Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte kocky 😉
lusi dakujeeeeem moc a moc 🙂verim tomu,,ze uz smola hadam opadla a my s Kiarikou to tu spestrime 🙂a taktiez to prajem megy a marti 😵
kiari nic si z toho nerob 😉neviem ci aj mne sa to neposunie, kvoli priatelovej praci 😉
ahojte .. chcem sa spýtať koľkí deň ste si po KET robili tehu test?... ja som teraz 12 a nič... ☹
kiari mne to vychadza okolo 4.9.,ale neviem ci to tak bude,,lebo mne chodi ms po ivf ako chce 😀 raz pride skor a raz neskor 😉
ahojte baby 🙂 takže v septembri to tu zas ožije? supeeeeeeeer dufam že to tu nakopnete baby 😀
@martineluska ahoj no to dufam ze uz sa tu usmeje slniecko 😉
ahoj 🙂
vcera som bola na kontrole u dr.krcok je ok nezmeneny,ale nadalej lezat aby sme vydrzali este 🙂
babiky maju 1278g 1209g cize je to v poriadku na dvojicky ak 30tt tiez 🙂
ahojte 😉
@kiara15 tento týždeň som po pn v práci, tak teraz len tak pracovne, rozmýšľame o dovolenke, ale asi až koncom septembra a to ešte nevieme ako to vyriešime s naším hafanom, tak uvidíme ako to ešte bude, ale nevadí, včera som si tak akosi uvedomila ako mi je dobre 😵 som teraz maximálne spokojná, že nemusím riešiť žiadne ivf 😵 inak sme sa dali už do normálu, chodíme do práce a z práce, na prechádzky s naším štvornohým decuľom 😀 v pondelok asi vyrazíme zasa do kina na český film Zoufalci 😀 a v utorok máme zasa psychologickú prípravu 😉
ahojte kocky... 🙂 ozyvam sa po dlhsej dobe, boli sme s mm na dovolenke, tak som si troska oddychla..
pridavam sa ku vsetkym, kto zacina dalsie kolo IVF v septembri, mne to zatial vychadza okolo 15. Ale najskor musim pockat, ci budu vysledky z hematologie vyhovujuce, lebo ak nie, tak mi dokina neda odporucanie ist do toho znova
ahojte baby nejak je tu ticho 😝 ale v septembri to tu dufam že ožije 😉 kiari ,silvi a wodanka to tu roztočia 😀
lusi tebe sa to už kráti 🙂 určite si uživaš svoje kočky v brušku budu kráááááásne 😉
ahojte babule a peknu nedelu zelam vsetkym!!!
@wodanka ahoj moja my ideme tiez na dovolenku a vy ste kde boli??Vseptembri aj mi zaciname asi okolo 15.takze asi sa aj stretnee 😉 😉
@martineluska ahoj ako sa mas??co mas nove??
ahojte 🙂
prisla som vam napisat,mame sa dobre,potime sa v tom hroznom teple 🙂
a vy ako?co je tu nove? 🙂
ahoj lusi 🙂 maš riadne brušisko moja 😉 😀 pekne mena budu mat baby vaše 🙂 už sa ti to blíží 😀
ahoj kiari teraz čitam že si si na mna spomenula 🙂 nemam nič nové 🙂
@martineluska dakujem 🙂 veru krati sa nam to ved uz by som bola aj rada ale este musime vydrzat aby baby boli zdravucke 🙂

@lusinkaj ahoj oja ano ale sa mi to kus posunulo ale co uz biudem sa stym zmierit co uz rcha mi prisla skor ako mala takze zacinam az september 😒