Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@martineluska
@wodanka babulky dakujeeem🙂moc.veru bola som zrela na psychiratriu ale uz je hadam dobre 😉 a neviete aka to je hatchujuca blastocysta??
@kiara15 to je tá jajlepšia 🙂 🙂 kvalitovo 🙂
@martineluska
@silvia545
@lusinkaj dakujem za podporu dufam ze mu je u maminky najlepsie 😉 veru venovali sme sa drhuskom 🙂 🙂
@kiara15 jooooooj moja silno silno drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo, ale mam citaka, ze vsetko bude super a ty budes tehulka 😀
@wodanka
@belisima10936 jooj baby keby to bola pravda som uplne hotova ako to dopadne ale dufam ze dobre 😉 😉
@kiara15 ahoj mojko 😉 tak ako sa mas,,drobcek je uz dufam pekne uhniezdeny 😉 ja dnes beriem uz poslednu tabletku utrogestanu,,som dnes taka otapena,,strasne sa mi chce spat,,ale cakam navstevu o 14,,tak len tak chodím a pozeram nasilu 😀 normalne sa mi za jazdy oci zatvaraju co by som spala 😀 asi si spravím kavicku,,ale neviem ci pomoze,,lebo ja mozem vypit kavu a hned zaspím jak batola 😉
@kiara15 na poradnu idem 22.12,,chodím tak po mesiaci,,lebo je zatial vsetko v poriadku,,ale ked budem uz v tych poslednych mesiacoch,,tak to bude poradna asi castejsie,,zoberiem si aj USB kluc,,nech mi pekne nase slniecko nahra a budeme mat pamiatku na cely zivot,,uz som si mohla aj minule zobrat,,len som nevedela,ze to robí 😉 tak uz teraz sa tesím 😀 len musím este zavolat na genetiku,,na odber plodovej vody,,ale robit si to nedam,,ale moj dr aj tak potrebuje odtial papiere,,ze som odmietla odber,,tak ci tak sa tam musím trepat 😉
@kiara15 to doporucuju babam,co boli na ivf a zenam nad 35 rokov,,ja mam kamosky,,ktore mali nad 35 a nedali si to robit,,dnes tam bola jedna kamoska tiez a tiez to odmietla,,ale ist sa tam musí,,lebo tam sa budu este vypytovat na choroby v rodine,,ale odber u mna nehrozí,,videla som to na internete a mala som dost,,stacilo mi pozriet len na tu babu,,co jej to robili a hned mi bolo zle,,ani som to nedopozerala,,ked som videla tvar tej baby,,tak som mala fakt dost 😲
@kiara15 😀 tak ja by som urcite klesla k zemi,,a stacilo by mi cakat len v cakarni a je po mne 😀
@belisima10936 ahoooj,,ty ako 😉 oddychujes a cerpas nove sily 😉 🙂 brusko uz rastie a pomerne dost rychlo 😀 no to mam asi z toho napchavania sa 😀 budem sa musiet krotit,,lebo neviem neviem ako budem vyzerat v poslednych mesiacoch,,potom sa uz asi ani nepohnem 😀 konecne som pribrala,,lebo najprv som schudla 3 kila a stala som na vahe a konecne sa rucicka zacala hybat 😉 😵
@belisima10936 no zatial je to pohoda uz sem tam pocity ako na mrchu ale dufam ze nepride sem tam pichne tak neviem co sa deje 😉
@silvia545 presne tak mala si byt rada ze sa ti vaha nepohla teraz budes bedakat ako rychlo ide hore 😀 😀
@kiara15 😀 ved kazdym dnom idu nejake gramy hore,,potom sa uz asi prestanem vazit 😀 musím sa odfotit a dat foto,,ale to musí dcera,,lebo ja som jelen z toho 😀
to je dobre,ze ta picha,,len nech pekne picha dalej,,aj mne to tak robilo,,a raz jeden vajecník bolel,,potom druhy,,kríze,,podbrusko,,tak sa mi to striedalo 😉
@kiara15 teraz to vyjde 😉 drobcek je uz urcite zabyvany u mamicky a nikam nepojde 🙂 to su dobre znamenia,,mne uz konecne presli bolenia v podbrusku,,mala som ich do 12tt,,este teraz sem tam ma zabolia vajecníky,,ale dr hovoril,ze je to v poriadku,,to je od tych hormonov 😉 vcera som sa vazila a skoro sok 😲 v pondelok som mala 55,1 kg a vcera 56,6kg,,nejako rychlo stupam na vahe,,budem sa musiet trosku krotit s tym jedením 😀 u nas poriadne snezí,,drahy bude mat robotu ked pride z prace odhrnut sneh,,ja teraz nemozem,,ale padaju poriadne velke vlocky a na husto 🙂
@kiara15 tak to je dobre znamenie,,drobcek sa uz urcite uhniezdil 🙂 ja som tiez mala take dni ale 1az 2 ma nebolelo nic,,len trosku a potom to zase prislo a bolelo vsetko 😉 taak drobcek uz caka u maminky,,kedy príde na svet ,,pekne si ho opatruj 🙂 mne vaha vzdy sa hojdala,,raz som mala 60kg,,potom klesla,,zas pribrala a tak stale,,ale ako som zostala tehu,,tak som mala 57,,potom som schudla na 54,,dlhsie som stala na tej vahe a zrazu buuum 😲 a pomaly ideme horeeee 😀
Holky nevíte jak to je se stimulací a s punkcí? Je pravda že se při punkci najde víc vajíček než předtím na utz?

@kiara15 moc drzim palce, aby to vyslo... pekne oddychuj a dufam, ze o par dni pribudne v Tvojom albume fotka s krasnymi // 😉