Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi,tesim sa ... 🙂 uz len nech sa pekne oplodnia a bude parad 🙂 jaaaaaaaaaaaaj
uz len sem-tam budem sa pozerat ako pribudajuuuuuu ttttttttttttttttttttttttttttttttt 😵
kiari,veru mi mame strasne palky v centre ale co clovek preto neurobi aby bol stastny 😵
ahojte som tu po prvy krat. chcem sa s vami podelit so svojimi problemami a snad mi to pomoze psychicky sa vzchopit.mam za sebou 1.IVF v Gyn five a teraz vo stvrtok mi budu brat krv a povedia ten ortiel.velmi sa bojim, psychicky to velmi zle znasam a som z toho na nervy. dnes som zbadala v mojom moci krv a teraz som z toho totalne hotova. mate aj vy take skusenosti, je to teda pase?
dakujem vam.chcela som tomu verit, ale ....
kiari tak uspešné pichanie a potom úúúúúspešné tehulkovanie 🙂 chodím do BA do Ferticentra 😵
Lusi tak už nech sa len pekne oplodnia a krááásne vyvíjajú a vydržia vo mne celych 9 mesiacov 🙂 Lusi len nám posielaj vela ale vela tttttt vyrusíkov 😉
@silvia545 len pre vas tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
@janka7979 vitaj,ak chces nieco vediet spytaj sa odpovieme...krv v moci?oooo tak to bude nejaka infekcia rychle na urologiu aby sa to preliecilo...mas uz v brusku emb.?lebo ak si teh.tak aby to neuskodilo tak na zaciatok inf.aby si nepotratila 😉
ahoj, dakujem za odpoved, si zlata..mam 2embrya..mam ocit, ze tobude menzes, lebo aj tie bolesti su mi povedome.no super na siedmy den od vlozenia emb.ma z toho slak trafi...
ty mas s ivf ake skusenosti?ako to u teba prebiehalo?tiez si bola na nervy?zajtra hned rano som u mojho gynekologa a uvidim co mi povie.nechcem uz na to mysliet, ale neda sa...dakujem.
Lusi dakujeeeeeeem za ttt vírusiky 😉 teraz myslím len nato ako sa budú vyvíjat,,jaaaaj uz sa neviem dockat,kedy uz budú vo mne 😵
janka ahoj a vitaj 😉
v prvom rade nemysli na nic zlé 🙂 ja viem,ze to nie je lahké,,ked som isla 1 krat na ivf,,tiez som myslela na vselico aj na hrozné veci a vysledok bol potom zlý ☹ teraz som isla na 2 ivf a som uplne pokojná aj pocity mám iné,,také ako ked sa to má podarit,,tak ja verím tomu,ze nam, to teraz vyjde,,len musís verit a hlavne nestresovat sa 😉 tiez som chodila do GF,,ale prestupila som do iného centra a som tu az nad mieru spokojná 🙂 len sa drz a hlavne pokoj,,neboj vsetko bude ok 😵 vsetky budeme tehulky 😵 😵
ahojte silvi super 🙂 čakam dalšie správy..kiari supeeeeeeeeeeeer, baby aj ja chcem ifko normalne mi ten stres chýba 😅
marti vdaka 😉 tak sup rychlo do toho,,nech sme vsetky tento rok tehulky 🙂
ahojte 😉
volali mi z centra z 5 nam zostali len 2 😢 som z toho smutná a velmi sa bojím,co bude dalej ☹ zajtra o 9 budú volat ako sa im darí,,embryologicka povedala,ze nieje dovod aby sa neoplodnili,,robili vsetko preto aby sa oplodnili,,tak tieto dve nam vpichovali 😉 dúfam,ze sa budú vyvíjat a pekne to vydrzia 😉 velmi,ale velmi sa bojím,,keby aspon jedno poriadne zabojovalo,,tak som sa na to velmi tesila,,dufam,ze ma nesklamu 😵
Lusi dakujem 🙂 nech ta pan bozko vypocuje,aby si mala pravdu 😉 uz som si aj poplakala 😢 dnes bude asi najdlhsia noc v mojom zivote,,neviem ci sa mi bude dat aj zaspat,,musia zabojovat a poriadne,,lebo sa na ne velmi tesíííme 😵
@silvia545 viem co prezivas...je to velmi tazke na psychiku zazila som to 2x ved vies,ale viac krat by som to uz nechcela...velmi dakujem panu bohu ze sme uz tak daleko,len este par dni a babiky nase nech su v poriadku a bude vsteko dobreeeeeeee 🙂
velmi ti drzim prsty,poplac si ulavi sa ti.....
ja tiez budem plakat,lebo zacinam sa bat..sekcie 😒
baby volala mi embryologicka,,jedno sa nám zacalo pekne delit 🙂 tak ma velmi potesila,,to druhé zatial stojí,,asi strajkuje povedala,,ale ze sa moze zacat delit aj to 😵 dufam,ze ma pan bozko naozaj vypocuje a ze aspon to jedno bude velky bojovník,az do samého uspesneho konca 😵 ET bude vo stvrtok o 12,,tak baby drzte mi velmi palce 😵 😵
dakujeeem Lusi 😉 verím ,že ak toto jedno sa nam zacalo pekne delit,,embryologicka povedala,ze rychlo sa zacalo delit,,tak chce,aby sa narodilo a verím tomu,ze bude poriadne ale poriadne bojovat ,,aby sa naozaj narodilo,,lebo uz sa ho nevieme dockat a dáme mu vsetku lasku sveta,,ked sa nam narodí 🙂 uz som sa aj trosku upokojila,,zajtra bude este volat ako sa delí a ci sa zacalo aj to druhé delit,,uz len aby sa vzchopilo aj to druhé a zacalo sa krasne delit 😵
silvi myslím na teba musí sa to podarit 🙂 a mi pojdeme až na jar na ifko asi do brna.
@silvia545 samozrejme vsetko dobre dopadne 🙂 musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂
@martineluska do Brna?tam som pocula dobru uspesnost.... 🙂
veru skusime ale až v apríli cez zimu sa mi nechce cestovat tak daleko 🙂
ahojte baby 😉
volali mi z centra,,zajtra na 12 na ET,,zatial je 4 bunkové a zajtra by malo byt 8 bunkové,,to druhé nic,,stále stojí ☹ mam strach,,ale som rada,ze aspon to jedno sa delí,,uz len verit a cakat,ze ten jeden bojovník sa mi pekne zabyva v brusku,,velmi si to zelám,,dufam,ze sa mu bude u mna pácit 🙂
Lusi,,Marti dakujem za podporu,,velmi ju teraz potrebujem 🙂
@silvia545 neboj ten pravy to nevzda musime tomu verit ved za par dni to aj mna caka 😉
@martineluska tak pot mozes sa pridat 😉
pekny den zelam dnes som si pichala a trosku aj bolkalo ale co nevydrzim?? 🙂 🙂
Ahojte.Ja som uz 10 den po et a v noci som podla mna dost zacala krvacat neni to ako pri menstruacii, ale bojim sa, ze nebudem teh. aj sa snazim na to nemysliet, ale moje podvedomie mi to stale pripomina.Aj som volala do centra tak mi zvysili davku utrogestanu a teraz ho mam uzivat cez usta .A mam mat totalny kludovy rezim. Velmi sa obavam toho najhorsieho a som strasne smutna ☹ Prepacte mi, ze vam tu kazim naladu, ale tu sa mozem u vas dobre vyrozpravat lebo ste jedine ktore ma chapu a dokazu si predstavit co prezivam. Ale vsetkym vam silno drzim palce nech aspon vy ste uspesne.
kiari mu sí to vydrzat 😉 ked uz takto zabojoval,,tak verím tomu,,ze bude ten pravy,,co nas urobí stastnymi 😵 vsetky to musíme dotiahnut do uspesneho konca 🙂
belisima nemysli na nic zlé,,mysli na to ako mu je u teba dobre a ze hrozne moc sa nanho tesíte 😉 nestresuj sa a pekne lezkaj,,vsetko bude dobré 🙂 aj ja som sa vcera obavala,,ale potom som sa zamerala na to,,ako mi ho vlozia a budem si ho laskat,,rozpravat sa s ním,,ze sa nanho velmi s ocinkom tesíme a nevieme sa ho dockat,,a hned mi bolo lepsie 😵 kedy ides na krv? 😉
@silvia545 Dakujem za privetive slova na krv idem az v pondelok a tak sa uz len dufam, snazim sa mysliet pozitivne ale ako som pisala neda sa to. Keby som mohla nieco aspon robit ,lebo ja som tak ze ked som nervozna musim nieco robit a to mi pomahala len teraz sa nechcem zbytocne namahat tak len lenosim. Drzim ti velmi palce a uvidis len sa setri a vsetko dopadne superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.A hlavne si uzivaj to vedomie ze mas v brusku svoje miminko 🙂 Drzim ti zajtra silno palce.
belisima dakujem dakujem a este raz dakujem 🙂 takéto slová vedia velmi potesit a povzbudit 🙂 neviem sa uz dockat zajtrajska,,kedy budem mat moje slniecko v brusku 😵 budem si davat pozor,,nic nebudem robit,,len vegetit,,aby sa u mna poriadne zabyvalo 😵 uvidís aj u teba bude vsetko tak ako ma byt a pekne len oddychuj a relaxuj 😵 mna to caka od zajtra 😉
ahoj 🙂
jaaaaaaaaj silvi,velmi drzim tomu malemu chrobacikovi prsty 🙂 neboj sa on sa uhniezdi pekne v tebe a este aj dvojky z toho budu 🙂
belisima,hore hlavu len klud...nic nerob,nenamahaj sa...len lez a nohy maj vylozene ako len vies vysoko 🙂 drzim prsty

ahojte babulky 😉
tak sme doma,,mame 5 vajok,,zajtra budu volat ako sa im darí 🙂 tak verím,že aspon to jedno z nich bude to pravéééé 😵 dr povedal,že uz je to len na tom,,co je hore,,verím tomu,že teraz ma už konecne vypocuje a vysledok bude stat za to 😵 😵
Lusi mas pravdu mate tam strasne palky 😠
kiari tak hor sa do stimulky,,ja uz len teraz budem cakat co a ako 😵