icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

wodanka
4. sep 2010

ahojte... @silvia545 a @kiara15 moc drzim palce, aby Vam to vyslo 😉 ja Vas budem hned nasledovat 🙂 Vcera som bola v Heliose si pre recepty a 23.9 zacinam pichat Diphereline, potom cakam na mrchu a okolo 1. oktobra budem pichat Puregon. Ale zial k tomu este si musim pichat aj injekcie na riedenie krvi Clexane, takze si to zasa uzijem ☹ ale raz som to uz prezila a prezijem to aj teraz... 😉
piste info ako napredujete

belisima10936
5. sep 2010

Ahojte, ja som dnes bola na transfér,takže teraz budem dva tyždne čakať a potom idem na krv a na sono .A dúfam, že to budú same dobré správy. zamrazené máme zatial len jedno, ale zajtra si mám ešte volať, lebo sú tam ešte dve take nádejne len potrebujú ešte troška času. 🙂 Tak sa zatiaľ dobre majte a pekne všetky napredujte 😉 držim vám palce.

kiara15
5. sep 2010

@belisima10936 joj super takze ty uz tehulkujes super 🙂 🙂 🙂 budes aj testovat??

@wodanka no super ja uz tento tyzden cakam na mrchu a potom sa uvidi diufam ze aj dorazy lebo mi vie robit aj na protiven 😀

martineluska
5. sep 2010

ahojte baby držkám vám palčeky aby ste boly všedky tehulky 😉 😉 sa to tu pekne rozbehlo 😎

silvia545
6. sep 2010

ahojte 😉
u mna nič nové,,zatial sa cítim dobre 🙂 zajtra idem do centra na kontrolu,,vo štvrtok idem na predoperačné 😉

kiari,,tak už len tá mrcha,aby dorazila a šup do toho 🙂
marti dakujeme,,dufam,že sa to podarí 😉
wodanka aj ja ti držím palce,,nech už konečne tehulkujeme,,už by sme si to zaslužili 😵
belisima držíííím ti vsetky prsty,,aby si to dotiahla do úspešného konca a my hned za tebou 😉

belisima10936
6. sep 2010

@kiara15 ahoj Kiara snažim sa aby sa nám to podarilo tak teraz sa snažím len lenošiť. 😵 Test neviem ci si budem robiť sama doma, ale ako sa poznám určite ma to bude lákať, len sa obávam čo ak sa mi nezjavia dva pásiky, 😒 tak uvidím čo povie na to moja zvedavosť. Ďakujem všetkým čo mi držite palčeky, aj ja na vás myslim a tiež držím palce 😉

belisima10936
6. sep 2010

@kiara15 A ak sa ťa možem spýťat ty si ako na tom? 🙂

kiara15
6. sep 2010

@silvia545 veru uz aby dosla opica jedna 🙂 🙂
@belisima10936 super len pekne lezkaj no ja som na tom tak ze cakam kedy mio dorazi mrcha a uz zacinam pichat tak hadam tento tyzden to bude 😉 😉

silvia545
7. sep 2010

ahojte 😉
dnes som bola na kontrole,,dr povedal,že folikuli mam kráááásne,,tak sa teším 😅 dúfam,že aspon jedno bude to pravééééé 😉 nemám nič robit,,len sa šetrit a tažké nezdvíhat,aby mi nepraskli,,a odber bude asi už v nedelu,,už nech mám aspon ten odber za sebou 😉
kiari tak rychlo nech nedorazí mrška,,a nech sme čím skor tehulky ako Lusi 😵

wodanka
7. sep 2010

@silvia545 to su dobre spravy, verim, ze aj nadalej to pojde v tomto trende 😉
@kiara15 co mrska uz dorazila?
ja mam uz po mrche, takze cakam na 16DC a zacinam uzivat Proveru

lusinkaj
autor
7. sep 2010

@silvia545 vazne,vajka su krasne drziiiiiiiiiiiiiiiiiiim vsetky prsty aby sa ti podarilo toto ivf,nech ti uz posielam tie teh.rifle 🙂 😉 lebo ja uz nemienim byt tehu 😀

kiara15
7. sep 2010

@silvia545 a kolky den uz pichas??
@wodanka este nie hnusabo jedna hadam do konca tyzdna pride 😉

belisima10936
7. sep 2010

@kiara15 tak hadam dorazi coskoro, aby si to uz aj rychlo vsetko mala za sebou 🙂 .A potom uz len rodit 😉

silvia545
8. sep 2010

Lusi dakujem,,aj ja verím,že sa to podarí,,teraz som taka vyrovnanejšia ako pri 1 ivf,,tak hadam to nieco značí 😉 jasné.že mám trochu aj strach,,ale snažím sa nemysliet na to 😵 už sa teším lusi ako si tie rifle na seba 1 krat oblečiem 🙂 lusi a nikdy nehovor nikdy 😀 ako sa hovorí ked boh dá tak aj motyka vystrelíííí a ty mozes byt tehu 😀 😀 😀 ale nieeee,,zartujem ty uz svoje detičky mas na dosah a musíš byt neuveritelne štastnáááá 😵 a ja sa teším s tebou 🙂 😵
kiari dnes je 7 den co pichám,,a aj odber bude asi skor,,kvoli velkym folikulom,,dr sa bojí,aby mi nepraskli,,a ja sa trosku bojím,,aby v nich aj nieco bolo,,aspon to jedno aby bolo to pravéééé 😉 tak tá mrcha nie a nie príst,,ked na nu cakame,,tak vtedy neprichádza hnusoba jedna,,popíjaj červené vínko,,ale nie,že sa nám ožerieš 😀 😀 😀
wodanka tak nech to takto pekne pokracuje az do uspesneho konca 😉 my vsetky to tam musíme tento krát dotiahnut 🙂

kiara15
8. sep 2010

@belisima10936 dakujem vsak ma uz poraza ale no este moze prist do piatku 😒

@silvia545 tak super budes mat kratsiu stimulku no aja neviem kedy hadam za par dni 😉

belisima10936
8. sep 2010

@kiara15 Neboj ved ona pride 😉

lusinkaj
autor
8. sep 2010

ahojte,hlasim sa poradna dobre dopadla vsetko je v poriadku som stastna...bbaiky rastu maju po 2230g uzasne 😉 poradna zase o tyzden...porod by mal byt naplanovany sekcoiu na 24.9.cize baby mne sa to uz krati 😉 🙂 pokial to nepride skor... 😵

silvia545
8. sep 2010

lusi tak supeeer 😵 teším sa stebou,že je všetko ok 🙂 tak sa ti to teda kráti,,za chvílu budeš držat svoje bábiky v náručí 😵
kiari už čakám na teba 😵 nech ma tá tvoja mrška neserie 😀 😀 😀 a ideme jedna po druhej,,ved som vravela,že Lusi nam bude rodit a my si budeme užívat zacínajúce tehulkovanie 😉 😵

megynka
8. sep 2010

ahojte kočeny, bežím do kina,len vás pozdravím a držím vám hrozne moc palce 😵
@silvia545 super že vajká pekne rastú,v nedeľu budem na teba myslieť 😉 🙂

lusinkaj
autor
8. sep 2010

Baby drzim vam obom velmiiiiiiiiiiiiiiiii prsty aby vam to vyslo...ved ste to somnou tu prezivali od uplneho zaciatku....ja budem mat po porode ale ja tu sem-tam pridem a budem pozerat ako vam rastu tt 🙂 😉

wodanka
8. sep 2010

@megynka dakujeme 🙂
@silvia545 snad Teba a kiaru budem hned nasledovat s // 😉

kiara15
8. sep 2010

@belisima10936 diky hadam ano uz je na ceste uz aj brusko boli 😉 a ty ako??
@silvia545 ved aj mna uz ale hadam pride 😉 ako pokracujes??
@lusinkaj super spravy babulky su ok to je hlavne 😉 😉 takze 24.9sa tu budeme vytesovat???

@wodanka veru ideme jedna po druhej 🙂

lusinkaj
autor
8. sep 2010

@kiara15 no bud 24.9 alebo skor lebo mi vyberie na druhy tyz.dr.serklazny steh a moze byt ze sa otvorim alebo plod.voda odtecie a vtedy musi ist hned sekcia ...cize podla okolnosti

kiara15
9. sep 2010

@lusinkaj tak ozaj to uz mas za par?? 🙂 🙂 no ja stale nic 😒

lusinkaj
autor
9. sep 2010

@kiara15 veru za par dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 🙂
a ty kedy alebo co?

kiara15
9. sep 2010

@lusinkaj furt nist lebo mrcha hnusna nechodi 😒

lusinkaj
autor
9. sep 2010

@kiara15 sak to ked ma prist nepride.....tak len vino,sex a hadam 😵 😀

kiara15
9. sep 2010

@lusinkaj vsak stale to tak robim a nist uz mi to ide ale riadne na nervy 😒

lusinkaj
autor
9. sep 2010

@kiara15 sakra tak ak uz toto nepomaha.... 😒 tak len cakat....trpezlivost ruze prinasa-dvojicky 😵

kiara15
9. sep 2010

@lusinkaj no musim vydrzat veru co uz 😉 😉