Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@belisima10936 nooo to si ma prekvapila 😲 ja na tvojom mieste by som letela kupit si testík 😀 tak to by bolo supeeer,,zeby dalsia tehulka 😵
@martineluska dufam aj ja,ze je v poriadku,,lebo mam uz strach 😕
možno ešte furt spí po opu 😅
@martineluska 😀 😀 😀
inak aj sestru mám tehotnu 🙂 aj kopa bám je okolo mna tehu 😀 a mna ide drbnut stoho, mám stres, stale mam pocit že len ja neviem otehotniet, pomoooooooooooooooooooooc
@silvia545 uz ho mam doma 😀 ale urobim si ho az rano ale popravde neverim ze by sa mohli mylit, len si myslim ze mi meskaju s tych tabletiek 😒 ale bolo by to super keby som tehulka 😀 😀 😀
@kiara15 ahoj moja ako si dopadla , myslela som na teba a drzala palceky, dufam , ze pomohli.
belisima teraz je všedko možné je tehotenská vlna 😉 čo ked si ju chytila 🙂
@martineluska No moc tomu neverim dievcence ale keby ste tak mali pravdu, lebo ja som bola pred 3 tyzdnami na Et a tehotenstvo sa nepotvrdilo a mrcha nikde, ale bolo by to fajn keby sa mylili doktori, comu neverim, lebo im doverujem, ale potesila by som sa v tomto pripade keby sa mylili 😀 😀
belisima to od vtedy si nemala menzes? fíha kludne možeš byt tehu ved si nadopovaná hormonmy to by bolo super 🙂
@martineluska ee nemala ale bolo by to SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😀 😀 a myslis ze by to bolo mozne?
😀 😀 no to som zvedavá 🙂 začina to tu byt zaujimavé LUSI už bude rodit zachvílu 😉 SILVI je tehu 🙂 BELISIMA bude náš zazrak 🙂 a už aj KIARI by sa mohla ozvat že čo nové 😕 MEGY čakaju na adopciu a JA to tu budem všedko pekne sledovat 😀
belisima kludne možeš byt tehu
@martineluska Strasne krasne si to napisala aj som sa troska pobavila 😀 😀 😀
😀 idem kuknut panelak 🙂 tak sa maj pekne a prajem zajtra dve čiarky na teste 😉
@martineluska dakujem a dufam, ze tam budu a aj tebe pekny vecer 🙂
No tak sa hlasim babulky moje mala som ich len 4ale ze su kvalitne pan doky povedal 😉 dnes som si uz aj volala a oplodnili sa vsetky styri tak sa potichucky teskujeme 😉 vcera som preto nepisala lebo som bola dost ubolena a spala som az do vecera neviem co som to mala za den 😉 vo stvrok zase volam tak uvidime 😉
@silvia545 graaatuuuluuuujeeeem konecne tehula 🙂 🙂 🙂 joj keby som uz aj ja vedela na com som 😉
ahojte kocky 😉
dnes som bola s dcerou u urologa,,lebo mala problemy,,ale u neho je vsetko v poriadku,,urobil jej vysetrenie a odporucil zenskemu 😠 tak dnes ordinuje u nas,,tak pojde k nemu,,ale uz sama,,lebo ja som unavena,,neviem ci nebude mat zapal 😖
@kiara15 no konecne mojko 😵 ja som uz mala o teba strach 😀 tak tebe museli dat asi silnejsiu narkozu ako napisala marti,,ze este asi spís 😀 😀 😀 to je supeeeer,ze sa vsetky uchytili,,len nech sa pekne delia 😵 uz sa tesím,,ked napises,,ze si aj ty tehu 🙂
@wodanka dakujeeeem,,mala si pravdu,,pojdeme rad radom 😵
@belisima10936 no ako,,testík ako dopadol 😉
dnes som si robila znovu test a ciarka je uz silnejsia 😵 este zajtra jeden a vo stvrtok krvicka 😉
@silvia545 Rano som si robila test a zasa nic ☹ , asi neviem kupovat ten pravy, musim to predsa len nehat na teba Silvi 😉 Bola som aj u zenskeho a vtedy co som po ET krvacala to bola vraj mrcha ,tak musim teraz pockat kym dostanem dalsiu aby som mohla ist na KET. Ja som sa uz teraz nevedela dockat ked pojdeme znova a teraz musim cakat kym mi az na druhy mesiac pride ☹ Aspon ze vam dievcence sa tu dari , silno vam drzim palceky 😀 a Silvi uz sa ti to krati este dva dni a budes to mat potvrdene 😀 supeeeeeeeer
@kiara15 Ahoj som rada ze vsetko dopadlo ok a aj fajne sa ich podarilo oplodnit 🙂 a kolko si ich ides dat vlozit?
ahojte kocky 😉
videla som Lusinkyne dievcatka,,su náááádherné 😵 😵 😵 vaha 2700 a 2100 😉 videla som ich na FB 😉
@belisima10936 tak to mi je luto 😢 ja som tak dufala,ze co keby 🙂 ale,,tuto ms uz budes mat poslednu,,uvidíííííís 🙂 veru zajtra uz idem na krv 😉 dufam,ze bude vsetko tak ako ma byt 🙂
@wodanka no su este som zvedava co mi povedia zajtra dufam ze sa dobre vivijaju drobcekovia 😉
@belisima10936 veru neviem zalezi kolko ich budem mat ci sa mi oplati mrazit 😉
@silvia545 lusi uz porodila??no super ze jej gratulujem a moc sa tesim 🙂 🙂 🙂 silvy ty siaj na FBaj ja napis mi do ip 🙂
ahojte silvi a kde na fb si ich videla? aj ja chceeeem kuknut 😅
@martineluska Lusinkin manzel ich ma na FB,,najdes ho na jej stranke 😉
jeeeeeeeeeeee našla som chutné su 😀
ahojte... ako sa dari? no mne nic moc, nejako som ochorela, tak som zvedava co mi povedia v piatok v Heliku, ci budem pokracovat v stimulke alebo nie ☹
@silvia545 Aj mne to bolo luto, asi som aj slzicky mala v ociach, ale co uz. Uz nic nenarobim, teraz pockam na moju POSLEDNU mrchu a pojdem si po mrazacika 😀 😀 😀 A potom pockam dva tyzdne a oznamia mi ze som tehotna!Inu verziu neprijimam 😀 A zajtra napis hned ako prides domov aby si nam tu vsetkym oficialne potvrdila svoje tehotenstvo 😀 uz teraz sa velmi tesim a drzim palceky 😉
Lusi- Blahozelam k miminkam a prajem vela zdravicka a stasticka 😀 😀 😀
@kiara15 uvidis ze vsetko bude ok a som zvedava na zajtrajsie spravicky 😎
@wodanka Ahoj je mi luto ze si ochorela, ale popravde sa ani necudujem ved ked je taketo pocasie. Aj ja uz cakam kedy ma to zdrapi. ☹ A aj ja som bola chora ked som stimulovala ale normalne som pokracovala , brala som sice aj antibiotika ale doktor povedal ze to nevadi , takze sa nemusis bat. 😉

ved to aj ja čakam od nej spravičku 😕 dufam že je všedko ok 😕