Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@belisima10936 a tiez chodis do heliosu??ja mam dvoch ale mam strach ci sa rozmrazia ale isto aspon jeden 😉
@wodanka gratulujem k drobcekovy isto sa od teba uz neodlepy 😉
@gabinkaa
@gabinkaa vitaj medzi nami tu ti snami bude super aspon sa budes mat komu vykecat 😉 😉 a kde chodis do centra??
@belisima10936 ďakujem, už si pichám, dnes bol druhý deň, diferline a fostimon, Ty ideš na KET?
@wodanka No to by bolo super naraz tolko vela tehuliek a aj ja tebe dakujem 😀 😀 😀
@kiara15 ano aj ja chodim do Heliosu a mne doktorka vravela ze oni zamrazuju len take embryka co su silne tak uvidis, ze sa podaria rozmrazit obe 😉
@gabinkaa JA idem na KEt zhruba o tri tyzdne a uz sa neviem dockat, svojho miminecka 😀
A dievcence moje konecne mi uz dorazila mrcha 😀 😀 😀 tak zhruba tri tyzdne a idem si po mrazacika 😀 😀 😀
@belisima10936 jééééj ta sa dobre držkaj, ja mám zatiaľ stimulky, budem ako rešeto 😀 😀 😀
@wodanka jeeej,,tak uz mas svojho drobceka v brusku 😵 nech sa mu u teba veeeelmi paci,,pekne sa zabyva a vydrzí celych 9 mesiacov 😉 drzííím ti moc a moc palceky 😉 🙂
@belisima10936 no super,ze ta mrcha dorazila,,poriadne ta stresovala 😀 😀 teraz mysli len na to,ze tvoji mrazacikovia uz na teba cakaju 🙂 😉
@gabinkaa ahoj,,vitaj medzi nami 😉 tak uz si pichas vcelicky,,prajem vela stastia a hlavne // 😉 aj ja som chodila do GF,,ale potom som prestupila 😉
@gabinkaa no cakam az ked bude mrcha a potom ale teraz mi esdte zobere doky krvicku 😉
@belisima10936 tak som zvedava lebo minule mi rozmrazovali tri a ostalo len jedno 😒 a kedy ides do helika??
ahojte moje krásne 🙂 ako sa máte? kiari ti teraz ideš ešte na druhu krvičku nie? 😕
belisima to budete mat skoro pod stromček ... výsledok 😉 takže to musí byt pozit 🙂
@martineluska Ahoj moja ano bola som na druhej krvicke ale uz mi dali aj lieky na KET

@belisima10936 dakujem...a tiez prajem, aby Ti KET dopadol uspesene, aby sme tu vsetky spolocne tehulkovali 🙂