icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
24. júl 2010

@lusinkaj ahoj oja ano ale sa mi to kus posunulo ale co uz biudem sa stym zmierit co uz rcha mi prisla skor ako mala takze zacinam az september 😒

silvia545
24. júl 2010

ahojte kocky 😉
lusi dakujeeeeem moc a moc 🙂verim tomu,,ze uz smola hadam opadla a my s Kiarikou to tu spestrime 🙂a taktiez to prajem megy a marti 😵

kiari nic si z toho nerob 😉neviem ci aj mne sa to neposunie, kvoli priatelovej praci 😉

derylka
25. júl 2010

ahojte .. chcem sa spýtať koľkí deň ste si po KET robili tehu test?... ja som teraz 12 a nič... ☹

kiara15
25. júl 2010

@derylka ja som si robila na 12den po ket 😉
@silvia545 vsak uz som sa stym zmierila a tiez som to chcela krz manzela lebo chodi von robit no ale povedal hadam to nejako zvladneme 😉 mne to vychadza okolo 15septembra a tebe??

kiara15
25. júl 2010

@derylka mne uz ukazalo jemny pasik no neviem ale kazdy sme iny??

silvia545
25. júl 2010

kiari mne to vychadza okolo 4.9.,ale neviem ci to tak bude,,lebo mne chodi ms po ivf ako chce 😀 raz pride skor a raz neskor 😉

kiara15
25. júl 2010

@silvia545 ja som ti tiez napisala ze asi priblizne mne to zase zacalo chodit skor tak uvidim podla augustovej mrchy 😉

martineluska
25. júl 2010

ahojte baby 🙂 takže v septembri to tu zas ožije? supeeeeeeeer dufam že to tu nakopnete baby 😀

kiara15
25. júl 2010

@martineluska ahoj no to dufam ze uz sa tu usmeje slniecko 😉

lusinkaj
autor
28. júl 2010

ahoj 🙂
vcera som bola na kontrole u dr.krcok je ok nezmeneny,ale nadalej lezat aby sme vydrzali este 🙂
babiky maju 1278g 1209g cize je to v poriadku na dvojicky ak 30tt tiez 🙂

megynka
28. júl 2010

@lusinkaj dobré správy 😵 len tak ďalej, držte sa 😉 ...ale to beží, lusi už 30 tt 😵

lusinkaj
autor
28. júl 2010

@megynka dakujeme..veru leti to strasne ved sa nenazdam a budem mama 🙂 😵

kiara15
28. júl 2010

@lusinkaj super spravy moc vam drzim palce babulky sa pekne drzkaju maminky 😉 😉
@megynka ahoj ako sa ti vodi aj idete na dovolenku???

megynka
29. júl 2010

ahojte 😉

@kiara15 tento týždeň som po pn v práci, tak teraz len tak pracovne, rozmýšľame o dovolenke, ale asi až koncom septembra a to ešte nevieme ako to vyriešime s naším hafanom, tak uvidíme ako to ešte bude, ale nevadí, včera som si tak akosi uvedomila ako mi je dobre 😵 som teraz maximálne spokojná, že nemusím riešiť žiadne ivf 😵 inak sme sa dali už do normálu, chodíme do práce a z práce, na prechádzky s naším štvornohým decuľom 😀 v pondelok asi vyrazíme zasa do kina na český film Zoufalci 😀 a v utorok máme zasa psychologickú prípravu 😉

kiara15
29. júl 2010

@megynka tak som rada ze si v poradku a hlavne chodte na tu dovolenku clovek si musi aj odychnut 😉 😉 😉

wodanka
31. júl 2010

ahojte kocky... 🙂 ozyvam sa po dlhsej dobe, boli sme s mm na dovolenke, tak som si troska oddychla..
pridavam sa ku vsetkym, kto zacina dalsie kolo IVF v septembri, mne to zatial vychadza okolo 15. Ale najskor musim pockat, ci budu vysledky z hematologie vyhovujuce, lebo ak nie, tak mi dokina neda odporucanie ist do toho znova

martineluska
1. aug 2010

ahojte baby nejak je tu ticho 😝 ale v septembri to tu dufam že ožije 😉 kiari ,silvi a wodanka to tu roztočia 😀

martineluska
1. aug 2010

lusi tebe sa to už kráti 🙂 určite si uživaš svoje kočky v brušku budu kráááááásne 😉

kiara15
1. aug 2010

ahojte babule a peknu nedelu zelam vsetkym!!!

@wodanka ahoj moja my ideme tiez na dovolenku a vy ste kde boli??Vseptembri aj mi zaciname asi okolo 15.takze asi sa aj stretnee 😉 😉
@martineluska ahoj ako sa mas??co mas nove??

wodanka
1. aug 2010

@kiara15 my sme boli chvilu v Tatrach a potom v Chorvatsku... bolo supeeer, len trocha kratko ☹ uz sa tesim na september, potrebujem uz vypadnut z prace, strasne ma to tam deprimuje

kiara15
1. aug 2010

@wodanka a kde ste boli v Chorvatsku my ideme do Orebicu 😉 ved aj ja potrebujem vypadnut 😉

wodanka
2. aug 2010

@kiara15 my sme boli na ostrove Rab a tam sme chodili na pieskovu plaz na Lopar... je to tam velmi pekne, odporucam 😉

kiara15
2. aug 2010

@wodanka vsak aj kde ideme hovoria ze je tam pekne:a ty mas aky vlastne protokol??

lusinkaj
autor
3. aug 2010

ahojte 🙂
prisla som vam napisat,mame sa dobre,potime sa v tom hroznom teple 🙂
a vy ako?co je tu nove? 🙂

martineluska
3. aug 2010

ahoj lusi 🙂 maš riadne brušisko moja 😉 😀 pekne mena budu mat baby vaše 🙂 už sa ti to blíží 😀

martineluska
3. aug 2010

ahoj kiari teraz čitam že si si na mna spomenula 🙂 nemam nič nové 🙂

wodanka
3. aug 2010

@kiara15 ja by som mala mat opat dlhy protokol, zacinam s Proverou, potom picham Dipherelline a nakoniec Puregon.. a co Ty?

lusinkaj
autor
4. aug 2010

@martineluska dakujem 🙂 veru krati sa nam to ved uz by som bola aj rada ale este musime vydrzat aby baby boli zdravucke 🙂

kiara15
4. aug 2010

@wodanka ja mam kratky protokol takze asi budem v popredi al neva vsak aj tak budes chodit n kontroli tak sa stretneme hadam 😉 😉
@lusinkaj ze 31tt ako to leti bambulky tu budu co nevidiet??

wodanka
4. aug 2010

@kiara15 snad sa stretneme... ale to nie je dolezite, dolezite je ze potom o 9 mesiacov budeme mat babenka 🙂 😉