icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
27. okt 2010

@kiara15 dakujem,mame doma radost samozrejme 😉

@silvia545 tak to patri k tehulkovaniu ze ti je zle...a pobolievanie v podb.je to normalne moze ta pob.cele tehotenstvo...to v ktorom tt si uz??? 🙂

wodanka
27. okt 2010

@belisima10936 pravdepodobnost toho ze by som bola tehotna je nulova...presne takto to bolo aj minule.. zatial ani neplanujem ist na kontrolnu krv a ultrazvuk

gabinkaa
27. okt 2010

@silvia545 ahojček, neviem sa k tomu nejako vyjadriť, niektoré baby nadávajú a niektoré sú spokojné, spokojné sú tie,ktorým to vyšlo a to si nechcem nikoho zaastávať, mne sa tam tiež veľa vecí nepáči, ale beriem to ako to čo nie je príliš prvoradé, pre mňa je dôležité, aby bol pozitívny výsledok a to ako sa narába s odobratými vajíčkami, ako so spermiami a oplodnenými vajíčkami, či je aj v tomto rozdiel oproti ostatným centrám, aké metódy používajú, bola som v Brne, to prostredie ako budova super, aj prístup lekárka bola príjemná, na recepcii nič moc, ani hala na čakanie na mňa nič môc nepôsobila, ale to je asi všade tak, neviem ale aké metódy používajú a to sa asi nedozvieme

gabinkaa
27. okt 2010

@belisima10936 ahojček moja, no krvička a ultrazvuk vraj super stimulka, dnes som skončila s injekciami, večer o 10.00 hod. posledná a v piatok na odber, tak uvidím ako to dopadne

kiara15
27. okt 2010

@wodanka dakujem ja uz mam tiez poslednu sancu tak som zvedava ako to dopadne 😉

belisima10936
28. okt 2010

@gabinkaa Tak silno drzim palceky aby si mala co najviac kvalitnych vajicok a Dr. ti nevravel kolko ich tam zhruba mas?
@wodanka Velmi ma to mrzi ale na tu kontrolu radsej chod, ved aspon uvids co ti povedia a toto bolo kolke tvoje Ivf? A do akeho centra chodis?

silvia545
28. okt 2010

ahojte kocky 😉 predchvilou som este len vstala z postele,,vcera vecer ma chytila crevna chripka 😠 tak si to viete predstavit,,celu noc som nespala,,kazdu hodinu som chodila na wc,,islo to zo mna aj z hora aj zdola ☹ rano bol drahy u lekara,,lebo ja som nebola schopna ani sa postavit,,dal mi smectu a cierne uhlie,,ze vraj je zas rozsirena crevna chripka,,mama to mala predomnou a dnes rano to chytila aj dcera,,este to caka draheho a budeme kompletny 😀 uz mi je trochu lepsie,,ale nieje to ono 😉 len som prosila pannu mariu,aby dietatko bolo v poriadku 😉
@lusinkaj som 8tt+4 🙂 no vidis celkom pokracujem v tvojich slapajach,,aj ty si mala toto iste 😀
@gabinkaa mas pravdu,,sto tvari,,sto chutí 😉 tak na zajtra ti drzkam palceky,,nech je dobra a kvalitna uroda 😉

wodanka
28. okt 2010

@belisima10936 to bolo moje druhe IVF a dopadlo uplne presne ako prve, viac ako 10 vajicok a na konci zostalo len jedno jedine a aj to sa neujalo ☹ chodim do Heliosu, ale po tejto druhej skusenosti od nich odchadzam, a ak do toho pojdeme znova, tak uz v inom centre

gabinkaa
28. okt 2010

@silvia545 ďakujem Ti moja, dúfam, že bude kvalitná a bohatá, včera večer po tej injekcii mo bolo dosť blbo, som myslela, že ma roztrhne, zmenili mi lieky oproti minulej stimulke, nabralo to nejaký rýchly spád, som sa divila

gabinkaa
28. okt 2010

@belisima10936 ďakujem moja, pevne v to dúfam, nie nevravel, len vravel, že sliznica je dobre vyvinutá, že všetko je O.K. uvidí podľa výsledkov krvi a keď som volala o výsledky, tak ma zaskočili, že koniec so stimulkou, tak som nevedela pomaly ani čia som, lebo som myslela, že aj zajtra bude kontrola, tak neviem čo sa také udialo

kiara15
28. okt 2010

@belisima10936 kedy ides na kontrolu??

@silvia545 tebe toriadne pribuda a ta crevna chripaka sikovno ju zazen 😉
@gabinkaa drzim palceky 🙂 🙂

belisima10936
28. okt 2010

@silvia545 Ahoj, pamatas ja som ju mala pred dvoma tyzdnami a este sme sa aj debatili o nej a nakoniec ju mas aj ty, dufam, ze to bude len 1dnova zalezitost tak ako som ja mala a ze budete coskoro vsetci fit. A si predstav ze odomna to dostala aj moja sestra a moj nic, chvala panu bohu.
@wodanka Aj ja chodim do Heliosu a tiez je to moj druhy pokus a tiez som mala vyse 10 vajicok. A ak sa mrazacik neujme, tiez zvazujem, ze odidem z Heliosu a vyskusam inu kliniku a uvazovala som o tej co je v Martine v nemocnici, ale uvidime, stale dufam, ze mrazacik sa do mna pekne závrta a ja uz nebudem musiet podstupit ziadne oplodnenie.
@gabinkaa Ale zajtra plati ten odber nie? Budem na teba mysliet aby vsetko dopadlo na jednicku.

belisima10936
28. okt 2010

@kiara15 3. novembra a uz sa neviem dockat, len dufam, ze nebudem sklamana-

gabinkaa
28. okt 2010

@kiara15 ďakujem moja, budem to potrebovať, aby som sa prebudila 😀

gabinkaa
28. okt 2010

@belisima10936 ano zajtra platí ten odber, takže dnes večer tabletka, ráno tabletka a inak na lačno

silvia545
29. okt 2010

@kiara15 uz mi je lepsie,,oproti vcerajsku sa to ani neda porovnat 😉 len este mam take slabe nohy,,uvarím obedik a sup do postele 😉 taka som vyhladovana,ze zjem dnes aj hrniec 😀
@belisima10936 😀 ved som aj myslela hned na teba,,ked ma to chytilo 😀 no bola to hruuuuza 😲 v takomto pevedení som to este nemala,,bolo to horsie ako,,ked som to mala predtym 😉 dufam,ze to tak coskoro namna nepríde,,lebo to mam nadrobené 😀
@wodanka ako sa cítis,,je ti aspon uz trosku lepsie 😉
@gabinkaa cakame aká bude uroda 😉

kiara15
29. okt 2010

@belisima10936 musime tomu asi viac verit tak sa ti to blizi o sto sest 😉
@gabinkaa neboj 😉
@silvia545 chvala bohu ze ti je lepsie som rada len sa opatruj 😉

belisima10936
29. okt 2010

@gabinkaa ahoj ako si dopadla?
@silvia545 som rada, ze ti je uz lepsie a presne aj ja som na druhy den myslela, ze spapam aj hrniec, ale ja som mala cely den nehoraznu chut na spagety , ale vahala som ci nepojdu zo mna von. Nakoniec som to riskla a vecer som si ich spravila a ani neviem ake boli lebo tak som ich z chuti spapala 😀
@kiara15 Mas pravdu musime viac verit a ty si na tom ako kedy ides na Ket?

silvia545
29. okt 2010

@kiara15 opatrujem sa,,snazím sa nic namahave nerobit,,niekedy sa uz tak straaasne nudííím 😉 len chodim hore dole od tej nudy 😀
@belisima10936 😀 mna si mala vcera vecer vidiet,,pozerala som bez servítky a taku chut som dostala na ryzu 😀 nie a nie mi to prejst,,len kopu slín som mala stale v ustach,,co som chcela tu ryzu,,tak dnes sme ju aj mali k obedu 😉 uz nemozem ani pozerat take relacie,,kde varia,,lebo potom na vsetko mam chut 😀

kiara15
29. okt 2010

@belisima10936 ja zacinam hned mrchov a mala by som ju dostat 7.11.tak potom zacinam 🙂
@silvia545 to ti verim ale co neurobis pre mimi?? 🙂

lusinkaj
autor
29. okt 2010

@silvia545 tak ti drzim prsty aby vsetko dobre dopadlo...a co potvrdene jedno babo? 🙂
tak potom uz len nam posli nejaku foto s riflickami a bruskom 😉

gabinkaa
29. okt 2010

@silvia545
@kiara15
@belisima10936 ahojte dievčatá, tak prežila som narkózu vcelku v pohode, len úroda ma trocha zaskočila, ale dúfam, že zasa kvalita to bude istiť, zajtra budú volať čo a ako

wodanka
30. okt 2010

@silvia545 uz je to o nieco lepsie... rozmyslame s manzelom, ze co dalej... zatial sme sa len dohodli, ze menime CAR a ideme do Iscare v Martine, uz sme si dohodli aj prvu konzultaciu, tak snad sa potom niekam pohneme

wodanka
30. okt 2010

@belisima10936 neboj teraz to vyde 😉 prave som aj ja pisala ze ideme do Iscaru, tak som zvedava, co nas tam caka

zlatanka30
30. okt 2010

@wodanka poslala som ti ip.

kiara15
30. okt 2010

@gabinkaa a kolko si mwala urodu?,ja som mala 4ale boli super 😉
@wodanka super rozhodnutie som rada ze to nevzdavas 😉

belisima10936
31. okt 2010

@silvia545ved to je dobre, ze ti chuti aspon si neni hladna 😀 😀 😀 Ja som dnes mala chut na rezne a na salat, tak som si to aj spravila 😀
@kiara15 Ved to je uz tiez coby- dup, uz sa tesim ako budeme spolu tehulkovat 😀 😀 😀
@wodanka Tak tam chode pekne to obkukat a potom das vediet ake to tam je a kedy tam idete?
@gabinkaa A kolko si ich mala a ako sa vyvijaju?

belisima10936
31. okt 2010

Dievcence chcem sa s vami poradit, ja uz totiz uvazujem nad tym ako dalej ak nam to teraz nahodou zasa nevinde a tak sa chcem spytat co je to hematologia? Rozmyslam,ze si dame urobit aj imunologiu a este sa chcem spytat ci sa zato plati, alebo ci to preplaca poistovna, dakujem.

kiara15
31. okt 2010

@belisima10936 to dufam ze budeme tehulkovat tak preco rozmyslas nad hematologiou?? 😉

gabinkaa
31. okt 2010

@kiara15 mala som 4 a z toho dve embryjká, ktoré mi dnes vložili a dúfam, že sa im bude u mňa páčiť