icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
19. sep 2010

@lusinkaj ale neboj ono potom si budes hovorit ze este mohli byt v brusku 😉 😉 oni si najdu ten spravny cas 😉 😉

lusinkaj
autor
20. sep 2010

@kiara15 hej urcite to poviem..ale nieeee ja uz nevladzem,nieje to sranda mat dve v brusku to sa uz neda nic robit... 😒 ize viem preco tak pisem....ale je to krasne ked zacnu obe vystrajat v brusku 😉

kiara15
20. sep 2010

@lusinkaj tie pocity sa nedaju opisat vsak???inak kontrola vysla ok mam asi 6folikov 😉

lusinkaj
autor
20. sep 2010

@kiara15 veru je to najkrajsie na tom celom ako kopkaju 🙂
6fol.super...tak uz len nech sa pekne uchytia aspon dve 🙂

silvia545
20. sep 2010

ahojte baby 😉
Lusi no ja som uz aj prestala tak vela pit,,od ET pijem menej,,tak nechapem co ma tak stale zenie na wc 😀
kiari super,,pri dalsej kontrole ich bude viac 🙂 nech sa krasne oplodnia a delia 😉
wodanka jaaaj,,dufam ze budes mat pravdu a budem konecne tehu 😵

lusinkaj
autor
20. sep 2010

tak vies co?tehotenske priznaky 🙂

silvia545
20. sep 2010

Lusi tak to beriem 😉 mozem tam sediet aj cely den 😀 dnes ma ale hodinku dost popichavalo v podbrusku,,ale uz sa to utísilo 😉
belisima tak ako dopadla krvicka 😉 myslím na teba 🙂

kiara15
20. sep 2010

@lusinkaj no su pekne ale dnes mi zvysili aj davku tak neviem co ako??
@silvia545 no boli tam aj mensie ale tie moc nehovorila a som trochu nachladnuta tak som stoho smutna 😠

belisima10936
20. sep 2010

@kiara15 ahoj dnes som bola na krv a na sono a nedopadlo to podla nasich predstav takze tehotna niesom ☹ Teraz budem cakat na menstruaciu a pojdem na ket tak ako si ty pisala ,dufam, ze nase embryko sa rozmrazi a tentokrat sa vo mne super zabiva a tebe sa ako dari?

belisima10936
20. sep 2010

@silvia545 Ahoj tehotna zial niesom ale uz sa pomaly chystam na Ket, cakam kym dostame menstruaciu a pojdem si uz po to prave embryko.Ale aj sa troska bojkam, ze sa nam to ani teraz nepodari. A tebe sa ako dari ? Citam ze uz aj mas nejake priznaky , pevne verim ze su prave a tebe zachvilu bude rast brusko a dakujem ze si na mna myslela , aj ja na vas vsetky stale myslim, ze ako sa vam dari a velmi rada sem chodim a citam vase prispevky.

kiara15
20. sep 2010

@belisima10936 velmi mi je to luto zlatko ale asi to jedno caka ze si ho vezmes verim tom ze to je to prave no ja idem zase v stredu na kontrolu tak sa uvidi odber asi tak pondelok alebo utorok zvysili i davku tak uvidim 😉 Ozaj do ktoreho centra chodis,,??

belisima10936
20. sep 2010

@kiara15 Chodim do Heliosu v Martine a ty?Aj ja si myslim, ze to prave uz na mnna caka 🙂 uz sa zasa tesim ked ho budem mat opat v brusku, len aby sa im ho podarilo rozmarazit. Ale to cakanie tak nato sa moc netesim najradsej by som to chcela vediet hned 😉 A ake lieciky si pichas?

wodanka
20. sep 2010

ahojte @belisima10936 to ma mrzi, ze to teraz nevyslo, silno drzim palce na KET, aby to skoncilo uz s dobrym koncom
@kiara15 tak zatial sa to celkom pekne vyvija 😉
@silvia545 co Tvoje priznaky, ako pokracuju?
ja si pomaly vybavujem predoperacne, snad im v centre nebude vadit, ze vysledky budu trocha starsie ako mesiac, co myslite?

kiara15
20. sep 2010

@belisima10936 no ved aj ja a dnes som tam bola aj ja mohli smem sa stretnut ☹
@wodanka veru pomaly to praskne 😉

teri81
20. sep 2010

Ahoj holky, jenom jsem zahledla nadpis tohoto tematu a tak jsem si rekla,ze Vas povzbudi,ze i ja jsem mela neuspesne IVF,potom neuspesny KET a do tretice to vyslo 🙂 a mam krasnou holcicku,ze ktere jsme uplne hotovi vsichni 😀 , byl to boj,ale vyplatilo se a tak to nikdy nevzdavejte,kdyz to vyslo nam,vyjde to vsem ostatnim taky 😉 Papa

silvia545
21. sep 2010

ahojte 😉 belisima10936 je mi to velmi ale velmi luto ☹ ale mas este bojovnícka a ten bude urcite ten pravy 😵 teraz sa sustred len nanho a mysli na pozitívne veci 😉 keby ta pan bozko vypocul a mne uz konecne zacalo rast brusko 🙂 mam strach ako to dopadne 😨
kiari tak sa pekne liec v posteli,,aby si to vylezala,,lebo deticky uz na teba cakajú 😉
wodanka ahoj 😉 príznaky take isté,,pobolieva ma podbrusku a bolia aj prsia,,ale tie ma mozu boliet aj z utrosu 🙂 nejako dolahol na mna strach abojím sa ako to dopadne ☹ a predoperacné by nemali byt starsie ako 3 tyzdne,,tak si skus vybavit ich neskor 😉
teri81 ahoooj 😉 dakujeme za povzbudenie,,kazda to teraz potrebuje ako chlieb 🙂 aj ja mam za sebou jedno neuspesné ivf ☹ tak dúfam,ze teraz sa to podarí 😵

lusinkaj
autor
21. sep 2010

ahojte 🙂 silvi ako???myslim na vas 🙂 cize kedy posielam ti tehotenske riflicky? 🙂

silvia545
21. sep 2010

lusi ahoooj moja 😉 zatial mi je fajn,,brusko pobolieva,,niekedy prestane,,potom zacne,,vcera som mala znovu take pich pich,,ale hodinku 😉 dnes som sa zobudila a brusko nebolelo,,tak uz som mala strach ☹ ale teraz znovu zacalo,,tak som sa upokojila 😉 kolko asi trva to zahniezdenie,,myslim si ze ked mne vkladali 8 bunkove,,tak asi dlhsie ako tie co maju PK 🙂nooo,,tak dufam,ze tie riflicky teraz uz konecne budem potrebovat,,uz sa na ne tesíííím 😵

lusinkaj
autor
21. sep 2010

@silvia545 tak byva tak ze na 3den sa emb.uhniezdi a si myslim ze to je jedno ci je Pk ci nieje...ale ty si uz viac dni cize ona uz musi byt tak zahryznuteeeeeeeeee ze uz sa ta nepusti/a 😀 🙂
tak ja verim,ze ti ich bude treba tie rifle lebo co ja s nimi.....ja ti ich posielam 😀

silvia545
21. sep 2010

Lusi,,tak velmi tuzim,,aby uz bolo zabyvané a aby vydrzalo do konca 😵 len nech je dooobre zahryznutéééé 😵 neboooj tych rifiel sa uz neviem dockat 😉 uz aby som ich mala na sebe a brusko v nich 😀 co dnes varis,,ja bryndzove halusky 😉

kiara15
21. sep 2010

@silvia545 ahoj sa snazim liecit kvapky do nosa a teply caj furt pijem ale som stoho nestasna ze som takto nachladla 😒

lusinkaj
autor
21. sep 2010

@kiara15 joooj toto mi ani nespominajte nachlandutie....presla som si tym teraz...musim byt zdrava 🙂
@silvia545 jasne velmi ti prajem,aby ti to teraz uz vyslo...samozrejme rifle su tvoje 🙂

belisima10936
21. sep 2010

@wodanka Dakujem Wodanka aj ja dufam , ze to prave uz na nas caka a ja sa ho tak neviem dockat, uz len nech pride menstruacia a budem sa este viac vytesovat. A ja som nemohla mat predoperacne starsie ako jeden mesiac .
@kiara15 No vidis mozno sme sa aj stretli a ani nevieme a okolej si tam zhruba bola? ja som tam bola od 7:30
@silvia545 Aj tebe Silvi dakujem a verim, ze toto miminko bude to naj len sa troska bojkam , ale ako hovoris musim mysliet len ta to dobre a neboj sa uvidis, ze teraz sa vam to podari.A uzivaj si svoje tehotenstvo do poslednej chvile a vsetko bude ok.

silvia545
21. sep 2010

Lusi pekne som si pospala a vies co? 😀 mne sa uz o tych riflickach aj snívalo 😀 nejako ma zacali dost boliet vajecníky a v maternici pichanie,,dufam,ze je vsetko ok 😉
kiara15 ja som uz nachladnuta od stimulky a nejako sa neviem z toho zbavit 😖 aj na odber ked som isla som mala slabsí kasel,,ale ten presiel a nadcha zostala ☹ svinka jedna 😀
belisima10936 kazda z nas ma urcite strach 😉 ani jedna nemoze povedat,ze nema 😉 aj ja mam,,ale snazim sa hned prejst na ine myslienky,,nooo ale niekedy mi to akosi nejde 😀 uzivam si svoje slniecko v brusku a dufam,ze si ho budem az do porodu 😵 kedy mas dostat ms 🙂

lusinkaj
autor
21. sep 2010

silvi tak to je dobre...ze sa ti uz sniva 😀 len si to pekne privolavaj... 🙂

wodanka
21. sep 2010

ahojte, s tymi predoperacnymi uz asi vela nenarobim, na krvi som uz bola a zajtra by som mala ist k internej... snad ich nebudem musiet robit znova
@kiara15 a @silvia545 aj ste doma na PN alebo chodite do prace?

kiara15
21. sep 2010

@lusinkaj no to je hruza ta nadcha ☹
@silvia545 tak si ma potesila asi to je nejake znamenie 🙂 🙂
@wodanka ano som na Pn

kiara15
21. sep 2010

@belisima10936 ja som tam uz bola6.55 a odchadzala som7.20hod takze sme sa minali 😉

lusinkaj
autor
21. sep 2010

😀 😝 @kiara15 tak to je...mala som ju a je to na nervy... 😒 len vypotit sa na cudzom tele..ja som nemohla...

kiara15
21. sep 2010

@lusinkaj moja to ste cele tehotenstvo netootto??? 😀