icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
3. okt 2010

krasnu nedelu prajem 😉
no co je kocky s vami 😲 urcite sa venujete muzickom 😀

@kiara15 ty nas,,ale napííínas 😉 ja uz mam z teba nerva,,lebo neviem co a ako 😀 😀 😀

belisima10936
3. okt 2010

@wodanka No to by bolo fajn keby namto vislo na rovnako ason teda priblizne a by sme spolu dva tyzdne lezali hore nohami 😀 😀 😀
@silvia545 Urcite budes vyzerat skvele, aspon mne sa zda ze vsetky tehotne zeny su kocky 😀 , len kludne papaj kolko si hrdlo raci a ked porodis potom to isto vyhehas 😀
@kiara15 no ako si dopadla aj ja som zvedava 😅

kiara15
3. okt 2010

@wodanka no ja som mala dylemu 😀
@silvia545 No tak sa hlasim prvy den som len lezala a teraz som trochu vstala tak mam dvoch drobcekov v sebe embri.nam to vysvetlovala tak sme sa dali ukecat a este mi ostali aj 2na mrazenie tak som rada 😉 😉

belisima10936
3. okt 2010

@kiara15 to je super ze dve aspon budu dvojicky a je aj super ze ti este ostali aj na zmrazenie, tak ze nozky hore a uzivaj si tehulkovanie 😀 😀 😀

kiara15
4. okt 2010

@belisima10936 no snazim sa prve dni som len lezala a leuz pomali sa zacinam aj hybat 😉

belisima10936
4. okt 2010

@kiara15 aj chodis do roboty ci budes domka cele dva tyzdne?

silvia545
4. okt 2010

@kiara15 jeeej,,tak dvaja drobcekovia sú uz u maminky 🙂 tesíím sa stebou 😉
@belisima10936 ved ja ani neviem,co by som uz jedla 😀 vcera mi vecer zostalo zle,,tak som bola navstívit WC a po pol hodine som uz znova do seba pchala 😀 aj dnes rano mi bolo zle 😖

kiara15
4. okt 2010

@belisima10936 nechodim som doma nebudem nic riskovat 😉

@silvia545 dakujem tak ty uz prezivas tehulkovanie cooo??super a kedy ides zase na kontrolu??

silvia545
4. okt 2010

@kiara15 vo stvrtok idem na utz,,to je tyzden po krvicke,,no urcite tam pojdem este raz na srdiecko 😵 veru uzííívam si 😀 u nás je poriadna zima a ten vetrisko,,kalamitaaaa 😠 asi zalahnem do postele,,lebo nejako ma uspava 😔

kiara15
4. okt 2010

@silvia545 tak super ze vo stvrok aspon budeme vediet ako porastol 😉 u vas je vietor lebo u nas nist 😒

silvia545
4. okt 2010

@kiara15 uz sa tesííím na sono,,dufam,ze bude vsetko ok 😉 aj srdiecko,,aby zacalo bit 🙂 u nas je hrozny vietor,,od rana este neprestal 😠

wodanka
4. okt 2010

@kiara15 tak super, si sa rozhodla pre dve a este Ti aj zostali mrazacikovia... tak silno drzim palce, aby si si coskoro nasla //.. budes aj testovat?

belisima10936
4. okt 2010

@silvia545takze ti uz byva zle? Aspon vies ze si tehulka a aj ja chcem aby mi bolo zle 😀
@kiara15 Veru tak radsej netreba nic riskovat a ako sa citis? 🙂

kiara15
5. okt 2010

@silvia545 ten vietor uz prisiel aj k nam no hruza nehodno psa von vyhnat 😒
@wodanka dakujem tie stres co clovek teraz preziva no hruza uz aby som vedela co a ako!!
@belisima10936 no citim sa vselial raz ma boli potom nist a tak uvidime 😉

@silvia545 ozaj silvy aj ta nieco bolelo alebo ako ti to prebiehalo??

silvia545
5. okt 2010

@kiara15 ahoj,,ten vietor u nas este neprestal,,fukal celu noc a fuka dalej 😠 bolelo ma podbrusko a niekedy ozaj dost,,vajecniky,,raz jeden potom druhy,,to sa mi tak striedalo,,pichanie som mala a niekedy dost intenzivne,,krize boleli tak uz ako ked ma prist ms 😉 straaasne vela som sa nachodila na wc,,co ma uz nohy z tolkeho chodenia boleli 😀 ako sa cítis 🙂
@belisima10936 da sa to zniest,,niekedy mi nieje nic a niekedy ma mota 😀 raz mi je 1 krat za den zle,,niekedy 2 krat,,este ze to nieje stale 😉 dufam,ze to este nepríde 😀
@wodanka ako 🙂 pichame o 106 😀

kiara15
5. okt 2010

@silvia545 presne tie vajecnik raz jeden raz druhy zatial sen tam ma pichne aj v podbrusku no uvidime este je velmi skoro 😉 u nas tiez hrozne pocasie a ten vietor tn len nieco donese 😒

silvia545
5. okt 2010

@kiara15 este aj teraz ma pobolieva v podbrusku a uz sem tam vajecníky,,ale to sa tusím zvacsuje maternica,,tak by som nemala mat strach 😉 co myslis 😉 idem teraz k mojmo gyndosovi predpisat si utros,,lebo mi uz dochadza,,uz mam len na dnes,,tak dufam,ze bude ordinovat,,lebo on si ordinuje ako sa mu zachce 😠 dufam,ze ma po ceste neodfúúúúkne,,asi si budem musiet dat na seba nejaké zavazie 😀

kiara15
5. okt 2010

@silvia545 ano pocula som to aj ja tak byto malo byt vsetko ok 😉 a davaj si pozor mensie zavazie mas uz v brusku 😉 😉

wodanka
5. okt 2010

@kiara15 neboj uz len par dni a budes vediet vysledok, ktorymi nebude nic ine ako potvrdenie tehotenstva 😉 silvia nam to tu pekne odstartovala, tak nam nezostava nic ine len ju nasledovat
ja idem zajtra na kontrolu, tak snad uz tam nejake tie foliky budu

kiara15
6. okt 2010

@wodanka ved sa kazdy den modlim aby to tak dopadlo 😉 neboj foliky urcite rastu 😉

zlatanka30
6. okt 2010

wodanka tak ako povedala kiara urcite rastu.prihovaraj sa im tak ako ja 😉 😉 😉

kiara15
6. okt 2010

haloo baby tu nik uz nechodi???

silvia545
6. okt 2010

ahojte kocky 😉 dnes mi je nejak na figu ☹ dostala som nadchu a aj kasel 😖 ide ma porazit 😠 dcera je tiez chora,,dnes bola u lekarky,,to je to pocasie,,cim viac si davam na seba pozor,,tak tym viac sa namna vsetko nalepíííí 😀
@kiara15 no ako sa cítis mojko,,pich pich je stale 😉
@wodanka pekne pojdete rad radom zamnou 😀 vas cakaju dvojicky 😀

kiara15
6. okt 2010

@silvia545 ako ze dnes celkom pohoda som az prekvapena 😉 dufam ze su tam drobcekovia moji 😉

kiara15
6. okt 2010

@silvia545 ja to poznam to nachladnutie ja som to mala pred ivf no hruza a este do toho aj 2herpesy 😒

silvia545
6. okt 2010

@kiara15 ja som to mala aj pri stimulke,,ale menej a teraz ma to chytilo,,bola som aj v lekarni si kupit sirup od kaslu a do nosa morsku sol,,ale nejako mi ta sol nezabera,,neviem,,ci zajtra neskocim svojmu dr,,ked pojdeme z BA z centra,,nech mi da nieco lepsie,,ale neviem co ,,ked teraz nic nemozem 😉

kiara15
6. okt 2010

@silvia545 ved to ze teraz nic nemozes ale radsej chod dokymu ten uz bude vediet co ti madat 😉 😉 ale zajtra podaj info ako si dopadla na sone 🙂

wodanka
6. okt 2010

ahojte @kiara15, tak co ake mas pocity? zahniezduju sa? pevne verim, ze ano
ja som bola dnes na kontrole a vyzera to tak, ze folikov mam az-az... naratala som ich cca 15... a to mam davku len 150 ☹ bojim sa, aby to nedopadlo ako minule, vela vajicok, ale zlej kvality...

kiara15
6. okt 2010

@wodanka dufam ze sa zahniezduju teda tomu verim ze ano 😉 No to teda mas až až folikov ale musis verit ze budu ok 😉 a kedy ti vychadza opu??

wodanka
6. okt 2010

@kiara15 neviem kedy budem mat OPU, v nedelu idem na dalsiu kontrolu, tak snad niekedy koncom buduceho tyzdna