Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@wodanka No to by bolo fajn keby namto vislo na rovnako ason teda priblizne a by sme spolu dva tyzdne lezali hore nohami 😀 😀 😀
@silvia545 Urcite budes vyzerat skvele, aspon mne sa zda ze vsetky tehotne zeny su kocky 😀 , len kludne papaj kolko si hrdlo raci a ked porodis potom to isto vyhehas 😀
@kiara15 no ako si dopadla aj ja som zvedava 😅
@kiara15 to je super ze dve aspon budu dvojicky a je aj super ze ti este ostali aj na zmrazenie, tak ze nozky hore a uzivaj si tehulkovanie 😀 😀 😀
@belisima10936 no snazim sa prve dni som len lezala a leuz pomali sa zacinam aj hybat 😉
@kiara15 aj chodis do roboty ci budes domka cele dva tyzdne?
@kiara15 jeeej,,tak dvaja drobcekovia sú uz u maminky 🙂 tesíím sa stebou 😉
@belisima10936 ved ja ani neviem,co by som uz jedla 😀 vcera mi vecer zostalo zle,,tak som bola navstívit WC a po pol hodine som uz znova do seba pchala 😀 aj dnes rano mi bolo zle 😖
@belisima10936 nechodim som doma nebudem nic riskovat 😉
@silvia545 dakujem tak ty uz prezivas tehulkovanie cooo??super a kedy ides zase na kontrolu??
@silvia545takze ti uz byva zle? Aspon vies ze si tehulka a aj ja chcem aby mi bolo zle 😀
@kiara15 Veru tak radsej netreba nic riskovat a ako sa citis? 🙂
@silvia545 ten vietor uz prisiel aj k nam no hruza nehodno psa von vyhnat 😒
@wodanka dakujem tie stres co clovek teraz preziva no hruza uz aby som vedela co a ako!!
@belisima10936 no citim sa vselial raz ma boli potom nist a tak uvidime 😉
@silvia545 ozaj silvy aj ta nieco bolelo alebo ako ti to prebiehalo??
@kiara15 ahoj,,ten vietor u nas este neprestal,,fukal celu noc a fuka dalej 😠 bolelo ma podbrusko a niekedy ozaj dost,,vajecniky,,raz jeden potom druhy,,to sa mi tak striedalo,,pichanie som mala a niekedy dost intenzivne,,krize boleli tak uz ako ked ma prist ms 😉 straaasne vela som sa nachodila na wc,,co ma uz nohy z tolkeho chodenia boleli 😀 ako sa cítis 🙂
@belisima10936 da sa to zniest,,niekedy mi nieje nic a niekedy ma mota 😀 raz mi je 1 krat za den zle,,niekedy 2 krat,,este ze to nieje stale 😉 dufam,ze to este nepríde 😀
@wodanka ako 🙂 pichame o 106 😀
@kiara15 este aj teraz ma pobolieva v podbrusku a uz sem tam vajecníky,,ale to sa tusím zvacsuje maternica,,tak by som nemala mat strach 😉 co myslis 😉 idem teraz k mojmo gyndosovi predpisat si utros,,lebo mi uz dochadza,,uz mam len na dnes,,tak dufam,ze bude ordinovat,,lebo on si ordinuje ako sa mu zachce 😠 dufam,ze ma po ceste neodfúúúúkne,,asi si budem musiet dat na seba nejaké zavazie 😀
wodanka tak ako povedala kiara urcite rastu.prihovaraj sa im tak ako ja 😉 😉 😉
haloo baby tu nik uz nechodi???
ahojte kocky 😉 dnes mi je nejak na figu ☹ dostala som nadchu a aj kasel 😖 ide ma porazit 😠 dcera je tiez chora,,dnes bola u lekarky,,to je to pocasie,,cim viac si davam na seba pozor,,tak tym viac sa namna vsetko nalepíííí 😀
@kiara15 no ako sa cítis mojko,,pich pich je stale 😉
@wodanka pekne pojdete rad radom zamnou 😀 vas cakaju dvojicky 😀
@kiara15 ja som to mala aj pri stimulke,,ale menej a teraz ma to chytilo,,bola som aj v lekarni si kupit sirup od kaslu a do nosa morsku sol,,ale nejako mi ta sol nezabera,,neviem,,ci zajtra neskocim svojmu dr,,ked pojdeme z BA z centra,,nech mi da nieco lepsie,,ale neviem co ,,ked teraz nic nemozem 😉

krasnu nedelu prajem 😉
no co je kocky s vami 😲 urcite sa venujete muzickom 😀
@kiara15 ty nas,,ale napííínas 😉 ja uz mam z teba nerva,,lebo neviem co a ako 😀 😀 😀