Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@belisima10936 chcem si dat vlozit jedno, ale uvidim ake budu silne... zajtra asi pojdem do Heliku, na pravej strane mam nejaku hrcku, ktora ma dost boli a neviem co to je 😒 ale este uvidim zajtra rano
@ wodanka už iba 1. No neviem to na 100 %. Musím volať do centra, keď pride mrha. Čo a ako ďalej.
@wodanka super spravicky tak na stredu drzkam palceky 😉 😉
No a ja :Takze dnes som bola na krvy som taka zo vsetkeho zosokovana ze nicomu uz nerozumiem takze tehu som bola pravdepodobne lebo volake hcg je tam ale vo piatok musim ist na kontrolnu krv ci to klesa 😒 vobec som stym neratala ze taketo nieco mi povedia a neviem co sa stalo ☹
ahojte 🙂
neda mi nereagovat
aj po ET moze byt mimomaternicove ☹
mimomat. po ET nehrozi iba vtedy ak su odstranene vajickovody alebo zasvorkovane
ale drzim palceky aby to nebol tvoj pripad 😉
tak potom mozno ze sa bublinky neskor uhniezdili 😉
Ahojte babky 🙂 Chcela by som sa opýtať či KET je súčasťou IVF, alebo nie a približne koľko stojí? Je nutné aj pri KET vybavovať papiere od zdravotnej poisťovne ako je to v prípade IVF? Vďaka. 🙂
Babky ďakujem za odpoveď. Pýtam sa, lebo tiež navštevujem Helios a mám ísť na prvé IUI, ale ak by nebolo úspešné tak chcem ísť na KET. 🙂
jaaaj to by som aj ja chcela vediet po tych nasich 5 rocnych trapeniach 😠
ale ja sa stale utesujem ze vsak kazdej sa to raz musi podarit 😉 skor ci neskor ale raz to musi prist a co ked keraz je prave ta spravna chviiiiila 😵 vzdy si to tak pred transferom poviem ach jaj a to ich mebolo malo 😒
1 ivf : Et ,2ket
2.ivf :ET,1 x ket a teraz ma caka v novembri 2 ket z 2. ivf este mam 5 mrazacikov 😵 tak dufam aspon v jedneho 😵

ahojte baby, mám vysledky krvi - negatívne. Tak som verila, že teraz to vyjde, no nevyšlo..... ☹