Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 Ahoj a dakujem za mile privitanie.My zaciname az na zaciatku augusta,lebo este cakame kedy dostanem menstruaciu a potom ideme na to.Uz teraz sa neviem dockat ,ale po tych injekciach teda vobec nebazim. 🙂
@megynka Dakujem aj tebe za mile privitanie, ja stale verim, len dufam aby ma ten ooptimizmus neopustil.
@belisima10936 no je pravda, že ja som najviac optimizmu mala pri prvom ivf, tak nejak som si nevedela predstaviť že by to nevyšlo a teraz už skúšame 4ivf, nie že by som neverila, dokonca si hovorím že predsa už sa to musí podariť ale mám strach, čo ak nie, čo potom, no asi už potom nebudem mať viac chuť niečo skúšať...joj držím ti hrozne moc palce 😉 a aj všetkým ostatným babule 😵
Ahoj ja som tiez najviac verila pri prvom pokuse,verila som ze nam to sto percentne vinde a zmylila som sa a tak sa teraz snazim opat verit a len dufat v ten najlepsi vysledok.Je mi luto ze vam to ani po tolkyvh pokusoch nevyslo ale podla mna sa vam to istotne uz coskoro podari ved raz to vist musi.Takze aj ja tebe aj ostatnym babam drzim palce.A mozem sa spytat ,na aku kliniku chodite?
@belisima10936 teraz chodíme do ISCARE v Martine, predtým sme boli dvakrát v Heliose a raz v ISCARE v Prahe
Ja chodim do heliosu v Martine a Iscare je aj v Martine to som ani nevedela.A este raz ti prajem vela stastia.
@belisima10936 Iscare je tam pomerne nový, je vo fakultnej nemocnici a ja Tebe tiež želám veľa šťastíčka a držím palce 😵 už sa ti to blíži, tak nech je toto leto plodné 😉
cawes baby ked ide zena na KET raz moze este otehotniet ci uz len zase cez KET???
@kiara15 Dakujem za privitanie a pevne verim, ze sa nam to vsetkym tento rok podari.
@megynka Bodaj by si mala pravdu a chcem sa ta este spytat ci mi nevies poradit: chcem ist na pn radsej nechcem nic riskovat a ze ci mam narok na celodennu vychadku.
ahojte 🙂
tak dnes mame za sebou teh.cukrovku nebolo to nic strane dalo sa to v pohode zvladnut 🙂
len hadam,budu dobre vysledky 🙂
inac ako sa mate?ako pokracujete?
@belisima10936 vitam medzi nami novu snazilku 🙂
@belisima10936 to neviem, mne doktorka napísala vychádzky dve hodiny doobeda a dve poobede
@belisima10936 musi sa nam to podarit 😉 a ak sa mozem spytat co mate za problem??
@lusinkaj vsak preto idem aj na dovolenku aby som si odychla 😉 😉
@megynka ako postupujes??
@silvia545 neboj od piatku budu tropicke tepla 🙂 🙂
@kiara15 pomaličky 😀 😉 zajtra zasa kontrola, dnes ma už pobolieva vaječník, sa tam tie folikuly asi tlačia 😀 a vôbec nemám chuť na sex 😀 tak sme to s drahým len tak odbili, aby sa nepovedalo 😀 😀 😀
no dnes som bola v práci asi 3 minuty, potrebovala som tam niečo zaniesť kolegyni a keď som to tam videla, tú budovu, tak ma to až tak nakoplo a povedala som si že sa to musí podariť, lebo inak ma v tej práci šľahne 😀
ahojte kocky 🙂
@ ahoj belisima10936, aj ja som na tom podobne, tiez chceme ist s mm na druhe IVF
@megynka, tfuj, tfuj nech to dobre dopadne, nech Ti dorastu krasne kvalitne vajicka 😉 kedy ides na odber?
Ja nemam zatial moc dobre spravy, dnes som si bola po vysledky na hematologii a zasa mi nedopadli dobre. Mam zly krvny obraz (malo hemoglobinu) tak teraz budem musiet chodit asi mesiac dvakrat do tyzdna na infuzie ☹ a dovtedy nemozem ist na IVF, vlastne ani potom este nie, musim pockat aby sa mi tie vysledky zlepsili a boli stabilne... ☹
@lusinkaj Dakujem Lusi
@kiara15 Ahoj tak u nas je ten problem, ze manzel ma malo spermii a k tomu este lenive,takze nam musia pomoct ,kedze su potvorky take lemrave.
@wodanka Tak dufam,ze aj vam to vinde a kde chodite na aku kliniku?
@megynka Dakujem ti za odpoved mne dal doktor vychadzku pri minulej pn iba dve hodiny denne tak dufam,ze tento raz mi da aspon dve dvoj hodinove nech si aj ja uzijem troska letneho pocasia.
ahojte 😉
vrátila som sa z CAR, folikuly sú 16,15, a tri 13 mm, takže pichám ďalej, aj menopur mi už došiel, tak sme dnes museli vybrať merional na dopichanie, v sobotu mám ďalšiu kontrolu a uvidí sa či bude odber v pondelok alebo v utorok, rastú trošku pomalšie, dávajú si na čas ale doc. je spokojný tak som v kľude aj ja 😵
kočky ja keď ráno vstanem a hneď si nedám kávu tak mi ide hlavu rozhodiť, keď takto ráno idem k lekárovi bez kávy, domov sa vrátim jak zbitý pes, hrôza, potom už zaberá len ibalgin, ja keď budem tehotná ja si tú rannú kávu budem musieť dať 😀
včera som bola v téme adopcia, píšem si tam s kočkami, ktoré sú na tom ako mi a jedna bola na OPU minulý týždeň a v ten deň ako mala OPU je večer odviezla sanitka, prepichli jej pri odbere nejakú väčšiu cievku v bruchu, okamžite musela na operačku, v bruchu mala liter krvi a zobrali jej aj jeden vaječník a teraz má 30 stehov cez celé brucho, nechcem nikoho strašiť, ale aj takto môže dopadnúť ivf, strašná smola ☹ chúďa dievča 😔
no ale myslime pozitívne 🙂 svieti nám slniečko, všetkým želám krásny dník
@wodanka tak tebe sa to takto skomplikovalo, dúfam, že výsledky sa dajú do normálu čím skôr, no dvakrát do týždňa na infúziu to je naozaj dosť, ale hlavne nech to pomôže, niekto ani netuší, čím všetkým musíme prechádzať, tak dúfam, že aspoň budeme za to odmenené 😵
@belisima10936 taze ty si v poriadku??u nas je zasče problem viac menej ja 😒 nemam priechodne vajcovody ☹
@megynka ved aj mne sa uz potom nechce vracat do prace tak sa len modlim ze to musi vyst. 😉 Tak a na kontrole si celkom fajn dopadla som rada ze si kludna ved aj mne pomaly rastu ale co uz narobime nie??a na kolky den cyklu ti vychadza odber??
@wodanka drzkam palcek neboj ten spravny cas pride a vsetko bude 🙂 🙂
@belisima10936 my chodime do Heliosu do Martina
@megynka s tou spravou si ma dobre vydesila, uz aj takto som mala obavy ohladom OHSS a teraz este aj toto 😝
@kiara15 Ty ides do toho znova v septembri?
ahojte.. chcem sa spýtať...možno to tu už bolo spomenuté.... týka sa to tých.. čo ste mali KET kvoli OHSS - čiže ste mali ET stopnutý zo zdravotných dôvodov .. platili ste KEt???? ... mne dnes tá slečna/pani povedala že si to budem platiť... ked som jej povedala že ale prečo ved ked je odôvodnený prípad že nebolo ET.. tak sa KET neplatí a hradí to zdravotná poisťovňa... prosím babule.. ak sa mýlim vyvedte ma z omylu....aj ked tých 150€ je proti tým ostatným peniazom čo sme do toho dali v podstate nič.. len ma vytáča.. načo sa vlastne potom čaká na schválenie žiadosti ked si aj tak v podstate všetko okrem OPU platím?????... už tých pár drobných by som si doplatila... a nestálo by ma to toľko nervov...
@wodanka Aj mi chodime do Heliosu.

megy mam sa zatial dobre,,roboty je teraz dost okolo domu 😉 v zahrade ani nehovoríííím 😠 napustili sme bazen a jak naschval sa ochladilo,,dnes bola u nas burka 😖
megy uz sa tesííííím ,na teba,,aj ako ti pochytkááááám brusko 😵 😵 😵
zelám dobru noc 😔