icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
31. aug 2010

@belisima10936 sa tesim ze tu bude dalsia tehu 😉 boli sme chorvatsku v Orebici a Korculi 🙂 bolo tam krasne a super som si odychla 🙂 🙂
@lusinkaj veru to tu upada no neviem ale ze silvinka uz stimuluje ale sa sem nemoze napichnut a potom idem do toho ja 🙂 🙂
@megynka tak az do emyratov idete no super 😉 😉 potom mi ti budeme zavidiet 😀

lusinkaj
autor
31. aug 2010

@kiara15 jeeeeeeeej tak drzim vam prsty 🙂 nech sa vam to podari..... 🙂
posielam ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😵 🙂

kiara15
31. aug 2010

@lusinkaj diky moooc uz mam trochu stoho stresi ale dufam ze to dobre dopadne 🙂 a ty to uz mas zapar coo???

lusinkaj
autor
31. aug 2010

@kiara15 jasne ja uz len ratam....dnes idem na kont.k svojmu dr.na poslednu potom uz len do nem.kde chcem rodit tak som zvedava co ako dnes bude.... 🙂

kiara15
31. aug 2010

@lusinkaj tak potom daj vediet ako ste dopadli 😉 😉 😉

lusinkaj
autor
31. aug 2010

@kiara15 ok samozrejme 🙂

silvia545
31. aug 2010

ahojte kocky moje 😉
tak sa vam konecne hlásim,,nemohla som sa sem vobec dostat,,niekto mi zmenil heslo,,ani moj email vobec nefungoval 😠 nervacila som jak pes 😀 vcera tu bol jeden,,tak mi to dal do poriadku,,niekto mi zmenil heslo,,ze vraj,,ale neviem ako sa to mohlo stat,,toto heslo nevie nikto,,ale kaslat na to,,hlavne ze som uz tu 😉 dnes som si bola pre lieky v centre,,uz su pekne doma,,tak uz len cakat na ms,,neviem ci dorazí dnes alebo zajtra,,ale uz ma riadne bolí brucho ☹ mam vselijaké pocity,,vcera som sa aj tesila,,ze idem nato,,potom zas prisiel strach,,tak sa mi to mení,,radost strach,a tak dokola,,uz sa mi aj snivalo,,ze som bola uz na ET 😀 😀 😀 nic nam neostáva len verit ze sa to podaríííííí 😉

kiari ahoooj,,dakujem za blahozelanie,,tak ideme do toho dve,,aspon nam bude veselsie,,musíme íst pekne po lusinkinych slapajach az do stastneho konca 🙂 kedy presne zacínas? 😵

lusi uz len par tyzdnov a budes konecne drzat svoje dievcatka v narucí,,tesím sa stebou 😉

megynka ahoooj,,drzím ti vsetky prsty aby vam adopcia vysla,,aby si aj ty uz konecne nasla to svoje stastie 🙂

marti ty uz asi pracujes po dovolenke,,tak ti prajem vela zakazniciek 😉

belisima ahoj,,vitaj medzi nami,,hadam sa to tu uz pohne,,zelam ti,aby sa ti to podarilo,,musí sa to podarit nam vsetkym,,uz sme si dost vytrpeli,,konecne by sa mohlo to stastie usmiat a poriadne nalepit aj na nas 😵

kiara15
31. aug 2010

@silvia545 ahoj konecne ze si tu no ja zacinam buduci tyzden a tiez neviem kedy pride mrcha ci utorok alebo stredu 😉 asi bude medzi nami tyzden rozdiel 🙂 🙂

wodanka
31. aug 2010

ahojte holky... aj ja sa pridavam ku kiare a silvii, ja tiez cakam na mrchu tieto dni, (asi pride zajtra) a hura na to... len si este v piatok musim ist po recepty...
mate dlhy alebo kratky protokol?

silvia545
31. aug 2010

baby tak ste ma potesili 😵 pojdeme na to hned 3,,teraz musíme mat uz konecne stastie 🙂

kiari tyzdenny rozdiel to nevadí,,budeme tehulkami jedna po druhej 😉

wodanka ja mam kratky protokol,,ty mas dlhy?

lusinkaj
autor
31. aug 2010

Tak sa hlasim,kontrola dopadla ako naposledy stav sa nezmenil,vsetko je dobre 🙂
ale uz sa idme obj.na poradne do nem.kde chcem rodit a som zvedava ake to tam bude... 😉
ale uz to mam za par cize sa tesim 😉

velmi,velmi,vam drzim prsty aby ste dopadli aspon ako ja 😉 a mohli si vychutnavat tehulkovanie a potom svoje deticky ja sa na moje tak strasne tesim,neviem to ani opisat...ale aj bojim,ake to bude 😉 🙂
@silvia545 s cim budes stimulkovat?

wodanka
1. sep 2010

@silvia545 ja mam dlhy protokol, takze tento mesiac zacnem uzivat proveru, potom pichat Dipherelline a po dalsej ms budem pichat Puregon.. takze OPU budem mat az niekdy v oktobri

kiara15
1. sep 2010

@wodanka super ideme jedna po druhej tak sa to tu trosku rozbene tesim!!!
@silvia545 aj ja mam kratky takze ideme jedna a potom druha a uz si dostala??
@lusinkaj super ze ste ok uz sa tesim na bambulky 😉 😉

silvia545
1. sep 2010

ahojte 😉
dnes dorazila ms,,tak od zajtra zacínam pichat a v utorok kontrola 🙂 no uz mi je vselijako,,povedala som si,ze
nebudem na to mysliet,,ale neda sa to,,telo si robí so mnou co chce,, 😀 aj sa tesím aj mám strach ☹

lusi som rada,ze ste v poriadku 🙂 zacínam gonalom 5 dní a potom mam merional a cetrotide 😉
kiari tak dufam,ze budeme naraz tehulkami,,lebo dalsie sklamanie uz nechcem,,takze sa to musííííí náááám podarit vsetkym 😵
wodanka ja som mala tiez 1 krat dlhy protokol,,takze budes viac dopichana ako mi s kiarikou 😀 ale hlavne aby sa nám to podarilo,,nech pichajú aj mesiac ,,co neurobíme pre babatko 😵

lusinkaj
autor
1. sep 2010

tak to je super silvi,drzim prsty vela kvalitnych vajicok prajem a potom aspon dvojicky 🙂
kiari tebe to iste 🙂 drzim vam prsty aby ste to tu rozbehli po mne 🙂

silvia545
1. sep 2010

lusi dakujemeeee,,ty nám teda doprajes 😀 ale po tolkych rokoch snazenia sa,,keby sa podarili aj dve tak by som bola veeeelmi stastna 😵 teraz uz je vsetko v rukach božích,,ako sa hovorí 😉 tak ja verím,,ze nam to stastie konecne dopraje 😵

lusinkaj
autor
1. sep 2010

@silvia545 presne tak po tolkych rokoch aj ja som si povedala ze som rada a dakujem bohu za dve deticky 🙂

silvia545
1. sep 2010

lusi presne tak 🙂 teba obdaroval hned dvomi naraz 😉 mužík bude mat doma riadny babinec,,budete nanho hned 3 😀
dnes som dostala,ale poriadnu ms a tie bolesti ani nehovorím ☹ uz som si dala tretí ibalgin,,ledva sedím a chodím zohnutá,co mam také bolesti 😒 takú ms som nemala ani sa nepamatám,,tak si hovorím,ze to preto,lebo bude posledná a dalsia príde az o 9 mesiacov 😀

megyyy haloooo,,kde síííííí 😵

kiara15
1. sep 2010

@silvia545 v to dufam aj ja ze budeme tehulkami a v lete uz kocikovat 😉 😉 😉
@lusinkaj dakujem pekne uz len cakat ako to dopadne 😉 😉

lusinkaj
autor
1. sep 2010

@kiara15 veru to cakanie je o drzku...uz by som to nechcela prezit tie stresy,nervy....jaaaaaaaaj 😒

silvia545
1. sep 2010

lusi neboj uz to nebudes prezívat 😉 za chvílu budes prezívat iné stresy 😀 ale tie budú zo vsetkych najkrajsie 😵
a aby si nezabudla,,musím ti to pripomenut,,nezabudni na tie tehu rifle,co som si u teba zajednala 🙂 ja som nezabudla 😀
kiari jaaaaj,,uz sa neviem dockat,,kedy to uz bude,,ale najprv si budeme uzívat tehulkovanie,,ranné nevolnosti,,napchávanie sa ,,tak ako lusi 🙂 len tú hnacku,aby sme nedostali tak ako mala lusi 😀 😀 😀

megynka
1. sep 2010

ahojte 😉

@silvia545 ,@kiara15 ,@wodanka držím vám moc palce nech ste už tehuľky 😵 veľa šťastia a síl a hlavne nech sa to podaríííííííí, budem na vás myslieť 🙂

silvia545
1. sep 2010

megynka dakujemeeeee 😉 aj ja myslím na teba 😵

wodanka
2. sep 2010

@megynka dakujem... snad to teraz uz vyde 😉

lusinkaj
autor
2. sep 2010

@silvia545 samozrejme,riflicky su odlozene mala som ich asi 5x cize rada ti ich posuniem 🙂
hnacka???tak tu vam nezelam 😀 😠
ale dvojicky vam prajem ked ste uz tolko presli..... 😉

kiara15
2. sep 2010

@lusinkaj TO TI VERIM ZE BY SO TO NECHCELA PREZIT UZ AJ JA MAM VSETKEHO DOST ALE TERAZ TO UZ MUSI PRASKNUT

belisima10936
2. sep 2010

@kiara15 ahoj Kiara , takze to dopadlo v celku dobre ,akurat mi bolo po narkoze zasa zle, ale na druhy den to preslo.Odobrali mi 17 vajicok, s toho naixovali 13, ale dve sa neuchytili takze ich mam 11.Zajtra tam mam volat ako sa dalej vyvijaju,tak len pevne verim, ze budu silne a budu sa vyvijat tak ako maju.A este mi hrozi aj OHS tak teraz musim pit vela vela tekutin.Dakujem ,ze si na mna myslela, dufam, ze najblizsie, ked sa ozvem to budu len dobre spravy. tak zatial papapa 🙂

kiara15
2. sep 2010

@belisima10936 super sprava krasny pocet vajok joj ale si ma potesila 🙂 🙂 tak vela vody pi a zajtra ma zas informuj 😉

silvia545
3. sep 2010

dobré ranko prajem 😉
dnes idem k obvodnému,,vybavovat predoperačné 😉 zatial som v pohode,,ale nervy trošku pracujú,,ale musím ich krotit 🙂
kiari ty budeš akymi liekmi stimulovat 😵
belisima gratulujem k počtu vajíčok,,neboj všetko už musí teraz dobre dopadnut 😉 a na jesen si budeme všetky užívat tehulkovania 😵

lusi tak verím tomu,že teraz už tie rifličky použijem 😉 ty pojdeš rodit a my ostatné si budeme užívat začínajúce tehulkovanie 😉 verííím tomu 😵 😵 😵

kiara15
3. sep 2010

@silvia545 ja stimulujem dekapeptil a menopur 🙂