Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
to si ktory den od et dnes?
Lusi moja som 10 den,,tak porad,,ja som si za cely zivot robila len 2 testy a dufam,ze 3 krat to uz konecne vyjde 😉 ako sa hovorí do tretice vsetko dobréééé 😵
@silvia545 Rozmyslam, ze v noci niekde zajdem k moru nepridas sa, neviem este presne kam, ale daco spolu vymyslime 😀 😎 trapi ma ta moja mrcha,kedy dorazi??????????? 😠 nech si uz mozem ist po mojho mrazacika 🙂 a este sa aj bojim, ze moj doktor ma neneha este na pn a ja by som ju chcela dalej tahat. A aj vy ste mali dobry obedik mňam -mňam
@belisima10936 ja by som straaasne chcela raz ist do svatej zemi 😉 ked sa nam toto ivf podarí,,tak raz by som sa tam chcela íst podakovat osobne 🙂 dufm,ze ma uz konecne po tolkych rokoch vypocuju a splnia mi moj sen 😉 a kde pracujes 😉
@silvia545 som nezamestnana, ale mne popravde aj vyhovuje mi ze marodim, nechcem byt hnusna, ale mam to lepsie platene ako podporu 😉 a aj ja sa snazim aby ma niekto zhora vypocul, tak ked sa nam to podari tak tam mozme spolu zajst 😀 len neviem ci sa ti bude chciet na mna cakat pretoze mne to este nejaky cas potrva kym sa dozviem ze som tehulka, ale zato tebe uz tento tyzden, a ozaj ktory den ides na kontorlu? 😀 nesmierne sa tesim s tebou ze aspon vam sa to podari a tajne dufam, ze aj na mna sa tu nieco nalepi 😉
@belisima10936 😀 velky rozdiel dni to urcite nebude 😉 takze pockam na teba 😉 a urcite sa to podarí aj tebe,,lebo raz to musí vyjst 😉 na kontrolu idem vo stvrtok,,tak dufam,ze mrcha nedorazí najblizsich 9 mesiacov 😵
@silvia545 Tak tomu ver, ze nedorazi 😀 ona pride az po porode 😀 len keby ta moja dorazila aby si aj ty mala vo mne pravdu, ze raz sa to musi podarit, lebo ja sa uz neviem dockat, velmi sa tesim na svojho chrobacika 🙂 A je to od teba pekne, ze na mna pockas 😎 uz sa tesim ako budeme spolu cestovat 😉
silvi,kedze si nemala PK tak este pockaj....ja som s pk robila si test n a14den.... 😉
kedy mas ist na krv???
@belisima10936
@silvia545
@megynka vsetkym vam dakujem za drzkanie palcekov moooc zajtra sa uz dozviem kolko a ako som na to ako som pisala ja viac ako 4-5folikov nemam takze neni to moc ale mne staci aspon ten jeden ;-
@silvia545 no co uz si testla?? 😉
kiari ahoj ako sa mas moja???
@zlatanka30 ahoj ale ujde to uz mam trochu stres tak so sa prisla trosku odreagovat a ty??
aj ja mam stres
@zlatanka30 a preco??
tak asi sa uz tu neuvidime tak skoro..zajtra idem do nemocky a urcite uz tam ostanem,nech mi robia sekciu...
tak vam vsetkym drzim prsty.... 😉
silvi tebe // ciarky 😉 skoda,ze sa to nedozviem hned ako si dopadla.....
tak sa majte pekne a drzte nam prsty
@lusinkaj Silno drzim palceky aby porod dopadol na jednotku a blahozelam k miminkam 🙂 🙂 🙂
@kiara15 Ahoj aj tebe budem zajtra silno drzat palceky a uvidis, ze aj keby sa podarilo oplodnit len jedno tak to bude urcite to prave 😉 a ty budes teraz uz len priberat s tehotenstva, tak este raz silno silno drzim palce aby ich bolo co najviac zrelych
ahojte kocicky moje 😉
taaaaak dnes som si robila testíííík 😉 babyyyy máááám tam / / 🙂 😵 je este slabsia ako ta testovacia,,ale suuuu tam / / 😵 😵 😵 tesíím sa ale potichucku 😉
@silvia545 Blahozelam Silvii 😀 , vidis ja som ti to vravela 😀 , je to super, takze si pamataj tu lekaren 😉 ok? MAMINKA.
@belisima10936 😀 dakujeeem velmi pekne,,keby si ma videla ako som sa bala aj pozriet na test 😕 len jednym okom som pozerala 😀 😀 😀 zajtra skusim zas,,dufam,ze bude silnejsia 🙂
@silvia545 Tak to ti verim, ze si sa bala. 😖 Ja ked som si robila som sa ani nepozrela, bol sa pozriet moj manzel a on mi potom uz len tlmocil a uvidis zajtra bude este silnejsia, velmi sa s tebou tesim.Dufam, ze teraz to uz aj nam vinde a ta moja mrcha este stale nic a uz som z nej nervozna 😒
@belisima10936 aj mne to tak meskavalo 😖 to bude uz tvoja posledna a potom dalsia príde za 9 mesiacov 😀 tak si ju este uzi 😀
@kiara15 no ako mojko 😉
silviiiiiii super konečne dalšia tehulka už bolo načase 🙂
kiari aj tebe véééélmy držím palčeky 😉
@martineluska dakujeeeem moja 😉 dufam,ze takto budete pokracovat jedna po druhej 🙂
no dufam aj ja 🙂 že sa dočkám 🙂
@silvia545 Jaj Silvi keby si tak mala pravdu a bola by to posledna mrcha 😀 Dnes som si aj volala do Heliosu a Dr. vravel aby som prisla znova na teh. test 😀 tak opat mam taku malu dusicku ze co ak ... 😀 ,lebo ze sa mu to nezda 😉 Ale zajtra idem k svolmu zenskemu na kontrolu tam si ju dam zobrat tam.
@martineluska to urcite áááno 😉 uz si zasluzis po tolkych bojoch stat sa maminou 🙂 co je s kiarikou,,dnes mala OPU a este sa nehlási 😖 uz som nervozna co sa deje 😨

ahojte kocky 😉
tak dnes som varila ryzu a rezne,,slepaciu polievku 😉 u nas od rana prsí 😠 taketo pocasie ma trvat dlhsie 😖
@megynka dufam,ze bubacik je tam,,tak veeelmi si to zeláááám 🙂
Lusi este neviem kedy testnem,,asi az zajtra 😉
@belisima10936 ked pojdes niekam,,tak daj vediet,,pridam sa 😀 obedik ste mali fajne,,takéé lubim 😉 aj ja som mala po 1 ivf problemy s ms 😒 raz prisla skor a potom zas neskor 😖
jaaaj a baby poradte mi,,ktory test je najspolahlivejsi,,celodenny alebo len ranny,,ktory si mam kupit 😵