Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
wodanka aj ja idem v piatok do helika
zlatanka a kvoli comu ides Ty? ja by som mala ist na krv a ultrazvuk, dorazila mi dnes mrcha tak by som mala zacat pichat dalsie injekcie
aj ja krv a ultrazvuk .toto je asi posledna kontrola buduci tyzden mam uz opu tak sa dozviem kedy.
a ako sa to zatial vyvija, kolko mas folikov?
mam zatial istych 5 ,su tam aj nejake drobne ,dufam ze este dorastu.a to som si myslela,ze nebudu ziadne. 😉
@zlatanka30 tak to je super, to Ti este aj na mrazacikov zostane 😉
no neviem,ci ostane.ale som stastna,ze nejaku su mam len jeden vajecnik
@zlatanka30 neboj zostanu 😉
wodanka si zlata dakujem.dame vlozit dve i ked ja som chcela tri.ale doky ma zrusil ako jarny sneh ,ze v ziadnom pripade 😒 😒
Ahojte 😉 no tu je ale nových správ 😵
@silvia545 gratulujem a držím palce aby bolo všetko v poriadku a čiarky len silneli 😵
@kiara15 a tebe držím palce aby si pekne krásne nasledovala lusi a silvinku 😵
a vlastne držím palce všetkým, je vás tu viac čo sa snažíte, tak až vám to dobre dopadne 😵 ja nemám nič nové, teraz plánujeme, že prerobíme kuchyňu, tak vyberáme linku,obklady,farbu na steny....no hádam to do konca roku bude...len naša Megy ešte občas zahryzne do steny alebo do linky, tak neviem ako to potom dopadne 😀 ....bola som minulý týždeň na očkovanie proti tetanu a ešte doteraz mám modrinu a hrču na ruke 😒 a inak fakt nič nové 😀
@wodanka a tebe želám skoré uzdravenie 😉
ahojte a krásny deň všetkým 🙂
@belisima10936 no tak dnes som volala tak mam 2jednotkove 1dvojkove a 1trojkove takze je to super zatial vklad asi tak v sobotu 🙂 🙂
ahojte kocky moje 😉
tak oficiálne vám oznamujem,ze som tehotnááááááá 🙂 volal mi dr. a oznámil mi tu najkrajsiu spravu,,HCG 588,1 😵 uz rano na odbere som sa rozpravala so sestrickami,som im vravela,ze som testovala a mala som //,,a este ked som im povedala,ze sme mali iba jedneho bojovnícka,,ktory sa zacal delit a toho mi aj vlozili,,tak povedali,ze je to Zázrak,,ze to tam este nemali 😀 som velmi stastna a dufam,ze vsetko pojde tak ako ma,,bez problemov 😉 o tyzden idem na sono 😵 dakujem vam baby ze ste mi drzali palce 😉
ahojte 🙂 silvi gratulujeeeeeeeeeeeeem 😉 konečne mame zas tehulku kedže už lusi je maminka 😀 dufam že vas tu bude viac prajem vam to babulky .
@martineluska dakujeeeem 😉 pomaly to rozbiehame,,kazda jedna z nas bude teholkou 😵
@belisima10936 dakujeeem,,aj ja sa tesííím,,dufam,ze vsetko pojde pekne celych 9 mesiacov 🙂
@wodanka prajem skoréééé uzdravenie 😉 treba to vyliecit telo na telo 😀
@silvia545 tak ti oficialne gratulujem moja dufam ze ta budem nasledovat 😉 😉 😉
@belisima10936 no vsak bodaj by 🙂 🙂
@silvia545 este raz gratulujem k tehotenstvu a tesim sa s Tebou 🙂
@kiara15 moc drzim palce, aby sa krasne delili a potom sa u Teba uhniezdili... kolko si das vlozit?
@belisima10936 myslim, ze sme na tom vsetky rovnako, ze na jednej strane sa tesime a verime, ze to vyde ale na strane druhej sa bojime, aby to naozaj tak bolo...
ja som dnes bola v Heliose a popoludni mi maju volat kedy zacinam pichat Puregon a v akych davkach, takze pomalicky sa tiez blizim k vytuzenemu cielu 🙂
@silvia545 uz sa dnes citim lepsie a konecne nemam ani teplotu.. pojdem sa dnes dohodnut do prace, ze co a ako.. od pondelka by som chcela ist na PN, s tym ze im sem-tam pridem pomoc, tak som zvedava, co poriesim.. teraz ale hlavne musim zohnat Puregon, lebo v Martine v lekarni ho nemali a mozno uz dnes ho budem potrebovat 😝
@kiara15 ja som naposledy nemusela riesit dilemu ci jedno alebo dve, zostalo nam len jedno... ale teraz ak ich budeme mat viac, tak by som si dala asi dve
@silvia545 no zda sa, ze u nas v lekarni mi ho zohnali, mala by som si ist dnes pren... len mi este nevolali z Heliku, tak neviem zatial ci ho budem potrebovat uz dnes... neviem kedy budem mat OPU, som este len na zaciatku, ale minule som bola uz na 14DC
@wodanka ahoj , je to super ,ze sa uz pomaly tiez priblizujes k svojmu cielu 😀 ja uz len zhruba 5 tyzdnov a pojdem na kET ak pojde vsetko ako ma 😉
@silvia545 ahoj MAMINKA ako? ranne nevolinosti uz su??????????? 😉
@kiara15 Ahoj Kiara aj mne ostali dve a dala som si vlozit len jedno a druhe mam zamrazene 😉
@belisima10936 tak to nam vyde tak nejako priblizne... ja dnes zacinam s Puregonom s davkou 150, a v stredu idem na kontrolu...
ahojte kocky,,prajem krasny víkend 😉
@belisima10936 zatial mi je celkom fajn,,brusko este trosku pobolieva,,teda ako kedy 😉 nevolnosti nemam ziadne,,dufam,ze ani mat nebudem,,len mi nejako zacalo viac chutit jest,,no ked to takto pojde tak neviem ako budem v yzerat 😀 😀 😀
@megynka dakujeem ti velmi pekne,,aj ze namna myslis 😉 aj tebe krasny víkend 😵
@kiara15 ahoooj,,no ako,,dnes by si mala mat ET,,drzíím palce 😉

@belisima10936 paci sa mi Tvoj optimizmus a pevne verim, ze KET dopadne s //
ja som dnes dostala asi chripku, mam teplotu a upchaty nos... snad sa rychlo z toho dostanem