Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak nám dnes prišlo rozhodnutie, že sme schválení a zaradení do poradovníka na adopciu 😉 konečne,ale teraz bude dlhá doba, keď sa nič nebude diať a my budeme len čakať,ale čakáme tak dlho, tak chvíľu ešte vydržíme 🙂
dali sme si , že zoberieme tak do 1 roku,ale že preferujeme novorodenca,tak uvidíme,ale čakať budeme určite ešte tak 1,5 roka,no možno niečo menej alebo viac,ale ubehne to rýchlo,to akurát dokončím školu a budem čakať na mimčo 🙂
ahojte babulky 😉
dnes som bola na sono,,odber mam v pondelok 😉 mala som mat v nedelu ale dr mi to posunul o den neskor,pretoze sa mi uvolnili 2 folikuli,,nechapem tomu,,ved si davam pozor a ozaj nic nerobim ☹ bola som si este vybrat lieky na ten jeden den,,folikuli mam 3 18mm a 3 16mm a este dost malych ale tie uz nedorastu,,tie 2 co sa mi uvolnili dr vravel,ze boli 18mm,tak som smutná ☹ dufam,ze aspon tie 16mm este dorastu 🙂 ale hlavne premna bude,ked tam bude to jedno spravne na ktoré cakame a poriadne sa uchytí 😵
kiari ako,,mrska uz prisla 🙂
megynka ahoj,,tesím sa stebou,,neboj takto o rok budes uz aj ty drzat svoje dietatko v narucí 😵 a ako sa ma megy,,urcite toho povyvadzala az az 😀
kiari dakujem,,ja verím tomu,ze aspon jedno uz bude to pravé 😵 keby zostalo aj nieco na mrazenie,,ale neviem,,ci si dám zamrazit,,keby zostal len jeden tak to si urcite nedám,,lebo je tam aj riziko,ze ked sa rozmrazí,,tak z toho nemusí byt nic 😉 ale naco by nam bolo,ved teraz sa to podarí a mrazenie potrebovat nebudeme 😵 tak teba tá mrska ale natahuje? 😀
ahojte 😉
@silvia545 tak v pondelok budem držať palce nech je úroda čo najlepšia 😵 no naša Megy nám už mesiac nič nedemoluje, celkom sa ukľudnila, len pred týždňom si totálne roztrhala pelech, ale sme usúdili, že to možno ak niekto zvonil alebo decká tu v baráku na ňu volali za dverami, tak to mohla preto urobiť, ale dnes sme sa vrátili z nákupov a ona chúďa moje mala celú hlavu opuchnutú ako loptu, tak sme bežali k veterinárovi, sme si mysleli, že to má reakciu na včerajšie očkovanie, ale vraj nie lebo to by opuchla do 10 minút, tak vôbec nevieme čo sa jej stalo, veterinár povedal, že cievy jej môžu prepúšťať vodu do podkožia a preto môže takto opuchnúť, dal jej dve injekcie, jedna bola adrenalín a povedal, že tá ju bude bolieť a asi ju poriadne bolí lebo len chodí a kňučí....no neprejde mesiec aby sme neboli u veterinára, pred mesiacom sme riešili kvasinky na labke 😔
ahojte kocky 😉
ako sa mate?co porábate? 🙂 prave som dopila kavicku,,prezerala som si kocíky,,este ze ten moj je v praci,,lebo chudatko moje je uz zo mna hotovy 😀 kazdy druhy den mu ukazujem,ktory kocik chcem a stale iny a iny 😀 😀 pacia sa mi viaceré,,ale este presne neviem ani ja ktory by som chcela 😵
megy dakujem ti,,len drz poriadne,,aby aspon jedno bolo to pravééééé 🙂
kiari a ty ako,,mrska uz prisla 🙂
lusi 😀 vieš,že to ma ani nenapadlo,,už aj idem nato,,drahy je už doma,,chúdatko nevie,čo ho teraz čaká 😀 bude mat prehánky od tv k pc 😀 😀 a dakujeeem,že mi dopraješ aj dve 😉 aj ja som ti ich dopriala a stalo sa budeš mat dve prekráááásne dcérenky 😵
lusiiiii krasne brusko 😉 silvi tfuj...tfuj...tfuj.pre štastie 🙂
ahojte 😉
Lusi,že tri 😲 tak to neviem neviem,či by som to zvládla 😉 ešte dve aj to je dost,,ale ked pán boh dá,,tak budem veeeelmi rada 😉 už sa teším na zajtra,ale mám aj trosku strach ☹ ale len trošicku 😵
marti dakujeeeeem,,budem to potrebovat 😵
kiari tak čo mrška už prišla,alebo ta stále natahuje 😉
wodanka a ty ako?
Lusi dufam,ze dorastli vajka,,sa mi zda,ze niekde som citala,ze za den narastu 2mm,,tak tie 16 hadam budu mat ale 20mm a tie 18 aspon 22mm 😉 mas pravdu este spermosky aby boli kvalitne a krasne sa potom vyvíjali 🙂 bože uz sa fakt neviem dockat aspon ten odber nech mám za sebou 🙂 teraz sa cítim úplne inak ako pred 1 ivf,,teraz som viac pokojnejsia a vyrovnanejsia a nechcem mysliet na nič zlé,,tak verím,že teraz by to malo vyjst 😉 😵
lusi tebe sa to už blízi,,myslím na teba kazdy den a na detičky ako pekne kopkajúúúú 😵
Lusi spermošky budú dúfam ok 😉 ešte neviem ci bude aj icsi,,ale keby aj bolo v tomto centre je to zadarmo,,a chcela by som aj PK,,uvidíme ako sa bude darit embryjkam 🙂

@kiara15 nepracujes,doma si?