Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dobré ránko 😉
@wodanka som ťa nechcela vystrašiť 😉 aj mňa to prekvapilo, lebo som sa s niečím takým ešte nestretla, okrem OHSS som si myslela že žiadny problém nemôže nastať, no ale vždy sa môže niečo stať, ale naozaj sa neboj 😉
@kiara15 odber my vychádza na ...no neviem koľký deň cyklu, ale ms som dostala 28.6. to už po provere a odber bude 12.7. alebo 13.7.
dám si kafčo a idem ešte ľahnúť, celú noc ma budil hafan, opica cez deň sa vyspala a v noci sa jej nechcelo, o 01:30 som s ňou musela von 😝 to mi určite robila preto, že sme nemali "pánička" doma 😀
🙂 ahojte 🙂
ako sa mate?co je tu nove?nestiham citat.....lebo uz len obcas chodim na konika....ale myslim na vas a drzim prsty 🙂
dnes som už pichala merional, štípal jak sviňucha 😠 od rána mám na bruchu boľavý červený fľak, dúfam, že zajtra ráno to už budú posledné injekcie 🙄
krasnu slnecnu sobotu vam zelam 😉
prisla som vas pozriet co noveho 😉 dnes sme chceli íst do Bojníc,,ale nieco nam do toho prislo,,tak sa nejde nikam 😒 uz som sa tesila,ze niekam vypadneme a nic 😠
megy dufam ze dnes budu folikuli krasne velkééééé 😉 bez kavy si ani ja neviem predstavit zaciatok dna,,tak neviem ako by som vydrzala,,keby som bola tehu 🙂 asi sme na tom rovnako,,ja mam este oci zalepene a uz pijem kavu 😀 megy s tou babou si ma vyplasila,,teraz budem mat aj ja strach 😖
kiari kedy idete na dovolenku 😉 uz sa pripravujes na ivf 🙂 aj nieco uzívas,,mne moj dr. povedal ze ale dva tyzdne pred pichaním injekcií mi da kyselinu listovu,,lebo chcela som si ju kupit a povedal,,ze mi ju da na recept,, 😵
lusi ako sa maju kráááásavice 🙂 opatrujte sa,,posielam pohladenie babulkáááám 😵
ozaj baby este som vam zabudla napísat,,ze novy pán minister zdravotníctva z KDH,,sa chysta este viac spoplatnit ivf 😠 ze mozeme si za to sami ze nemozeme mat deti atd.su tam písane same kokotiny,,ze musím az tak to napísat,,lebo ma to riadne nasralo,, 😠 to sa dalo cakat,,ved KDH je proti takymto zakrokom,,tak som zvedava ked teraz to dost stojí aj ked poistovna preplatí,,tak co bude stat potom ivf,,ked nepreplatí nic a daju este viac platít ☹ nasralo ma to riadne,,mali tam koho dat,,seriem aj taku vladu,, mam totalne nervy 😠
ahojte 😉
babule ráno som vstala o 5:00, rýchlo na prechádzku s hafanom, potom pich injekcie a rýchlo do Martina na kontrolu, folikuly krásne, vraj ukážkovo rastú, dnes ich bolo 8 😀 😀 😀 ale tri sú malé, no tých 5 úplne stačí, sú už od 16 do 19 mm, tak ešte zajtra ráno im dám papkať injekcie, večer už puregon a v utorok je OPU 😵 😵 😵
@silvia545 som ťa nechcela vyplašiť s tou kočkou, vôbec som to tu nemala písať, rýchlo na to zabudni 😉 a tá vláda nebude nikdy normálna, je to kopec debilov, ja už politiku a správy vôbec nesledujem a nemusím sa rozčuľovať, no mňa sa toto už týkať nebude, ja už som si tri pokusy vyčerpala, pán minister by si zaslúžil kopačku medzi ....... 😠
krasnu nedelu prajem 😉
megy no supeeeer,,ja som ti to vravela ze budu krasne 😵 😵 😵 aj embryjka sa budu krasne vyvíjat 😉 ja uz tiez spravy nesledujem,,lebo ked tam vidím urcitych ludíííí je mi zle 😠 potom len nadavam a zbytocne sa rozculim,,seriem taku vladu,,a tie kopacky by si zasluzili vsetci 😀
krásnu nedeľu 😉
nám sa nič nechce, len polihujeme, ráno sme boli vonku na prechádzke s hafanom a prišli sme domov a ona má opuchnuté očko, vôbec naň nevidí, chúďa, asi ju vonku niečo poštípalo ☹
@silvia545 mne je tak dobre bez tých správ 😀 už sa teším ako tu budeš ty písať o svojich folikuloch, aké sú krásne 😵 dnes ráno som pichla posledné hormóny, posledná injekcia bolela úžasne, normálne som kvičala 😅 večer si idem dať pichnúť pregnyl na pohotovosť a zajtra už bez injekcií....huráááá 😉
no a brucho už ma pobolieva, vaječníky bolia, celá som akási spuchnutá, ešte že tých folikulov nemám 20 😀
@kiara15 Ano takze ja som ok akurat,ue manzel ma ich ma lenive a k tomu este aj malo tak im musime pomoct:Dufam,ze teraz nam to vinde.A ak by som sa ta mohla spytat ty si bola aj na laparoskopii,lebo mam kamosku a ta teraz tiez zistila,ze ma upchate vajcovody a tak jej odporucili umele oplodnenie,ale najprv. ide na prechuk vajcovodov.
@megynka No Megy musim povedat,ze aj mna ten pripad troska vystrasil ,ale tu ozaj treba asi ratat so vsetkym.A tebe sa ako dari ak sa mozem spytat a ako ste daleko.
@belisima10936 no mám sa zatiaľ fajn, v utorok mám odber vajok a uvidí sa čo z toho bude 😉
megy ja mam dnes poobednu siestu,,bola som v bazene,,voda je perfektna 😉 spravila som si kafe a potom sup do bazena 🙂 mas pravdu,,stací aj malo,,ale hlavne ked budu ukazkové,,aj to stací na dosiahnutie konecneho stastia 😵 😵 😵
@belisima10936 ano bola som na laparke vsak tak mi zistili co mi je ☹ aj prefuky mam zasebou vsetko mozne 😒
@megynka super rastu joj aka som rada super spravicka zajtra na teba myslim 😉 😉
@silvia545 tebe zavidim ten bazen my sme boli na chate a bolo fajn 🙂 🙂
ahojte dievcata 😉
uz som vyse hodiny hore a nejako sa neviem prebrat 😖 taha ma to do postele,,ako vidim tak dnes bude asi postelny den 😀
megy super som sa vymacala v bazene 😉dnes mam asi taky den ako ty si mala vcera 🙂mozu si so mnou robit co chcu ani si to nevsimnem 😀
lusi mam sa fajn 😉kedy idem na ivf este neviem ,,teraz maju cely jul dovolenku,,tak musim zavolat,,kedy si mam prist po lieky 😉
kiari aj ja by som niekde vypadla aspon na vikend niekam na chatu 😉vzdy sa chystame ze niekam vypadneme a potom jak naschval nieco do toho pride 😒
ahojte 😉
@silvia545 no presne ja som mala včera taký deň,ale bola som z neho viac unavená ako keby som celý deň drela niekde na poli s motykou v ruke 😝 otrasný deň, nevládala som nič len ležať, tak aby ma to dnes zasa nechytilo, tak som už pre istotu umyla jedno okno a teraz idem urobiť taký šalátik na večeru 🙂 a zajtra OPU, ani na to v podstate nemyslím, oproti predchádzajúcim pokusom som teraz až nejak moc v pohode, nechápem to,že by som si na to už tak zvykla?! 😒 predtým som mala z OPU stresy aspoň 3 dni dopredu a teraz nič 🙂
krásny dník všetkým, zasa bude teplo 😉
megy mne sa nic nechce od rana 😝 ledva som dala dolu obliecky a hodila prat 😀 trosku som popratala a uz stacilo 😉 to je dobre ked na to nemyslis,,aspon sa tym nezatazujes a nakoniec nebudes ani tomu verit,,ked nam zostanes tehulka 😉 ani ja uz na to nejako nemyslim,,ked sa podari tak sa podari 😵 ale verim,ze teraz uz AAAAAAAAAANO 😵 aj tebe krasny den 😉 🙂
ahojte 🙂 megy držim palčeky na zajtra 😉 držte sa baby idete pekne doradu 🙂
@martineluska dík 😉 zajtra vám dám vedieť čo a ako 🙂
@silvia545 už ma zasa chytilo spanie 😀 zajtra im musím povedať nech mi dajú len takú slabú narkózu, až sa preberiem
marti ahoooj,,,drzime sa a pojdeme do radu a pockame na teba 😉
megy nech ti nedaju ziadnu,,povedz im ze ty to prespis a hotovo,,ze ta chytili spacie dni,,tak si to vobec ani nevsimnes,ze nieco s tebou robia 😀 zajtra ti drzim prsteky 😉
silvi na mna nečakajte ja sa chystám až o rok 🙂 dufam že zatial budete pekne všedky tehulky 😀 a ja to zakončím 😝
megy nepanikar 😉 ja uz panikarim za teba,,co myslim na to ze ,zajtra ides NA TO 😀 😀 😀
marti keby ta tak panbozko vypocul,,aby sa nam to vsetkym podarilo 😉 😵
kiari a ty si nam este v praci 😉
@silvia545 uz som tu ale som mala nastevu trochu som musela upratat a poprat a teraz som si sadla na chvilku 😉
@megynka tak zajtra na teba myslim nech mas vsetko ok. 🙂 a mozno preto ze si pokojna tak ide vsetko hladko 🙂 🙂 tfuj tfuj pre stastie 😉
@martineluska ahoj mojko ako sa mi mas??

@wodanka az sa mi menzes nedokafre tak koncom augusta a zaciatkom septembra a ty??
@belisima10936 aj my chodime do heliku 😉