Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi neboooj všedko dobre dopadne 😉 toto mrne je to pravé 🙂
kiari a ty ako pokračuješ?
baby,dakujem Vám 😉 tak velmi sa teším na to malé,,uz nech je zajtra a mám ho konecne doma 🙂 a nech sa pekne u mna zavrrrta 😵
baby zabudla som sa vas spytat,,kolko dní po OPU vas boleli vajecniky,,ja som tretí den a este ma bolia,,uz si namyslam,aby som nechytala OHSS ☹
@belisima10936 este to neni stratene len mysli pozitivne a potom uvidis lebo krvacat mozes a tehu byt aj ja som to tak mala 😉
@silvia545 jasne ze zabojuje a ty si nemala pk??
@martineluska ja som uz pichala injekcie a v piatok idem na kontrolu 😉
marti ano uz mam zbalene,dve ces.tasky jedna väcsia,druha mensia.....aj to este nemam deky to mi prinesie manzel ked uz budem s detmi na izbe....a este pampersky lebo beriem len jedni....to by mi trebalo mega kufor na vsetko 😀
silvi,vajecniky???tie ta mozu boliet aj 3mes.po et este aj ked tehu budes a OHSS nemusis vobec mat,ako ja.....
@kiara15 Ahoj Kiara a mozem sa ta spytat tiez si silno krvacala? Snazim sa nato aj nemysliet, ale myslienky ma stale napadaju. Dufam, ze to nic vazne nieje lenze uz aj svoj optimizmus som stratila a obavam sa toho najhorsieho. Velmi tuzim ako vy vsetko po malom drobcekovy co skrasli tento svet. A silno drzim vsetkym paste aby ste sa dockali toho vytuzeneho miminka.
@lusinkaj dakujem za povzbudenie ale ta hlava mi nejako pada dole a nohy uz mam tak vysoko ze ma az bolia teraz sa uz len modlim a dufam, ze vsetko dopadne tak ako sme si predstavovali.
Lusi uz si namyslam kade co 😀 ked lezím tak je dobre,,ale ked nieco robím,,alebo chodím,,tak vtedy ma bolia ☹
kiari nie nemam PK,,lebo mame len jedneho chrobacika 🙂 v pondelok som mala OPU a vo stvrtok ET 😉 zajtra by mal byt osembunkovy,,aj sa tesim aj mam strach ☹
silvi,pi,pi,pi......vela tekutin...a nestresuj to vobec neprospieva.....lebo dostanes po holej riti 😀 vsetko bude tak ako ma byt..... 😉
@belisima10936 viesm,nieje to sranda tak lezat ale musis vydrzat....aby sa pekne uhniezdili 🙂
@lusinkaj Ano ano mas pravdu ved co clovek neurobi aby sa dockal miminka.A chcela by som sa spytat na tvoj nazor co myslis je tu sanca ze by moje miminko bolo este stale v brusku ked tak silno krvacam?
@belisima10936 silno krvacas???to je kolko dni...a kolko dni si po ET???
@lusinkaj 10 dni som po Et a dnes som zacala silno krvacat ,predtym som mala asi dva dni spinenie
@belisima10936 nerada to pisem,ale ak si zacala silno krvacat moze to byt ms.... 😒 to by sa nemalo,spinenie moze byt ale krvacanie.....nieee 😒
@lusinkaj Ved prave to ze aj ja som s toho hotova.Doktor to aj hovorila ako keby to bola bezna vec aole mne sa to nezda ☹
@belisima10936 priprav sa nato zle,ale nadej zomiera posledna...cize zazrak sa moze stat 🙂
@lusinkaj ved ano ja sa uz hadam aj pripravujem na to najhorsie ale stale dufam, ukludnujem sa tym ze kolke zeny mali aj pocas teh.prve mesiace menstruaciu ale ja ti mam citak ze som prisla o svoje miminko.
@belisima10936 jasne su zeny co mali ms,ale toto je umele opl.jaaaaj moja,viem co prezivas drzim ti velmi prsty 🙂
@lusinkaj Ja viem ale aspon tymto si to snazim vysvetit aby nahodou ak sa miminko este drzi aby som ho netrapila tym ako som nesvoja a dakujem za tie palce hadam pomozu
@belisima10936 samozrejme treba mysliet pozitivne a hlavne verit 🙂
Dobré ránko 😉
už sem často nechodím, asi preto, že otázku ivf už mám definitívne vyriešenú 😀 ale stále na vás myslím 😉
@silvia545 dnes držím palce 😉
@belisima10936 tak to mi je ľúto, ale proste asi ako píše lusi, silné krvácanie nie je ok 😔
prajem vam krasne ranko 😉
tak dnes si uz konecne ideme po nase slniecko 😵 dufam,ze poriadne zabojuje,,velmi si to zelám 😉
Lusi dnes je to uz v pohode,,vajecniky tak nebolia,,mam pocit,ze sa utísili 🙂 pijem vela tekutín a potom nic iné nerobím,,len chodím na wc za hodinu aj 3 krat 😀 vacsinu casu asi stravim na wc 😀
megy dakujeeem,,aj mi na teba myslíme 😉
baby drzte vsetky prsty co mate,,aby vsetko dobre dopadlo 🙂
@belisima10936 ano krvacala som dost a tehu som bola takze hlavu hore a ako dnes sa citis??po liekoch ti to ustupuje alebo stale silno krvacas?,
@silvia545 tak veeela stasia dnes ti zelam nech sa drobcokovy u teba velmi dobre byva 9mesiacov 🙂 🙂
Ahojte, pripájam sa k vám..nerozumiem vôbec ničomu. Dnes som bola na tehot.odbere krvi a výsledok je negatívny.tak som si poplakala a keď som setričke hovorila, že nemám menzes, tak povedala, že to mi zadržiava utrogestan.mala som aj iné príznaky uhniezďovania, že ma pichalo, tlačilo, vôbec, ale vôbec mi nechutilo a teraz už duplom, jesť. alebo som si to všetko vsugerovala, lebo som bola denne ne nete a čítala až som si to vsugerovala.mám zamrazených 6ks, takže si oddýchnem a pôjdem zase do toho.tak vám ostatným držím palčeky, nech to je všetko v poriadku a výsledok-len a len pozitívny.
ahojte babulky 😉
tak sa vám hlásim,,priniesli sme si domov naše slniečko 🙂 dúfam,že sa mu bude u mna pačit a vykukne až za 9 mesiacov a rozžiari celý náš dom 😵
kiari dakujeeeem,,dufam,že sa mu bude u mna páčit 🙂 a ty ako pokračuješ 😉
janka7979 ahoj,,je mi to lúto ☹ len nestrácaj nádej,,mas este mrazacikov,,niekedy naozaj nieje dobre vsetko citat,,hlavne negatívne spravy 😉 drzím ti palce do dalsieho úspesneho pokusu 😵
Lusi áááááno a už ho nepustíííííím 🙂 a mame aj foto nasho slniecka v brusku 🙂

lusi ty už balííííš? 😵