Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ja idem v piatok na dalsiu kontorlu ku svojmu gyndošovy tak dufam, ze mi opat predlzi pn 😅
@lora2 to mas pravdu ale musim ist dalej drzia ma uz len ty dvja mraziacikovia 😔
@belisima10936 este musim ist tam na krv a potom ked dostanem asi mrchu zacnem uzivat lieky 😉 asi pojdeme skoro podobne do toho 😉
@kiara15 Vidis prepac ja uz predbieham udalosti.Zabudla som, ze este ides na krvicku a ako este stale krvacas?
@belisima10936 jaaaj,,ani nehovor 🤐 vcera mi bolo ale poriadne zle,,hlava sa mi tocila,,jest som nemohla,,co som dala do ust,,tak hned som to uz mala hore v krku,,nemohla som nic jest,,zo vsetkeho mi bolo hned zle 😖 dnes mi je trosku lepsie,,hadam sa aj najem,,varím segedín,,tak dufam,ze neskoncí na zachode 😀
@silvia545 Dnes je aj mne mimoriadne zle, asi mam crevnu vyrozu takze umieram a zajtra idem ku zenskemu na kontrolu a tak len dufam, ze zajtra budem schopna aspon prejst k nemu.
@belisima10936 tak to by som nechcela mat ☹ par krat som to mala aj ja amyslela som ze su to moje posledné hodiny 😀 teda ako nakoho to príde 😉
ahojte...ako sa mate? mna zajtra caka OPU.. uz som celkom rada, lebo ma uz vsetko boli.. folikov mam viac ako 20 😒
@belisima10936 stale krvacam uz az mi to ide na nervy 😒
@wodanka to mas riadnu urodu drzim palceky na zajtra 😉
@silvia545 ano mas pravdu aj ja som si myslela, ze uz umieram ☹ , ale nastastie dnes mi je uz o mnoho lepsie, sice drzim este dietu, ale radsej ako by som mala celu noc travit na zachode.
@kiara15 Ahoj Kiara velmi ma to mrzi, ale mrazacikovia ti urcite vindu uvidis.
@wodanka Ahoj Wodanka tak ty uz mas aj OPU za sebou? to je super, uz len ET a si TEHOTNA 😀 .Silno silno ti dtzim palceky, aby ich bolo co najviac kvalitnych 😉
ahojte, dakujem vsektym za drzanie palcov.. konecne som sa ako tak na chvilku zobudila, spim stale ako sipkova Ruzenka 🙂 nakoniec vo folikoch bolo 14 vajicok a 10 z toho sa bude oplodnovat, zajtra rano volam ako sa im dari.. tak snad sa tym moji drobci budu pekne delit a napredovat, aby som si mohla aspon po jednoho ist
@belisima10936 nic sa neda robit co uz ale mraziacikovia to asi istia 😉
@wodanka super mas ich dost som zvedava ci sa vsetky oplodnia 😉 😉 pekne spinkaj aj ja som spala cely den 😔
dobre rano...prve spravy z embryologie su, ze oplodnovali nakoniec 11 vajicok a 9 sa im podarilo oplodnit... opat budem volat v pondelok... su to nervy, to Vam poviem 😒 minule sme mali podobny vyvoj, ale potom to islo rapidne dole az nam zostalo len jedno jedine
@wodanka tak supeeer,,urcite ich bude dost kvalitnych a aj na mrazenie urcite zostane 😉 nech sa len pekne delia a potom nech sa pekne uchytia u teba v brusku 🙂
@belisima10936 😀 tak ked mna to vzdy chytilo tak presne o pol noci,,to bolo strasne 😲 sediet na wc a pred sebou vedro 😀 mna to vzdy chytilo najviac,,druhy bud len vracali alebo mali hnacku a ja naraz aj to aj to 😀
@kiara15 mojko ako sa mi mas,,dufam,ze uz je lepsie a tesís sa na svojich mrazacikov 😉
@silvia545 Presne si to vystihla, aj ja som taka, ze sedim na hajzli a vedro na kolenach, my sme potom take multifuncne vsetkymi dierami von, ale nastastie, ze uz mi je dobre 😀
@wodanka Pekne sa ich podarilo oplodnit a neboj tento krat sa urcite budu vyvijat super a vsetko dopadne tak ako si predstavujes 😀
@kiara15 aj ja som uz zvedava, ale hlavne nervozna... zajtra Vam dam vediet ako sa to vyvija
a u Teba co nove, na kedy to vidis?
@belisima10936 a co Ty, na kedy Ti to vychadza?
@wodanka v Piatok som bola u svojho zenskeho tak mi pichol vyvolavacku a mrcha nie a nie dorazit takze sa neviem stale dockat a len cakam.Neviem teda ani napisat na kedy mi to vychadza, ale super by bolo keby sa nam to podarilo prirodzenoou cestou a moj mrazacik by bol neskor potom mladsim surodencom 😀 Tesim sa na zajtrajsie spravy od teba 😀
@belisima10936 tak dufam, ze mrcha je uz na ceste... ja uz mam najnovsie spravy, dve vajicka mame jednotkove (maju 6-8 buniek) styri su dvojkove (maju menej buniek) a tri su trojkove, tzn. ze uz s nimi nepocitaju... tak pevne drzim palce mojim jednotkovym, aby v stredu ked budem opat volat boli uz krasne vyvinute a pripravene na vklad...
@wodanka Pekne ich mas a urcite budu silne tie jednotkove a mozno sa este tie dvojkove upravia a kolko si ich chces dat vlozit?

@kiara15 chcem ti povedať ,že je mi to veľmi ľúto. No slovami sa to nedá ani vyjadriť, to čo cítiš ☹