icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
16. sep 2010

@janka7979 je mi luto ale netreba vela toho tu citat ale jedno as dobre este 6mraziuacikov to je super este nemas vsetko stratene 😉

silvia545
16. sep 2010

babulky dakujeeem 😉 Lusi len posielaj vírusiky,,aby ich bolo dost 😉
kiari tak nech zajtra vsetko dobre dopadne,,nech sa tvoria vela folikulov 🙂

martineluska
16. sep 2010

silviiiiiiiiii 🙂 držim palce 😉 kiari aj tebe 🙂

silvia545
17. sep 2010

ahojte baby 😉
co mate nového,,u nás od rana prsí 😠 taky den nafigu,,len by som spala 😉 zatial sa mam dobre,,len ma pobolieva v podbrusku a sem tam mam také pichanie 😉 dovaram obed,,lebo drahy chodí domov k obedu a potom si lahnem a budem vegetit 🙂 keby aspon v tom tv davali nieco,,ale nic moc,,vsetko len opakujú 😉
marti dakujem,,ze mi drzís palce 🙂 velmi to potrebujem 😉
Lusi ako sa mas,,uz sa pomaly pripravujes 😉 len sa drz,,coskoro budes mat svoje bambulky v naručííííí 😵
kiari ako?

belisima10936
17. sep 2010

@kiara15 Ahoj Kiara velmi pekne dakujem za tvoje slova, velmi si ma potesila, ze moze byt este nejaka pravdepodobnost ze som tehotna 🙂 Dnes je to uz treti den co krvacam, ale uz je to slabe krvacanie tak len lenosim a nohy mam hore. Dufam , ze to pomoze a ja budem v pondelok plakat od radosti ked mi oznamia, ze miminko tam este nemam. Ved nadej umiera posledna iked po popravde sa obavam toho najhorsieho a Tebe sa ako dari?
@silvia545 Drzim palceky, aby sa miminko dobre zabivalo 🙂

silvia545
17. sep 2010

belisima10936 dakujem,,aj ja dufam,ze sa mu bude u mna pacit 🙂
a chcela si hadam napisat,ze budes plakat od radosti,,ked ti oznamia ze miminko tam mas 😉 a nie nemas 😀 ale chapem ta ,,su to nervy,,co kazda preziva a myslí na vsetko co sa len dá 🙂 no vidís uz aj krvacanie mas slabsie,,tak je urcite vsetko ok a chrobacikovy sa urcite darí 😵 drzim ti palce,,nech je hcg co naj vyssie 😵

belisima10936
17. sep 2010

@silvia545 ano myslela som ze budem plakat od stastia ked mi oznamia ze je v mojom brusku , ak si tu teraz pisem tak som aj zacala verit ze som stale tehotna a dufam, ze to krvacanie uplne prestane A ty teraz radsej len pekne oddychuj a uzivaj si svoje tehotenstvo, silno silno drzim palce 😉

kiara15
17. sep 2010

@silvia545 no ja celkom fajn som dopadla foliky zatial rastu poobede mam volat kolko si mam stale pichat a kedy kontrola

@belisima10936 treba verit vsak to neni tak dlho 3dni krvacania vsak uvidis 🙂

silvia545
17. sep 2010

kiari supeeer,,nech je uroda co najvacsia 😉
belisima10936,,to ti verím,ze budes plakat od stastia,,aj ja budem,,ked mi oznamia tú najkrajsiu spravu na svete 😵 musíme verit,ze sa to podarí a ze sme tehulky 🙂 aj budes testovat,,ja neviem ci budem,,bojííím,,bojíííím 😨

kiara15
17. sep 2010

@silvia545 tak picham stale 225jednotiek a kontrola v pondelok 🙂

silvia545
17. sep 2010

kiari,,tak len pichaj 😀 nech sme čím skor tehulky 😉 stále ma pobolieva v podbrušku a sem tam mám aj také pich pich 😉

kiara15
17. sep 2010

@silvia545 to je dobre znamenie ked ta pobolieva malinke sa uhniezduje 😉 😉

belisima10936
17. sep 2010

@kiara15 ahoj dufam, ze sa tym mojim krvacanim nic neznmeni a ja budem tehotnaaaaaaaa a drzim palce s folikulami aby pekne rastli 🙂
@silvia545 ahoj Silvi testovat som nechcela lebo ako si pisala aj ja sa bojim ale rozhodla som sa ze rano si ho spravim tak uz teraz som troska nervozna. a tvoje miminko ako ? aj lenosis?

silvia545
18. sep 2010

krasny den zelam 😉
kiari,veru pobolieva,,aj v noci som sa zobudila na to,ze ma bolelo 😉 nech len bolí,,vydrzím vsetko,,nech sa pekne uhniezduje 😉 dr vravel,ze mam krasnu vystielku a aj krane embryjko aj ked len jedno 😵 tak nech poriadne zabojuje to nase slniecko 🙂
belisima10936 tak ako uz si testla 🙂 drzím palce,,nech tam mas riadne kolajnice 😵 veru lenosím,,ale som uz z toho unudena,,este je aj zamracené,,tak budem cely den lenosit 🙂 a dufam,ze aj ty lenosis aj s drobcekom 😉

wodanka
18. sep 2010

ahojte..hlasim sa po troska dlhsej dobe, boli sme mm na dovolenke, taky tyzdnovy poznavaci zajazd...
@silvia545 drzim palce, nech sa embryjko pekne zahniezdi a nech Ti test ukaze krasne //
@kiara15 kedy mas ist na ET?
ja zacnem pichat este len buduci tyzden Dipherelline

kiara15
18. sep 2010

@belisima10936 no ako si dopadla??
@silvia545 u nas pekne slniecko svieti tak ty uz si to rovno uzivaj tehu som aj ja zvedava ako dopadne m a kolko ich bude??

@wodanka tak si si pekne odychla sup na stimulku ja budem mat odber vajicok asi tak 26-27.9.a potop asi vklad

belisima10936
18. sep 2010

@kiara15 No nedopadlo to dobre, test mi ukazal, ze niesom tehotna tak teraz len dufam, ze test zlihal. Ale aj tak radsej stale len lenosim a stale dufam. A to uz zachvilu pojdes aj na odbre a onedlho uz aj ty budes mat v brusku svoje miminko ,aj tebe drzim silno silno palceky. A chcem sa spytat, nechcem predbiehat udalosti ale nevies nahodou kedy mozem ist na dalsi ET ak nam to nahodou teraz nevinde, lebo mame jedno embryko zamrazene a ja by som si ho hned aj chcela dat vlozit.
@silvia545 Ahoj Silvii urcite si si precitala, ze test mi vysiel negativny ale este sa nevzdavam, dakujem za tie palce lebo ich budem potrebovat, este stale lenosim a lenosim. Tak pekne aj ty oddychuj a uzivaj si miminko ,mam citaka, ze tebe to vinde a tiez ti drzim silno palceky.

silvia545
18. sep 2010

belisima,,je mi to velmi ale veelmi luto ☹ ☹ tak som sa tesila,ze napises konecne pozitívne spravy a sa to tu rozbehne s tehulkovaním 😉 ale nestracaj nadej,,este nie je nic stratené 🙂 na kolky den si testla 😉 a dakujeeeem,ze mi silno drzís palceky,,aj ja tebe stale drzím 😉
kiari aj u nas sa poobede vycasilo,,svietilo slniecko 🙂 zajtra hlasia prsanie na cely den 😉 dnes mi je nejako na figu ☹ uz 4 krat ma z nicoho nic zacal boliet zaludok,,tak na vracanie 😨 a potom to po chvilke prejde 😉 aj teraz mi je nejako zle,,pojdem sa osprchovat a lahnut pred tv 🙂
wodanka no ahoj 😉 tak ty si bola vegetit 😀 no super,,aspon pojdes do stimulky pekne oddychnuta 🙂 a dakujem ze mi drzís palceky,,ja tak velmi chcem,,aby sme boli uz konecne vsetky tehulky 😵

belisima10936
18. sep 2010

@silvia545 No ja tiez dufam, ale moc uz neverim a testla som na 12 den a dakujem za palceky

silvia545
19. sep 2010

ahojte baby 😉 prajem krasnu nedelu 🙂 urcite stojíte pri sporaku a varíte jedna radost 😀
dnes ma menej pobolieva v podbrusku,,tak mam strach ci sa to podarilo ☹ som 3 den po ET,,tie prvé 2 dni ma pobolievalo riadne,,este aj v noci a dnes uz menej,,ale pobolieva,,aj prsia ma pobolievaju a trochu ma dnes zacali aj krize 😉 dufam,ze je to v poriadku a nase slniecko sa zabyvalo 😉 neviem,,mozno kazda baba ma iné pocity,,kolko asi trva zahniezdenie embryjka 🙂

lusinkaj
autor
19. sep 2010

@silvia545 moja len sa nekontroluj lebo sa z toho zblaznis...nemusi ta vkuse pobolievat brusko 😉 vsetko bude tak ako ma byt...ale ty dufam,ze pri sporaku nestojis???lezis a nohy vylozene....!!! 🙂
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂 😵

silvia545
19. sep 2010

Lusi 😀 sedím na stolicke pri sporaku a nohy mam na linke vylozené 😀 😀 ved uz sa ani nebudem kontrolovat,,mas pravdu asi sa z toho zbláznim 😀 pri 1 ivf som sa nekontrolovala a teraz no hrúúúúza so mnou 😀 dakujem za vírusiky 😵

lusinkaj
autor
19. sep 2010

@silvia545 tak ani nesed na stolicke ale lahni si a tak vyloz nozky....lebo dostanes... 🙂 nenamahaj sa a ked chces nieco zdvihnut zo zeme nenahynaj sa cez brucho ale radsej cupni a tak.... 🙂

silvia545
19. sep 2010

Lusi snazim sa co najmenej sa ohybat,,a ozaj Lusi necítila si aj ty v ustach tak trocha kyselinu 😉 rata sa uz prvy den po ET alebo az druhy den,,lebo neviem ci som teraz 3 den po ET alebo 4 den 😵

lusinkaj
autor
19. sep 2010

rata sa az druhy den po et....cize si 3den po et a babo by uz malo byt uhniezdene...kedy ides na krv?
kyselinu uuuuu asi nieeeeeeeeee

silvia545
19. sep 2010

Lusi na krv idem 30.9. 😉 ide ma porazit vkuse chodím na wc cikat,,za hodinu aj 3 krat,,ja neviem kde sa to vo mne tolko berie 😲 bud sa prestahujem na wc,,alebo si dam pri postel nocník 😀 😀

wodanka
19. sep 2010

@silvia545 podla mna su to jasne tehulkovske priznaky... 😉

lusinkaj
autor
19. sep 2010

Silvi to nic,len pi aby nebol ohss....ale ak budes tehula tak sa tam este nachodis..... 😀 ja uz pomaly stym skoncim a zacne mi ine krasne starosti...moje dve dcerky 🙂

kiara15
19. sep 2010

@belisima10936 to mi je luto ze test nevysiel ale neni to 100%tak este nezufaj 😉 na KET mozes ist hned dalsi ciklus aspon ja som tak bola.
@silvia545 pekne odychuj na gauci ziadne ze na stolicke a uhniezdenie trva 3dni co ja viem, 😉
@lusinkaj ale to uteka uz to bude cubi dub 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
19. sep 2010

@kiara15 veru tak...vies co uz by som chcela aj hned zajtra 😉 uz nevladzem.... 😒