrolu a pravdepodobne v pondelok OPU
Baby, ktorej z vás vyšiel KET, lebo aj mňa to čaká, len som sa dočítala, že je tam strašne malá úspešnosť a tak som sa teraz zľakla. Je tam aspoň nejaká šanca?
@lusinkaj Ahojte aj ja by som sa rada k vam pridala.S manzelom uz mame za sebou jedno ivf,ale zial neuspesne.Momentalne sa chystame na druhe a snazim sa byt optimisticka a pevne verim,ze tento raz nam to vinde a tak sa chcem s vami podelit o ten optimizmus aby ste aj vy verili,ze aj vam to tento raz vinde.
ahojte kocky 😉 prisla som vas pozriet,,co mate noveho 🙂
megy zlatko moje nebud smutna 😉 urcite tam budes mat krasne vajicka a budu sa ti vyvíjat krááááásne embryjká 😉myslím na teba a som s tebou 🙂 aj ked len vduchu 🙂 🙂 🙂
lusi tak si uzívaj tie kopanceky 😉 verííím tomu,,ze aj my ostatne si to budeme uzííívat 😉
kiari tak a za chvíílu ideme nato 🙂 leto prejde a sup ho do toho 🙂
soni ahoj,,ja son na KET nebola,,ale tiez som pocula ze je to mala uspesnost,,ze vacsia je pri ivf 😉 tak drzím ti palce,,aby si patrila medzi tie ktorym sa to podaríííí 😵
belisima vitaj 🙂 mas pravdu,,iné nezostava len verit 😉 kedy sa chystate na 2 ivf 😉
@belisima10936 vitaj a len buď optimistka 😉 ono to pomáha 😉
@soni1 ja som KET nemala, ale rozhodne je tam menšia úspešnosť, ale šanca je a treba ju využiť, ja som tu na MK čítala aj také príbehy že sa KET podaril 😉 😵
@megynka rozmyslala som nad genetikou ale nam robili genetiku embria a bolo ok tak teraz od nas neziadali ale chcela by som si dat a tu trombofiliu na tu hustu krv ci to ono nesposobilo??A5 folikov to je dost aby boli kvalitne moc ti budem drzkat palce vo stvrtok podaj info 😉 😉
@lusinkaj veru hadam uz do uspesneho 🙂 🙂 a fotecky nebudu??
@soni1 mne vysiel KET 2krat ivf nic a ketko bolo hned uspesne sice zo zlym koncom ale chytilo sa hned 😉 tak len tomu pekne ver a nezufaj 🙂 🙂
@belisima10936 vitaj medzi nami vsetky tu sa snazime verit ze tento rok je nas!!! 😉 😉 😉
ahojte prišla som vas kuknut 🙂 ako sa máte 😉 megy držym silno palčeky .

megy uvidíme co povie dr,,tento raz to este takto vyskusame,,neviem ci by chcel darcovske spermie,,myslím si ze nie 😉 podla toho si myslím,,lebo povedal,,ze aspon jedno dieta uz ja mam,,a ked nebudeme mat svoje,,tak to nevadí,,asi sa s tym uz zmieruje 😉 no mne momentalne dost vycucavaju krv komare 😀 vecer je ich straaaaasne moc a to sa neda ani si vecer vonku posediet 😠 to sa len vrtím,,skriabem,,plieskam 😀