icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
17. júl 2010

@megynka tak tak a este ak mas lezat,nic nerobit,nikam neist tak vies je to na porazenie....lebo lezis a mas mokry chrbat 😒
@silvia545 dakujem,mame sa dobre....moje babiky su tiez z toho tepla unavene,kopkaju len tak trosku spinkaju 😀 🙂

megynka
18. júl 2010

dobré ránko 😉
u nás konečne spŕchlo, no a s dažďom prišlo rozhodnutie - sme bez ET.....držím vám palce aby ste mali viac šťastia ako my....teraz budeme plánovať dovolenku v emirátoch

silvia545
18. júl 2010

ahojte 😉
megy je mi to veeeelmi luto 😢 😢 😢 tak som ti to priala 😉 dovolenka vam prospeje,,a mozno sa vam to aj podari prirodzenou cestou 🙂
u nas tiez prsalo celu noc,,aj na dnes hlasia burky a sa ochladilo ale nie velmi 😉

megynka
18. júl 2010

@silvia545 na druhej strane silvi som rada, že sa mi začína normálny život 🙂 niečo pekné si na seba kúpim,večer si otvoríme fľašu šampáňa a asi už kašleme na to, mám už 37 a čo sa budem stále stresovať a nervovať, už mám toho dosť,asi poriešim novú prácu, niekedy a septembri dovolenku, potom možno ešte jednu niekde na chate na Slovensku,a budeme si konečne užívať...inak včera sme boli na Ženy v pokušení - super film, nasmiali sme sa, odporúčam a tiež bol o tom že život si treba užiť a je to pravda 🙂

lusinkaj
autor
18. júl 2010

ahojte 🙂
megy,moja zlata je mi to fakt luto.... 😒 ale drzim prsty mozno ked vypustite to z hlavy tak motyka vystreli 🙂 a ak nie tak aspon ta adopcia nech vam vyjde....velmiiiiiiiiiiiiiiiii drzim prsty 🙂
ale viem ako sa musis citit,clovek preto urobi max.a este sa nedostane ani k ET taka nespravodlisvost....
ja sa tak modlim a dakujem bohu ze nam to vyslo a ze uz len kusok a mame babiky .... 🙂

megynka
18. júl 2010

@lusinkaj snažili sme sa a teraz je to všetko za nami....už to nebudem riešiť, ale budem čakať už len na adopciu, uvidíme čo nám povedia zajtra v centre, ale myslím že tento rok nebudem riešiť ani darcovské vajíčka alebo embryá

megynka
18. júl 2010

no ale budem vás sem chodiť strašiť aj ďalej 😀 a samozrejme vám budem držať palce 😵 vo všetkom 😉

kiara15
18. júl 2010

@megynka nemohla som sa sem skor dostat ale co citam ☹ ☹ je mi to fakt luto boze preco???presne sa aj tohto vsetkeho bojim ako aj mi dopadneme zase tie stresy 😒 Ja viem ze megy si silna zena a ze sa aj tak spravne rozhodnete 😉

megynka
18. júl 2010

@kiara15 vám sa to už musí podariť, veď tá smola už musí byť vyčerpaná a vám dúfam zostáva len a len šťastíčko 😵 moc vám to prajem

kiara15
18. júl 2010

@megynka dakujem ja sa len modlim aby to tak bolo a tebe drzim silno palceky aby si nabrala vela vela sil 😉

megynka
19. júl 2010

čaute babule,ja sa len tak nevzdám, nerada prehrávam, od dnes sme zaradení do programu darcovských vajíčok, to je posledné čo na dlhú dobu napíšem, teda čo sa týka umelého oplodnenia, čo sa týka minulosti robím za ňou hrubú čiaru a nad budúcnosťou ešte nechcem premýšľať, tak vás poprosím na mňa žiadne dotazy o ivf...ďakujem 😉 🙂 ale bolo by mi za vami smutno, tak vám budem písať len tak, bežné veci a ako nám naša megy demoluje byt 😀 a budem vám mooooc držať palce aby sa vám bábätká podarili 😵

kiara15
19. júl 2010

@megynka super megy takto sa mi pacis a jasne ze ta budeme respektovat 😉 😉 drzkam palcoky 😉 😉

lusinkaj
autor
19. júl 2010

ahojte,nespinkate???mi este nie...babiky v brusku kopkaju 🙂

martineluska
19. júl 2010

ahojte baby megy 😉 konečne sa trocha schladilo 😅 ale nie nadlho 😎 koncom augusta ideme do talianska supeeeeeeeeeer 😵

martineluska
19. júl 2010

ahoj lusi 🙂

kiara15
19. júl 2010

@martineluska super a kde tam??
@lusinkaj tak ich za mna pohladkaj 🙂 🙂

martineluska
19. júl 2010

kiari do bibione 🙂

kiara15
19. júl 2010

@martineluska tak super moja segra tam ide a ona si chvalila.uvidis tam si odychnes a vypnes ved aj ja sa uz nemozem dockat 😉

martineluska
19. júl 2010

kiary kedy začinaš ifko? 🙂

kiara15
19. júl 2010

@martineluska ja asi tak okolo 26,8ale to neni presne zalezi na tom ako dorazi mrcha a mam kratky protokol.ale uz ma napadaju vseliake veci bojim bojim 😔

martineluska
19. júl 2010

neboj 🙂 bude to dobré kiari niekto tie naše neuspechy už musí prelomit 😉

kiara15
19. júl 2010

@martineluska myslis ze som to ja???budem sa snazit 😉

martineluska
19. júl 2010

musiš to byt kiari 🙂

kiara15
19. júl 2010

@martineluska joj vsak ja by som aj chcela no dufam ze to tak aj bude ale najprv ta dovoolenka.Ozaj a kedy odchadzate vy??

megynka
20. júl 2010

dobré ránko, ale ste sa rozpísali večer, ja som už drichmala 😀
@martineluska super,sa teším na zážitky z dovolenky, hádam aj nám sa podarí 🙂

@kiara15 a vlastne teba tiež čaká dovolenka, no babenky to tu bude potom prázdno, musíte sa rýchlo vrátiť 😉

my by sme si chceli teraz urobiť nejaké výlety po hradoch a zámkoch na Slovensku, lebo posledný rok sme len sedeli doma na prdeli, no a potom tiež k moru...dnes mám toho veľa, ideme k našim skladať skriňu a bude tam aj moja neter, už sa na ňu teším, a potom musíme s labradorkou k veterinárovi,našla som jej akési pľuzgieriky na labkách a hrozne si to hryzie a večer s ňou ideme ešte na cvičák...na pn zostanem ešte do konca týždňa, urobím si trošku voľno 😉
@lusinkaj pozdravujem babuľky 😵

silvia545
20. júl 2010

ahojte 🙂
dnes mi volali z Ferticentu,,som objednana na sono 31.8. a okolo 4.9. mam dostat ms a potom uz idem konecne do dalsieho boja 😉verim ze to bude uz posledny a USPESNY 😵 😵 😵

megy nemate volne miesto aj pre mna na tie vylety po Slovensku 😉budem tisko sediet ani nemuknem,,ked ma zoberiete 😀

kiari ahooooj,,,budeme zacinat par dni po sebe,,ale to nevadi,,,ja ta dobehnem,,ked budes tehulka 😵 🙂 😉

marti prijemnu dovolenku 😉 a dufam,ze si doniesete domov kraaaaaasny darcek 😉

lusi myslim na vas 😉

megynka
20. júl 2010

@silvia545 berieme ťa 🙂 a budem ti potom riadne držať palce 😵 , my sme sa vrátili od našich, skriňa je zložená, neterke sme ráno ešte zháňali v tescu korčule, lebo večer keď som s ňou telefonovala, tak si želala za vysvedčenie korčule alebo parochňu 😀 je ešte len prváčka a už by chcela parochňu 😀 a to má dlhé vlasy...jednoduchšie bolo teda zohnať tie korčule, no veď mala 12 jednotiek na vysvedčení, tak si zaslúži a my sme tak radi, že sme jej mohli urobiť radosť, taká bola šťastná 😵

kiara15
20. júl 2010

@megynka ver 🙂
@silvia545 veru nieco po mne ale nie moc aspon budeme spolu si podavat infosky 🙂 🙂 🙂

kiara15
21. júl 2010

Halo kde ste kto??

lusinkaj
autor
23. júl 2010

@silvia545 musi byt uspesny...nemozem len ja ostat v tejto teme s uspesnym koncom....prajem ti to 😉
megy a marti.....sa tiez raz podari,urcite.... 🙂 kiari ty si tiez na rade s dobrym koncom 😉
vsetkym vam prajem je to uzasne,najkrajsie je ked zacnu sa vrtiet,hybat v brusku 😵