icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
13. júl 2010

dobré ránko 😉
ďakujem babeny, už sa chystám, už mám nervy, ale nejak to už dopadnúť musí 😉

silvia545
13. júl 2010

ahojte 😉
megy myslim na teba,,,a cakame na vysledky 😉 🙂dufam,ze bude dost vajok 😵 😵 😵

megynka
13. júl 2010

ahojte 😉 už som konečne doma, cestovať v tejto horúčave to je fuška, takže mám 8 vajok - 2 jednotkové, 3 dvojkové a 3 trojkové, ráno sa uvidí koľko sa ich oplodnilo, ET bude v nedeľu alebo v pondelok, možno sa bude robiť PiGD - to sa ešte uvidí no a ET bude na 100% zasa v narkóze, docent vraj nechce riskovať, že by sa to nepodarilo ako pri prvom ivf v Heliose a dnes kukal na ten krčok a povedal, že bez narkózy by to bolo riziko, no čo ešte jedno upanie, ale to už bude len také kratučké

silvia545
13. júl 2010

megy no supeeeeer 😉 tak uz len pockat do zajtra,,kolko sa oplodnilo,,nech ich je co najviac 😵 este raz si pospis a budes konecne maminooooooou 😉
dnes som bola s dcerou u zenskeho na kontrolu,,konecne povedal povzbudive spravy,,jeden vajecnik sa jej dal do poriadku a druhy asi este strajkuje 🙂 ale som rada,,ze sa aspon jeden spamatal a ten druhy sa spamata dufam tiez 🙂 len dr. mi povedal,,ze mame ist co najrychlejsie na ivf,,lebo priatelova diagnoza nieje dobra,,,ze ta diagnoza lubi rychlo postupovat do neplodnosti ☹ a este aj zamestnanie nema dobre,,tak aj to mu k tomu rychlo prispeva ☹

megynka
13. júl 2010

@silvia545 tak musíte na to rýchlo hupnúť, nech sme už konečne všetky tehule 🙂

silvia545
13. júl 2010

megy musime cim skor,,zajtra skusim zavolat do centra ak tam niekto bude,,lebo maju cely jul dovolenku 🙂 hadam sestricky sa menia 😵

kiara15
13. júl 2010

@belisima10936 tiez moc dufam robim vsetko preto 😉
😉

kiara15
13. júl 2010

@megynka super sprava tesim sa a zajtra som strasne zvedava 🙂 🙂
@silvia545 tak ma este aj predbehnes tak kedy pojdete do toho??

silvia545
14. júl 2010

dobre ranko prajem 😉
baby,keby ste videli vcera nasho kocura,,tak by ste nechapili 😲 vecer sme isli zakryt bazen a on trulo jeden si lezal na bazene,,na tom kruhu nafukovaciom 😀 mame ten bazen velky gulaty,,ale nechapem jak tam vyliezol,ked ani do vody nespadol,,bol by sa urcite aj utopil,,este ze ho neprepichol 😉 skoda ze sme ho neodfotili 😀

megy uz cakam na spravicky 😉

kiari este presne neviem,,dnes budem volat a uvidim ako sa dohodneme 😉 ale myslim si ze bud v auguste alebo september,,ak nieco do toho nepride 🙂

megynka
14. júl 2010

ahojte, volala som s embryologičkou, správy sú zlé, síce vajká oplodnila ale povedala, že to ešte nevidela, ani jedno vajko a tiež spermie nemajú nejaké jadierko, ktoré je nositeľom genetickej informácie, takže je tam len jedno biedne, ktoré nevie ako bude pokračovať, zajtra mám volať či bude mať aspoň 4 bunky, no proste hrôza, seriem ja už toto, som viac naštvaná ako smutná,ale urobili sme čo bolo v našich silách aj peňaženkách a teraz nám naozaj zostáva len adopcia.....no nemáme my smolu?!....život je sviňa...ale riadna

silvia545
14. júl 2010

megy tak to mi je veeeeelmi luto 😢 😢 😢 ale este je tam stale to jedno,,a mozno to bude to prave 😉 budem ti silno drzat vsetky prsty,,aby sa to jedno dobre ujalo 😵

volala som do centra,,vysledky im mam poslat faxom,,bolo by zbytocne sa tam prehnat 😉 potom mi uz zavolaju ako dalej 🙂

megynka
14. júl 2010

@silvia545 od rána držím slzy na krajíčku, idem sa vybučať a zvykať si na myšlienku, že deti, teda vlastné nikdy mať nebudeme, embryologička mi to hovorila tónom ako keby nám niekto umrel, takže ani ona tomu nedáva skoro žiadne šance....som si myslela, že som pripravená aj na to že by to nevyšlo, ale nie som...je mi na nič...asi sa urobím nejakú hovadinu aby som sa vybúrila na to skurvenom živote...už sa to fakt nedá zvládať...najradšej by som sa zahrabala 10m pod zem...mám totálnu depku

silvia545
14. júl 2010

megy moja neviem ako by som ti pomohla ☹ nieze vyvedies nejaku hlupost,,este je tu stale nadej a ked sa to nepodari tak urcite sa vam podari adopcia 😉 a vy date tomu malemu neviniatkovy vsetku laaaasku sveta a budete tymi najlepsimi a najstastnejsimi rodicmi 😵 trosku sa ukludni,,poplac si to pomoze a bude ti aspon trosku lepsie 😉

megynka
14. júl 2010

@silvia545 neboj, na to sa mám až moc rada, nanajvýš sa ožeriem 😀 v auguste alebo v septembri pôjdeme niekam na dovolenku, potom si dáme do poriadku kuchyňu, zajtra som objednaná ku kaderníčke na strihanie a farbenie...musím si urobiť plány na čo sa tešiť aby som sa nezbláznila...ale zasa bude dobre, dokonca ma už zasa napadli myšlienky na darcovské embryá, ale ešte to chce čas aby som to navrhla drahému...a ten váš kocúr fakt nemá chybu 😀

martineluska
14. júl 2010

ahojte baby 🙂 megy čo to tu čítam no to je fakt na h 😒 ale hlavu hore budete mat krásne adoptované miminko a potom zazrakom pride možno aj vlastné 😉

megynka
15. júl 2010

ahojte , dnes sa cítim lepšie ale embryologička nás nepotešila, vraj sa delia ale veľmi pomaly, jedno má 5 buniek ale je to vraj také akési poškodené, povedala, že by to bol veľký zázrak keby z toho niečo bolo, máme volať zasa zajtra, pchám zatiaľ do seba utrogestan, pre istotu,ale ani ona ani ja už tomu veľké šance nedávam, určite vraj bude chcieť s nami hovoriť aj ona aj lekár, ja už dnes mám zasa silu bojovať, mne to asi nedá pokoj kým nedosiahnem svoje, už dnes ráno sme sa s manželom bavili o darcovských vajkách a embryách, počkáme čo nám odporučí lekár
želám vám krásny zasa slnečný a horúci dník 🙂

silvia545
15. júl 2010

ahojte 😉
megy som rada,ze ti je uz lepsie 🙂 mas vela sil a odvahy ist dalej a bojovat az do sameho konca 😉 urcite sa ti to raz odplati tym najkrajsim darom na celom svete,,,,DIETATKOM 😵 😵 😵

dnes mi je nejako na figu ☹ vcera som dostala ms,,este toto teplo,,ja normalne skapinam 😖

belisima10936
15. júl 2010

@megynka Ahoj Megy je mi luto,ze sa to takto vyvija,ale este nic nieje statene.Sice sa treba pripravit aj na zly vysledok,ale ako sa hovori cert nikdy nespi.A ak sa vam to teraz nepodari pojdete na tu dovolenku a tam pridete na ine myslienky a nakoniec sa vam to podari tam prirodzenou cestou. 😎

megynka
15. júl 2010

@belisima10936 po našich neúspechoch vôbec neverím že by sa nám to niekedy podarilo, manžel má zlý spermiogram a ja ako sa ukázalo zlé vajíčka...takže prirodzenou cestou to by bol zázrak nad zázraky...ale už sa cítim lepšie, včera som sa z toho spamätávala a dnes je to už celkom ok
dnes som bola u kaderníčky, tak mám novú hlavu 😀 a zajtra máme v pláne kino - Ženy v pokušení, tak sa teším

@silvia545 dúfam, že bruško už nebolí 😉 ja do seba dávam ešte utroš a neviem či z toho alebo z čoho mám brucho veľké a začínajú ma neskutočne bolieť zasa prsia a včera som doslova žrala čo mi prišlo pod ruku, tak asi vystrájajú vo mne tie hormóny 😀 od dnes som si ale nasadila dietu

kiara15
15. júl 2010

@megynka ☹ ☹ velmi ma to zatial mrzy ale este je tam urcite nejaky bojovnik musis mu verit 😉
@silvia545 to teplo je hroza a ja v tej praci no hotovo mi ideme zajtra na spg a krv tak drztepalcoky 😉

silvia545
16. júl 2010

ahojte kocky 😉
v noci bola u nas riadna burka 😲a tie blesky,,normalne som mala strach 😖
megy dufam,ze dnes nam povies dobruuu spravu,,ze ten jeden bojovnik stale bojuje 🙂

kiari fakt je hrozne teplo a v noci sa neda ani spat 😒drzim palceky,aby potvorky boli v dobrej forme 😵

megynka
16. júl 2010

ahojte

@silvia545 ten jeden ešte bojuje, má chúďa len 7 buniek, no z ostatných už na 99,9 % nič nebude, tak nám to ráno povedala, tak zostáva len čakať, keby tak aj u nás zapršalo, ja som v noci nemohla spať, máme totálne prehriaty byt, všetky okná boli pootvárané, som myslela že vydlabem aj diery do panelov

silvia545
16. júl 2010

megy dufam,ze zabojuje poriadne a vydrzi 9 mesiacov 😉 zajtra mas volat znova 😉
teraz bola u nas zas burka 😖 konecne to prestalo,,musela som vsetko povypinat,,lebo sa strasne bliskalo 😠 nemohla som chytit chudaka nasho kocura,,tak sa naplasil,,ked zahrmelo,,ze zacal behat po dvore ako splaseny 😀 a ja za nim v tej burke,,to ste mali vidiet 😀 😀 😀 trosku sa schladilo po tom dazdi,,to je fajnovo 😉 ale ako tak pozeram cez okno asi na dlho nie,,lebo uz vykuka slniecko 😉

megynka
16. júl 2010

@silvia545 volať máme až v nedeľu...aspoň sa u vás ochladilo, tu sa chystalo na búrku asi pol hodinu a nakoniec prešla dookola celej považskej, len tu v meste ani ťuk, ja som normálne rozmýšľala, že vyberiem veci z chladničky a na chvíľu sa tam zatvorím 😀

martineluska
17. júl 2010

ahojte... krasny vikend vám prajem. 🙂 megy modlím sa aby tento bojovník bol ten pravý 🙂

megynka
17. júl 2010

@martineluska dík a ty čo robíš v tomto teple.....vonku je normálne peklo, my celý deň nevychádzame ani von, v noci sa nedalo spať,som sedela na balkóne

lusinkaj
autor
17. júl 2010

ahojte,krasny vikend vam zelame 🙂
@megynka stale na teba myslim,drzim prsty aby et bol a uspesny 🙂
baby vy sa stazujete ze neviete spat,lebo je teplo a co mame mi povedat? 😀 ved to je priserneeeeeeee ....ale mi sme bojovnicky mi to vydrzime a zvladneme... 🙂 ale je to tazke v takom vysokom stadiu a take teplooooooooooo 🙂

pozdravujem ostatne baby...kiari,silvi,marti....aj na vas myslim len nechodim na konika len obcas...

megynka
17. júl 2010

@lusinkaj ďakujem....veď ja som si už nie raz spomenula na teba v tomto teple, naozaj pre maminky s bruškami to musí byť strašné...ale vy tri ste riadne bojovníčky 😉 🙂

silvia545
17. júl 2010

krasnu slnecnu dusnu sobotu zelam 😉
u nas je od rana na nevydrzanie 😖 na dnes hlasia u nas 37 stupnov 😲 nic sa mi nechce robit,,obrala som uhorky a pojdem ich zavarit 😉
megy nad tou chladnickou som aj ja rozmyslala,,ale ja sa asi strcim do mraznicky 😀 tam je este chladnejsie 😀 😀 😀

lusi vy sa teraz potite 3 naraz 😀 no nezaaaavidiiiiiiiim 😉 pozdravujem male herecky 😵

megynka
17. júl 2010

@silvia545 fakt otras, ja sa už modlím nech aspoň trošku zaprší, u nás je tiež od rána úpne hrozne ani vetrík nefúkne, celý byt máme vyotváraný a nič sa ani nepohne...tak príjemné zaváranie, na mňa kuká hŕba prádla na žehlenie ale v tomto teple nehrozí že by som sa do toho pustila