icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
22. okt 2010

@wodanka to je na tebe ale aspon prve tri dni 😉

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 budem sa snazit 😉

kiara15
22. okt 2010

@wodanka oplati sa ako Gatova povie 😉

gabinkaa
22. okt 2010

@kiara15 to si bola teraz na krvičke po IVF-ku? ja som myslela že pred KET, tak na KET to určite vyjde 😉

zlatanka30
22. okt 2010

@wodanka drzkaj sa moja.mne je na g... 😀 😀

wodanka
22. okt 2010

@zlatanka30 a ako sa citis? kedy mas ist na krv?

wodanka
22. okt 2010

@kiara15 no mne prave teraz Gatova povedala, ze sa mam zaclenit do bezneho dna, len ze mam vynechat namahavu fyzicku aktivitu

mrnous1
23. okt 2010

@pajafra Ahoj ja chodím do Heliosu do Martina. 🙂

belisima10936
23. okt 2010

@gabinkaa dakujem a aj ty sa drz aby bolo co najviac vajicok 😀
@kiara15 A predchadzajuci pokus si tiez chodila do Heliosu? Lebo mna doktorka ubezpecovala, ze zamrazuju len takych, ktory sa rozmrazia a do Heliosu idem bud 3 alebo 4 novembra, musim sa najprv objednat 🙂
@martineluska Jaaaaaaaaaaaaj keby si tak mala pravdu 😀 , lebo to by boli moje najkrajsie Vianoce 😀 😀 😀
@wodanka A ako sa zatial citis? 😎 Viem, ze sa snazis nepozorovat sa ale som zvedava ci ta nieco pobolieva a tak 😉

wodanka
23. okt 2010

@belisima10936 necitim sa nijako zvlastne..mozno z casu na cas mam pocit ako pred mrchou a to je tak asi vsetko... som z toho riadne nervna uz a to som este len 2 den po ET

pajafra
23. okt 2010

@mrnous1 Už jsem zjistila, že má v Martině pobočku🙂 Tak hodně štěstí🙂

kiara15
24. okt 2010

@gabinkaa nie uz som bola na druhej krvicke preto lebo sa to ujalo ale sa to stracalo ☹
@wodanka no ano ale ze tie prve 3dni viac klud a potom som ja uz sa aj motkala 😉 a ako sa inak citis??

@belisima10936 ja som od zaciatku v heliku a rozmrazovali mi 3 a ostal len jeden no ale ked ta ubespecila??tak asi hovori pravdu 😉 vsak aj musi lebo ty pravy nas len cakaju 😉 😉

wodanka
24. okt 2010

@kiara15 snazim sa nerobit nic narocne...a citim sa dobre, az mi je to podozrive.. nic ma neboli, nic sa nedeje 😒 neviem co si o tom mysliet

gabinkaa
24. okt 2010

@belisima10936 však sa snažím, dodržujem pichanie, neviem čím by som to ešte mohla ovplyvniť, hlavne aby boli kvalitné

belisima10936
24. okt 2010

@wodanka musis vydrzat tie nekonecne dva tyzdne, ale ten vysledok urcite bude stat zato 😀
@kiara15 Pevne verim, ze doktorka sa mylit nebude kedze ja mam len jedneho mrazacika, neviem sa uz dockat, mrcha uz konci este zo dva tyzdne a pojdem si poneho 😀 😀
@gabinkaa no ovpylivnit to neovplyvnis ale dufat mozes a ja ti budem silno drzat palceky aby ich bolo co najviac kvalitnych 😉

gabinkaa
24. okt 2010

@belisima10936 ďakujem Ti pekne moja, dnes ma ńejako bolia vaječníky, ako keby mi išli prasknúť, ešte som sa s tým nestretla, neviem čo sa deje, Tebe držím tiež palčeky, aby bol mrazáčik úspešný, teraz niečo berieš?

belisima10936
25. okt 2010

@gabinkaa Ahoj hadam ta tie bolesti prejdu a dakujem aj ja dufam, ze moj mrazacik sa pekne do mna zavrta a akurat uzivam ethinylestradiol.

gabinkaa
25. okt 2010

@belisima10936 dnes je to lepšie, ale včera som mala dosť obavy či mám vôbec s pichaním pokračovať, lebo som mala pocit že mi vaječníky prasknú

kiara15
25. okt 2010

@wodanka neboj vsetko bude ok len sa nestresuj 😉
@belisima10936 neboj hadam neklamu a drzim palcoky nech je to ten pravy 🙂

wodanka
25. okt 2010

@kiara15 snazim sa nestresovat...ale sama vies, ze je to tazko, ten cas sa teraz tak straaaasne vlecie...

kiara15
25. okt 2010

@wodanka ja viem to cakani je najhorsie ale ti drzkam palcoky 😉

wodanka
25. okt 2010

@kiara15 dakujem...bude sa to lamat uz tento tyzden niekedy, v dnoch kedy by som zvycajne mala dostat mrchu...a to je okolo stvrtku, tak uvidim

belisima10936
25. okt 2010

@gabinkaa Som rada ze ta tie bolesti uz presli a kde si pichas injekcie?
@kiara15 Dakujem tie palceky sa mi zidu a aj ja tebe silno drzim 😀
@wodanka Neboj Wodanka mrcha ti tentokrat uz nedorazi 😀 😀 😀

gabinkaa
25. okt 2010

@belisima10936 jednu, ktorá má byť pod kožou tak do ramena a tá, ktorá do svalu, tak tú mi pichajú do boku, už mám aj modriny, ale človek si zvykne

kiara15
25. okt 2010

@wodanka no to aj ja mavam take prelomove ale neboj bude to ok 🙂
@belisima10936 veru jedna druhej 😉

wodanka
25. okt 2010

@belisima10936 no chcem tomu verit, uz len par dni a budem vediet na com som
@kiara15 no u mna to minule bolo presne tak, ze mrcha prisla presne nacas... tak som troska nervozna

zlatanka30
25. okt 2010

@wodanka nebij sa ja ti drzim palce ty to zvladnes.a budes stastna 🙂

wodanka
25. okt 2010

@zlatanka30 dakujem, no ved nejako to urcite dobojujem... len uz zacinam mat pocit na zacinajucu mrchu ☹

zlatanka30
25. okt 2010

@wodanka prestan ta nepride.

wodanka
25. okt 2010

@zlatanka30 ok, tak budem optimista 😉 a budem ju cakat az za 9 mesiacov