icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

wodanka
21. okt 2010

@belisima10936 dakujem...a tiez prajem, aby Ti KET dopadol uspesene, aby sme tu vsetky spolocne tehulkovali 🙂

kiara15
21. okt 2010

@belisima10936 a tiez chodis do heliosu??ja mam dvoch ale mam strach ci sa rozmrazia ale isto aspon jeden 😉
@wodanka gratulujem k drobcekovy isto sa od teba uz neodlepy 😉
@gabinkaa
@gabinkaa vitaj medzi nami tu ti snami bude super aspon sa budes mat komu vykecat 😉 😉 a kde chodis do centra??

gabinkaa
21. okt 2010

@wodanka prvýkrát sme boli v máji tohto roku, chodím do GF BA , Ty si bola v ktorom?

gabinkaa
21. okt 2010

@belisima10936 ďakujem, už si pichám, dnes bol druhý deň, diferline a fostimon, Ty ideš na KET?

gabinkaa
21. okt 2010

@kiara15 ďakujem Ti pekne za privítanie, veru aj to vykecanie pomôže, pevne dúfam, že sa nám to teraz vydarí, chodím do GF BA, Ty čakáš na KET? držím palčeky

wodanka
21. okt 2010

@gabinkaa my chodime do Heliosu do Martina...toto je nase druhe IVF

gabinkaa
21. okt 2010

@wodanka tak dúfam, že bude aj posledné a budeš čakajúca mamina, ja som na tom podobne, dnes druhý deň pichania......

wodanka
21. okt 2010

@gabinkaa to dufam ja ja.. tretie IVF neplanujem.. Ty mas teraz dlhy alebo kratky protokol?

gabinkaa
21. okt 2010

@wodanka prečo neplánuješ 3. IVF? ja mám krátky protokol, aj minule som mala, vraj v mojom veku je to lepšie, Ty si mala aký?

wodanka
21. okt 2010

@gabinkaa tretie neplanujem, lebo toto uz vyde 😉 neviem si predstavit, ze by som to treti krat zvladla... je to narocne na cakanie a to sklamanie ked to nevyde, no hroza 😒 ja som mala obidva krat dlhy protokol

gabinkaa
21. okt 2010

@wodanka veru to čakanie, pichanie injekcií je naozaj hrozné, teraz bude dopichaná ako rešeto, striedam rameno ramená a boky, ale čo by človek neurobil pre to maličké......máš pravdu, načo tretie, keď toto bude úspešné 😉 😉 😉

belisima10936
21. okt 2010

@wodanka No to by bolo super naraz tolko vela tehuliek a aj ja tebe dakujem 😀 😀 😀
@kiara15 ano aj ja chodim do Heliosu a mne doktorka vravela ze oni zamrazuju len take embryka co su silne tak uvidis, ze sa podaria rozmrazit obe 😉
@gabinkaa JA idem na KEt zhruba o tri tyzdne a uz sa neviem dockat, svojho miminecka 😀

A dievcence moje konecne mi uz dorazila mrcha 😀 😀 😀 tak zhruba tri tyzdne a idem si po mrazacika 😀 😀 😀

gabinkaa
21. okt 2010

@belisima10936 jééééj ta sa dobre držkaj, ja mám zatiaľ stimulky, budem ako rešeto 😀 😀 😀

silvia545
22. okt 2010

@wodanka jeeej,,tak uz mas svojho drobceka v brusku 😵 nech sa mu u teba veeeelmi paci,,pekne sa zabyva a vydrzí celych 9 mesiacov 😉 drzííím ti moc a moc palceky 😉 🙂
@belisima10936 no super,ze ta mrcha dorazila,,poriadne ta stresovala 😀 😀 teraz mysli len na to,ze tvoji mrazacikovia uz na teba cakaju 🙂 😉
@gabinkaa ahoj,,vitaj medzi nami 😉 tak uz si pichas vcelicky,,prajem vela stastia a hlavne // 😉 aj ja som chodila do GF,,ale potom som prestupila 😉

wodanka
22. okt 2010

@silvia545 dakujem, dufam, ze sa mu u mna paci 🙂 je to, ale na prasky teraz, snazim sa stale niecim sa zamestnat, len aby som sa nepozorovala

kiara15
22. okt 2010

@gabinkaa no cakam az ked bude mrcha a potom ale teraz mi esdte zobere doky krvicku 😉
@belisima10936 tak som zvedava lebo minule mi rozmrazovali tri a ostalo len jedno 😒 a kedy ides do helika??

martineluska
22. okt 2010

ahojte moje krásne 🙂 ako sa máte? kiari ti teraz ideš ešte na druhu krvičku nie? 😕

martineluska
22. okt 2010

belisima to budete mat skoro pod stromček ... výsledok 😉 takže to musí byt pozit 🙂

kiara15
22. okt 2010

@martineluska Ahoj moja ano bola som na druhej krvicke ale uz mi dali aj lieky na KET

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 a co Ti povedali?

kiara15
22. okt 2010

@wodanka do kopy nic len aby som nemusela behat hore dolu tak som si dala vypisat recept.Mala som pred tym len 3,5hcg takze co mozes stoho cakat 😒

gabinkaa
22. okt 2010

@silvia545 ďakujem Ti pekne, určite to šťastíčko potrebujem, prečo si prestúpila z GF?

gabinkaa
22. okt 2010

@kiara15 tak nech krvička dobre dopadne, ja idem v pondelok na interné

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 takze teraz cakas na mrsku a potom KET... moc drzim palce, aby to vyslo... nam vsetkym tu 🙂

kiara15
22. okt 2010

@gabinkaa nedopadla ono sa ani ine nedalo cakat ale hadam KETko to isti 😉

@wodanka jedine to ketko 😒 a ty ako uz kolky den si po?? 😉

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 ja som bola este len vcera na ET..takze teraz uz len cakam a verim, ze to vyde.. a snazim sa nepozorovat sa stale 😝

kiara15
22. okt 2010

@wodanka to je najhorsie ale prve dni pekne odychuj aj ja som tak 😉 doktorka mi povedala ze je to lepsie 😉

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 ved kvoli tomu som aj doma z prace a nic narocne nerobim, len co som bola dopoludnia na chvilku vonku nadychat sa cerstveho vzduchu a kupit nieco domov...

kiara15
22. okt 2010

@wodanka ja som sa snazila prve tri dni viac lezat ako chodit 😉

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 to ja nedokazem...to by som nerozmyslala nad nicim inym...co ma byt to bude tak, ci tak