Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@kiara15 no tak to sme sa ozaj minuly a ako ti je nadcha ustupuje ci stale nic?
@belisima10936 no skoda keby som vedela mohla som ta pockat 😉 nadcha este je ale je to lepsie 😉
@kiara15 Vsak este bude prilezitost tak sa nehame prekvapit a si predstav ze ta nadcha uz zacala aj mna trapit, ale k tomu ma uz 6 den strasne hlavia bolieva a aj sa mi dost toci. A ta nadcha bude urcite s tohoto pocasia. Clovek nevie ako sa ma obliect.
@belisima10936 jasne ze je to stohto pocasia asi sa jej nevyhneme vsetcia 😒 a teraz ides az ked budes mat menzes a potom na niektory den vsak?,
dobre ranko kocky 😉
dnes ma nejako bolia kríze,ako keby som mala dostat ms ☹ tak mam strach,ci sa to podarilo ☹ neviem,ci niektore baby co su tehulky,,ci aj ich boleli kríze,,tak si uz namyslam hocico nedobre 😒
wodanka ja som doma 😉
belisima10936 dufam,ze budes mat pravdu a tehu si uzijem 😉 neviem,mam taky divny pocit,,nie dobry,,tak sa bojím ☹
Ahojte 😉
silvi ,tak čo to tu čítam,aké pesimistické myšlienky ťa to napadajú,dostaneš na holú 😀 pekne oddychuj 😉 ...ja viem sa mi hovorí keď mi už o nič nejde...držím palce aj na nohách 🙂
@kiara15 kiari, ty ako pokračuješ? ja akosi nestíham sledovať 🙂
ja nič nové...do práce a z práce... 😉 držte sa babuľky 😵
kiara15 nechcem myslet na nic zlé 😉 uz sa to trosku ukludnuje,,neviem,ci nebudem mat nachladnute krize,,lebo chvilu citim taky chlad a potom zas teplo 😖 dufam,ze to nebude nic zlého 😉 preistotu ma zas bolí pravy vajecník a pichanie cítim 😉 toto cakanie je na zblaznenie 😲 kiari aj ja som mala dost mensich folikulov a tie mi uz nedorastli 😒mohli,,aspon som mohla mat aj nieco na mrazenie,,ale dufam,ze to potrebovat nebudem a teraz sa to podarí 😵
megynka jaaaj,keby to tak islo nemysliet 😖asi si dam hlavu odrezat 😀
@kiara15 Ano idem az na 14 den od zaciatku menstruacie, len nech uz pride aby sme mohli ist opat do toho a ako este stale soplis? mna aj strasne ale strasne hlava bolieva. Uz som aj rozmyslala ze by som zasla k svojej obvodnej doktorke, najprv som si myslela, ze to mam s liekov, ale momntalne ziadne neberiem tak neviem a to ma boli uz 8 den v kuse. A ako bolo dnes na kontrole? 🙂
@silvia545 Nebojkaj sa. Uvidis ze vsetko bude ok , len mysli pozitivne 🙂 Ale ked sa mam priznat aj ja som si vselico predstavovalaa tiez som sa bala, tak radsej ty len zazen tie skarede predstavy a napriklad si predstavuje ako nakupujes vecicky 🙂 🙂 🙂
kiara15 🙂 tento boj musíme dobojovat az do uspesného konca 😉
belisima10936 😀 ved ja uz mám aj kocík vybrany 😉 ten moj uz zo mna nechape,,stale si prezerám kocíky 😀 teraz som sa najedla,,robila som hranolky a syr,,nejako mi to nesadlo 😖 pojdem smer postel,,aj spanok ma chytá 😔
@belisima10936 veru este spolim ale uz je to lepsie len sa bojim aby mi to nedraplo hrdlo lebo by ma odviezli uz 😉
@silvia545 no jasne ze dobojujeme!!!!musime!!!inak mi volali vsetko ok mam tu vysiu davku 😉 kontrola v sobotu
ahojte 🙂 co je tu nove?
tak mi sme doma,som uz trosku otvorena,ale zaznam neukazal kontrakcie tak nas dr.poslal domov ze bolo by dobre este vydrzat do konca tyzdna a v pond.idem zase do poradne ale mam prist uz aj s taskami pre istotu 🙂
@belisima10936 ty si ako dopadla,co si vtedy krvacala?
@belisima10936 picham 300jednotiek 😉
Lusi ahoj,,tak uz len kúúústicok a budes mat svoje dcerky v narucí 🙂 musís vydrzat,,uz si toho tolko vydrzala,,tak toto je uz malickost 😉 ja sa dalej trapim s cakaním co bude 😖 asi ma z toho picne 😀
kiara15 ja som pichala 225 jednotiek,,ktovie preco mi to nezvysil,,mozno ak by mi zvysil davku,,tak som mohla viac mat vajok 😠
belisima10936 mne sa pacia kocíky znacky BABY SMILE V- MAX trojkombinacia,,cierny s bielym vzorom,,su vselijakej farby,,ale tieto sa mi pacia najviac,,a pozerala som ich aj tu v bazary na MK 😉
ahojte baby 🙂 silvi ti ma neštvy pozit mislenie je polovica uspechu si tehu a hotovo 😉 lusi tvoje babenka sa už chystaju na svet 😀 inak aj ja mam len to iste čo megy z roboty do roboty a teraz idem halusky robyt 😅 nechceeeeeesamiiiiiiiiiiiiii 😝
@martineluska ajoj 🙂 🙂 🙂 aspon si nas kukla 😉
ja vas sledujem kiari 🙂 len nemam čo písat tak číííítam a držím palčeky 😉
@martineluska tak dakujeme si zlata 😉 😉 😉
pekny vecer 🙂 ja som si dnes bola dokoncit predoperacne a uz len cakam na piatok, kedy zacnem
silvi je to na dobrej ceste, este chvilku vydrz a Tvoje tehu bude skutocnostou 😉
kiara a kedy by si mala ist na odber? niekedy v pondelok, utorok?
@lusinkaj Mne sa miminko neujalo a tak sa teraz pomaly pripravujem na KET tak dufam, ze teraz nam to uz vinde.
@kiara15 A mozem sa este spytat a co si pichas , gonal ci?
@silvia545 ja som uz tiez obzerala kociare a aj postielky, Znacku vybratu este nemam ale farbu ano, mne sa strasne pacia cierne kociare ale ved uvidime aky nakoniec vyberieme 🙂 a budes si robit aj test?
@wodanka asi az v stredu lebo mi pomalsie rastu 😠
@belisima10936 nie ja picham menopur preco??
ahojte 😉
marti 😀 ked mne uz hocico chodí po rozume 😉 poznas to aj z vlastnej skusenosti,,ide to straaaasne pomaly 🙂 ake boli halusky 😵
kiara15 aj mne tie mršky niektoré pomaly rastly,,a este z toho 2 folikuly mi samé praskly 😠
wodanka kraaasne si to napísala,,dakujem 🙂 tak uz sa to blízi aj tebe,,drzím prsteky 😵
belisima10936 😀 tak mame rovnaky vkus,,aj mne sa pacia cierne s bielym vzorom 🙂 kocík mi vyberala dcera,,ta sa uz nevie dockat surodenca 🙂 testíkovat neviem,,neviem,,ako som uz napisala mam strach ☹ uvidíme do nedele a ked tak,,tak v pondelok by som si hadam jeden kupila 😉 dufam,ze kupim ten pravy s dvoma ciarkami 😀
kiara15 😀 malé sa urcite na teba nalepí 😉 ja som sa zas povyhadzovala na tvari a krku 😖 som jak pubertacka 😀 nechapem 😀 to mas pravdu,,vsetko sa len lepí 😉
ahojte
ako sa mate nastavajuce maminky? 😉 silvi co nove?teh.priznaky?kiari a ty ?

@silvia545 To mas pravdu ze hadam kazda ma strach ale ako hovoris je lepsie na to nemysliet.Menstruaciu uz som mala dostat, ale este nic.Urcite mi bude dlhsie meskat od toho utrogestanu, ale dufam , ze coskoro dorazi aby som si uz mohla ist po moje mimco. A uvidis svoje slniecko si tentokrat uzijes az do toho porodu a teraz aj marodis?