icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lora2
18. okt 2010

ahojte baby, mám vysledky krvi - negatívne. Tak som verila, že teraz to vyjde, no nevyšlo..... ☹

wodanka
18. okt 2010

@belisima10936 chcem si dat vlozit jedno, ale uvidim ake budu silne... zajtra asi pojdem do Heliku, na pravej strane mam nejaku hrcku, ktora ma dost boli a neviem co to je 😒 ale este uvidim zajtra rano

wodanka
18. okt 2010

@lora2 to mi je luto, ze to nevyslo ☹ a aj mas nejakych mrazacikov?

lora2
18. okt 2010

@ wodanka už iba 1. No neviem to na 100 %. Musím volať do centra, keď pride mrha. Čo a ako ďalej.

wodanka
18. okt 2010

@lora2 budem silno drzat palce, aby to jedno este zostalo na KET, aby Ti to vyslo... viem ake to je, ked to nevyde a uz nie je ani ziaden mrazacik... ale to urcite nebude Tvoj pripad 😉

kiara15
18. okt 2010

@wodanka super spravicky tak na stredu drzkam palceky 😉 😉

No a ja :Takze dnes som bola na krvy som taka zo vsetkeho zosokovana ze nicomu uz nerozumiem takze tehu som bola pravdepodobne lebo volake hcg je tam ale vo piatok musim ist na kontrolnu krv ci to klesa 😒 vobec som stym neratala ze taketo nieco mi povedia a neviem co sa stalo ☹

wodanka
18. okt 2010

@kiara15 a nie je mozne ze este stale si tehotna? a ked si si robila test bol pozitivny?

kiara15
18. okt 2010

@wodanka nebol ale robila som si ho raz a to poobede na 9den
😒

wodanka
18. okt 2010

@kiara15 to mohlo byt este zavcasu... pripomina to trocha mimomaternicove, co ale v pripade ET nie je mozne...a nechces este testnut?

kiara15
18. okt 2010

@wodanka ja nemozem mat mimomaternicove lebo nemam vajcovody

matiasko
18. okt 2010

ahojte 🙂
neda mi nereagovat
aj po ET moze byt mimomaternicove ☹
mimomat. po ET nehrozi iba vtedy ak su odstranene vajickovody alebo zasvorkovane
ale drzim palceky aby to nebol tvoj pripad 😉

wodanka
18. okt 2010

@matiasko dik za info, som si myslela, ze pri ET by k tomu nemalo dojst, ked Ti embryjko vkladaju do maternice

matiasko
18. okt 2010

tak potom mozno ze sa bublinky neskor uhniezdili 😉

kiara15
18. okt 2010

@matiasko to sa moze stat??

matiasko
18. okt 2010

@wodanka to ano ale embryjko este chvilocku plava v maternici az potom sa uhniezduje a moze sa uhniezdit aj vo vajickov. 🙂
napisala som to ako blbec ale dufam ze si pochopila 😉

mrnous1
18. okt 2010

Ahojte babky 🙂 Chcela by som sa opýtať či KET je súčasťou IVF, alebo nie a približne koľko stojí? Je nutné aj pri KET vybavovať papiere od zdravotnej poisťovne ako je to v prípade IVF? Vďaka. 🙂

matiasko
18. okt 2010

@kiara15 moze preto sa chodi na krvicku 2x 😉

wodanka
18. okt 2010

@mrnous1 KET nie je sucastou IVF a napr. v Heliose stoji 160 EUR

matiasko
18. okt 2010

@mrnous1 mam pocit ze KET stoji 120 e a menusia sa vybavovat pap. do poistovne je to sucast jedneho cyklu aj ked bude KETov 10. 😉

kiara15
18. okt 2010

@matiasko tak to som prekvapena 😉 ale heliose stoji KET160eur to viem lebo som si to pozerala 😉

mrnous1
18. okt 2010

Babky ďakujem za odpoveď. Pýtam sa, lebo tiež navštevujem Helios a mám ísť na prvé IUI, ale ak by nebolo úspešné tak chcem ísť na KET. 🙂

matiasko
18. okt 2010

@kiara15 ja som z Gyn Fiv a myslim si ze ta cena zostala naposledy bola 4,500 sk 😉

pajafra
18. okt 2010

@mrnous1 Ahojky, vidím,že chodíš do Heliosu. Do Brna? Nebo je i na Slovensku? Já chodím do Brna. Jsem po 2. IVF.

matiasko
18. okt 2010

@mrnous1 ak absolvujes IUI ,tak potom pojdes najprv na ET 😉
lebo KET je kryo transfer a je ked mas embryjka zmrazene po ET 😉 a ten sa absolvuje ako 1. 😉

kiara15
18. okt 2010

@mrnous1 presne ako povedala
@matiasko najprv IVF az potom KET 😉
@matiasko kazdy ma ine ceny 😉

matiasko
18. okt 2010

@kiara15 ja viem 😉 len som v tej rychlosti nezareg. z ktoreho centra ste 😀
je to jedndo hlavne nech sa konecne zadariiiiii 😵

kiara15
18. okt 2010

@matiasko tak tomu ver moja uz keby clovek vedel co ho caka 😉

matiasko
18. okt 2010

jaaaj to by som aj ja chcela vediet po tych nasich 5 rocnych trapeniach 😠
ale ja sa stale utesujem ze vsak kazdej sa to raz musi podarit 😉 skor ci neskor ale raz to musi prist a co ked keraz je prave ta spravna chviiiiila 😵 vzdy si to tak pred transferom poviem ach jaj a to ich mebolo malo 😒

kiara15
18. okt 2010

@matiasko no to aj ja !a kolko si ich mala??ja 4

matiasko
18. okt 2010

1 ivf : Et ,2ket
2.ivf :ET,1 x ket a teraz ma caka v novembri 2 ket z 2. ivf este mam 5 mrazacikov 😵 tak dufam aspon v jedneho 😵