icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

zlatanka30
25. okt 2010

@wodanka som rada

belisima10936
25. okt 2010

@gabinkaa zaujimave ze do ramena, ja oboje do brucha a kto ti picha, mne ich pichal manzel a aj teba tak bolia?
@kiara15 Ano jedna druhej kedze obom sa nam zidu 🙂
@wodanka neboj sa pocity mat mozes, ale ver, ze mrcha nedorazi 😀

lusinkaj
autor
26. okt 2010

awoj 🙂
co je tu nove?ako pokracujete,mame novu tehulku? 🙂 🙂
silvi ty ako tehulkujes???vracias?
kiari ty ako? 😉
marti,ty co mas nove?
popiste mi co je tu nove lebo ja nestihaaaaaaaaaaaam 😀

gabinkaa
26. okt 2010

@belisima10936 minule mi do ramena pichali aj v centre keď som išla na kontrolu, ja chodím na pichanie k sestričke u môjho lekára, je veľmi milá a ochotná, kúpila som jej kávu a bombošku a mám vybavené, to treba riediť a striekačky a ani nič, tá do ramena boli ako ďas, ale už ma bolí všetko, lebo to mám dopichané, mám aj modriny, lenže čo človek nevydrží pre pozitívny v ýsledok

kiara15
26. okt 2010

@belisima10936 presne zidu 😉
@lusinkaj no ja cakam na mrchu a sup na mraziacikov ale idu mi robit aj genetiku tak som zvedava 😒

belisima10936
26. okt 2010

@gabinkaa veru clovek a zena teda zvlast je pre miminko schopna obetovat vsetko, dufam, ze vsetky co sme tu sa sice i ked mozno casom, ale predsa dockame toho po com tak upenlivo tuzime.

wodanka
26. okt 2010

ahojte babule...no u mna to na moc pozitivny vysledok nevyzera...mrcha je uz na spadnutie a mrazacikova ziadny 😢 uz dalej nebojujem... vsetkym Vam drzim prsteky, aby to vyslo

kiara15
26. okt 2010

@wodanka co sa deje??co krvacas??

wodanka
26. okt 2010

@kiara15 uz zacinam...je to otazka par hodin, mozno dna kym sa mi spusti uplne

kiara15
26. okt 2010

@wodanka mozno to bude len spinenie??ale stale ber lieky este to neni uplne

wodanka
26. okt 2010

@kiara15 budem brat lieky este tak den, dva a potom to uz necham tak...skusila som aj testnut a je negativny...

kiara15
26. okt 2010

@wodanka aj ja som mala negat.a vidis mala som hcg v krvy a kolky den si??

wodanka
26. okt 2010

@kiara15 dnes som piaty..

kiara15
26. okt 2010

@wodanka a uz aj spinenie?,

wodanka
26. okt 2010

@kiara15 presne tak..

lusinkaj
autor
26. okt 2010

@kiara15 tak ti velmiiiiiiiiiiiiiiii drzim prsty z celeho srdiecka 🙂

martineluska
26. okt 2010

@lusinkaj ahoj moja nemam zatial nič nové ifko teraz neriešim do jari 😉 tvoje babulky su krááásne a su dvojvaječné 😅 uuuplne su inééé 😀
@wodanka ešte to nevzdavaj moja držím palčeky 🙂

lusinkaj
autor
26. okt 2010

@martineluska dakujeeeeeeeeem
tak drzim prsty aby sa vam uz podarilo 😉

martineluska
26. okt 2010

@lusinkaj už by sa mohlo veru lebo sa po večeroch nudím 😀 ide zima brrrrrrr 😒

lusinkaj
autor
26. okt 2010

@martineluska tak to ano..potom by nuda nebolaaaaaaaaaaaaa 😀

matiasko
26. okt 2010

@wodanka neblazni na 5 den ti ziadny test neukaze vysledok aj keby si bola tehu 😨
mozno sa ti len teraz bublinky uhniezdili 😉
tak nevesaj hlavu a bez dalej lieciky az do krvicky 😉
drzim moc palceky

gabinkaa
26. okt 2010

@belisima10936 myslím, že ženy sú silné osobnosti a vydržia veľa a hlavne kvôli deťom vydržia naozaj veľa, musíme si držať palce, aby nám to všetkým dopadlo podľa našich predstáv, zajtra idem na krvičku počas stimulky, uvidím čo a ako bude

kiara15
26. okt 2010

@wodanka ale zajtra mi daj vediet ako a co??

@lusinkaj velmi dakujem 😉 malinke su ozaj uzasne mate doma radosti a aj dobre spinkaju??,

wodanka
27. okt 2010

@kiara15 dobre rano prajem... je to presne tak ako som pisala vcera..mrcha je uz tu ☹ 😢

kiara15
27. okt 2010

@wodanka to ma teda mrzy a moc le ako pisala matiasko na 5den ti urcite este neukaze pozitvny test ☹

wodanka
27. okt 2010

@kiara15 ja viem, ze neukaze...ale to je uplne jedno, proste dorazila mrcha a tym to pre mna pre tento krat opat konci velkym sklamanim a smutkom...ale zivot ide dalej a ono to za chvilu preboli a mozno sa raz aj ja dockam, verim tomu

kiara15
27. okt 2010

@wodanka ja viem co prezivas a je mi to strasne luto ale som rada ze to nevzdavas 😉 hadam raz sa nam to podari 😉

wodanka
27. okt 2010

@kiara15 budem Ti drzat palce, aby Ti to vyslo teraz 😉 ja neviem, ci pojdem este do IVF, asi skor budeme rozmyslat s mm nad darcovskym programom...ale uvidim co bude

silvia545
27. okt 2010

ahojte babulky 😉
@wodanka je mi to velmi ale velmi luto ☹ ani neviem cim by som ta povzbudila,,ako si napisala urcite aj ty sa raz dockas svojho dietatka 😉
@lusinkaj zatial sa mam fajn,,dva tri dni mi je dobre a potom pride zle 😉 ale uz si zvykam,,nieje to az take hrozne 😉 len este ma niekedy pobolieva v podbrusku 😉
@gabinkaa ahoj,,ja som odisla z GF,,lebo vela som sa docítala na GF negativneho a ako citam ich temy,,tak je viac nespokojnych pacientiek ako spokojnych a vela bab uz prestupilo a nelutuju,,skor lutuju ten cas strateny v GF 😉

belisima10936
27. okt 2010

@wodanka Velmi ma mrzi, ze mrcha dorazila, ale stale je sanca, ze mozes byt tehotna, ale zasa ta chapem, ze si smutna a pripravujes sa na to najhorsie aspon, ked nahodou predsa len budes tehotna o to bude tvoja radost vacsia. Silno drzim palceky aby si predsa len tehotna bola a mrcha len strasi.
@gabinkaa Ahoj no ako si dopadla na krvicke? 🙂