Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@wodanka drzkaj sa moja.mne je na g... 😀 😀
@zlatanka30 a ako sa citis? kedy mas ist na krv?
@gabinkaa dakujem a aj ty sa drz aby bolo co najviac vajicok 😀
@kiara15 A predchadzajuci pokus si tiez chodila do Heliosu? Lebo mna doktorka ubezpecovala, ze zamrazuju len takych, ktory sa rozmrazia a do Heliosu idem bud 3 alebo 4 novembra, musim sa najprv objednat 🙂
@martineluska Jaaaaaaaaaaaaj keby si tak mala pravdu 😀 , lebo to by boli moje najkrajsie Vianoce 😀 😀 😀
@wodanka A ako sa zatial citis? 😎 Viem, ze sa snazis nepozorovat sa ale som zvedava ci ta nieco pobolieva a tak 😉
@belisima10936 necitim sa nijako zvlastne..mozno z casu na cas mam pocit ako pred mrchou a to je tak asi vsetko... som z toho riadne nervna uz a to som este len 2 den po ET
@gabinkaa nie uz som bola na druhej krvicke preto lebo sa to ujalo ale sa to stracalo ☹
@wodanka no ano ale ze tie prve 3dni viac klud a potom som ja uz sa aj motkala 😉 a ako sa inak citis??
@belisima10936 ja som od zaciatku v heliku a rozmrazovali mi 3 a ostal len jeden no ale ked ta ubespecila??tak asi hovori pravdu 😉 vsak aj musi lebo ty pravy nas len cakaju 😉 😉
@belisima10936 však sa snažím, dodržujem pichanie, neviem čím by som to ešte mohla ovplyvniť, hlavne aby boli kvalitné
@wodanka musis vydrzat tie nekonecne dva tyzdne, ale ten vysledok urcite bude stat zato 😀
@kiara15 Pevne verim, ze doktorka sa mylit nebude kedze ja mam len jedneho mrazacika, neviem sa uz dockat, mrcha uz konci este zo dva tyzdne a pojdem si poneho 😀 😀
@gabinkaa no ovpylivnit to neovplyvnis ale dufat mozes a ja ti budem silno drzat palceky aby ich bolo co najviac kvalitnych 😉
@belisima10936 ďakujem Ti pekne moja, dnes ma ńejako bolia vaječníky, ako keby mi išli prasknúť, ešte som sa s tým nestretla, neviem čo sa deje, Tebe držím tiež palčeky, aby bol mrazáčik úspešný, teraz niečo berieš?
@gabinkaa Ahoj hadam ta tie bolesti prejdu a dakujem aj ja dufam, ze moj mrazacik sa pekne do mna zavrta a akurat uzivam ethinylestradiol.
@belisima10936 dnes je to lepšie, ale včera som mala dosť obavy či mám vôbec s pichaním pokračovať, lebo som mala pocit že mi vaječníky prasknú
@wodanka neboj vsetko bude ok len sa nestresuj 😉
@belisima10936 neboj hadam neklamu a drzim palcoky nech je to ten pravy 🙂
@belisima10936 jednu, ktorá má byť pod kožou tak do ramena a tá, ktorá do svalu, tak tú mi pichajú do boku, už mám aj modriny, ale človek si zvykne
@wodanka no to aj ja mavam take prelomove ale neboj bude to ok 🙂
@belisima10936 veru jedna druhej 😉
@belisima10936 no chcem tomu verit, uz len par dni a budem vediet na com som
@kiara15 no u mna to minule bolo presne tak, ze mrcha prisla presne nacas... tak som troska nervozna
@wodanka nebij sa ja ti drzim palce ty to zvladnes.a budes stastna 🙂
@zlatanka30 dakujem, no ved nejako to urcite dobojujem... len uz zacinam mat pocit na zacinajucu mrchu ☹
@wodanka prestan ta nepride.
@zlatanka30 ok, tak budem optimista 😉 a budem ju cakat az za 9 mesiacov

@wodanka to je na tebe ale aspon prve tri dni 😉