icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
21. dec 2010

ahojte baby prajem krásne vianoce a krásny nový rok 🙂 🙂 🙂 dufam že sa každej z nás splní sen ktorý máme každá rovnaký 😉 šTASTNé A VESELé

kiara15
22. dec 2010

Aj ja zelam stastne a vesele vianoce vsetkym a nech sa kazdej splni po com tuzi 😉

merrel
23. dec 2010

Ahojky holky, omlouvám se, že se Vám tak vpadávám, ale chtěla bych se optat na názor, myslíte, že když jdu leden-unor na 2. IVF mohla bych před tím ( nebo v průběhu stimulace ) chodit do solárka, já tam normálně vůbec nechodím ale napadlo mě, že bych tělíčko mohla trochu prohřát a navodit si tím trochu pohody před zákrokem aby byl úspěšný 😉 děkuji

wodanka
23. dec 2010

ahojte aj ja sa pripajam k holkam a prajem krasne sviatky v kruhu rodiny a priatelov 🙂

a co sa tyka IVF, tak mam len jednu novinku, chystame sa ist s mm na geneticke testy do Prahy, skor ako do toho znova pojdeme.. uz sme objednani na februar 2011

belisima10936
23. dec 2010

Všetkym vám prajem krásne vianoce a každej to po čom tak veľmi túži 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

belisima10936
23. dec 2010

@wodanka drzim palce aby ste sa tam dobre dopadli 😉

silvia545
24. dec 2010

ahojte kocky 😉 zelam stastne a vesele vianoce,,vela lasky a pohody 🙂

v stredu som bola na poradni,,vsetko je v najlepsom poriadku,,aj vysledky z genetiky 🙂 dr chcel pozriet co to bude,,ale drobcek mal nozicky spolu a skrcene,,tak sa nedalo 😀 tolko mi chodil sonom po brusku,,ci sa nepohne a troska neotocí a lenosko jeden sa nepohol,,len s rucickami hybalo,,dr povedal,,ze klací a rucicky ma pri sebe ako keby sa modlil v kostole 😀

martineluska
27. dec 2010

@silvia545 ahoj moja to je super že je všedko ok 🙂 aj moja sestrička bola teraz na sono a budu mat chlapčeka 🙂 ti ešte nevieš čo to bude?

silvia545
28. dec 2010

@martineluska ahoj 😉 este neviem,,chcel pozriet,,ale malo spolu nozicky,,tak nebolo nic vidiet 😀 teraz idem az 25.1. na poradnu,,tak dufam,ze uz nebude mat nozicky pri sebe a budem vediet co to bude,,a konecne si zacnem kupovat vecicky,,lebo este nic nemam 😉 hybe sa uz poriadne a dost mi tlací na mechur,,a potom musím vkuse behat na wc 😀vcera vecer si asi robilo disco alebo co,,alebo nieco nacvicovalo 😀

306
28. dec 2010

Ahojte dievcata ak dovolite chcela by som sa k vam pridat som tu nova ale sledujem dlho diskusie som po 3 neuspesnych IUI a 1 IVF dnes som mala negativny vysledok a prisiel uz aj menzes zajtra chcem ist do GF - Blava opytat sa co dalej mam 3 mraziacikov tak bude pravdepodobne KET prosim vas z tych mrazaicikov sa asi vsetko nemusilo zachovat vsak?

tuzimpobabatku
31. dec 2010

I N Z E R Á T

Milé snažilky,

mám na predaj PROFERTIL, 82 tabliet, exp. 07/2011. Manželovi pomohol, už ho nepotrebujeme, tak ho predávam za symbolickú cenu 50 eur.
V prípade záujmu mi píšte do mojej internej pošty.
Pekný deň 🙂

kiara15
31. dec 2010

@306 vitaj medzi nami 😉 super ze mas mraziacikov 😉
Vsetkym prajem do noveho roku to najlepsie PF2011 🙂 🙂 🙂

silvia545
31. dec 2010

baby prajem Vam veseleho silvestra a stastny Novy rok 😉 nech Vam rok 2011prinesie to,po com vase srdiecka najviac tuzia 😉 🙂

@306 ahoj,,vitaj 😉 drzím prsteky,,aby KET bol uspesny 🙂

306
2. jan 2011

Ahojte, dik za prijtie. Na tuto temu som este nespomenula, ze druhy test bol pozitivny - hodnota 67 a dokonca som mala vtedy menzes. Zajtra idem na treti test, som veeeelmi zvedava, ako stojime.

belisima10936
3. jan 2011

Všetkým prajem všetko naj naj naj do nového roka a aby sme sa všetky konečne dočkali toho po čom tak túžime 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

kuratenko80
5. jan 2011

Zdravím všetky kocky, tiež už dosť dlho čítam rôzne diskusie a je nás ozaj veľa čo má problém dočkať sa vytúženého babätka. Ja som práve po 2. neúspešnom IVF. Chodím do Iscare k Dr. Valkymu. Manžel má pomalé spermie, ja male vaječníky, teraz vyprodukovali iba 3 vajíčka, 1.x bolo iba jedno. Vždy sa podarilo oplodniť iba jedno cez ICSI, ale nikdy sa neuchytilo. Chcela by som sa Vás opýtať, či by som mala žiadať od doktora ešte dajaké vyšetrenia. Bola mi robená iba hysteroskopia. Hormóny mám že vraj v poriadku.Ďakujem za radu

alabu
6. jan 2011

@wodanka ahoj wodanka...som tiez po neuspesnom IVF ☹ a kym pojdem do dalsieho kola chcem ist na genetiku...objednavala si sa do Prahy sama alebo po dohode s lekarom? a kam chodis do Car?

306
6. jan 2011

@wodanka Ahoj, aj my sme boli v Prahe na imuno testoch. Nelutujem, clovek je potom kludnejsi. Vysledky boli ok. Drzim palce.

martineluska
7. jan 2011

ahojte baby v prvej rade vam prajem štastný a najme plodný nový rok 😉 🙂 čo mate nové? ja zatial nič 😝 už začínam planovat nové ifko chcela by som na jar tak april -máj 🙂
@silvia545 ako sa máte? kedy ideš k dr?

martineluska
7. jan 2011

@megynka moja čo je stebov? ako sa máš? adopcia? 🙂 🙂

martineluska
7. jan 2011

@silvia545 jaj 25 teho ideš už mam aj sklerozu 😀

wodanka
9. jan 2011

ahoj @alabu do Prahy sme sa objednavali sami. Teraz chodime do Iscare v MT, ale predtym sme boli v Heliose. A co Ty kam chodite?

wodanka
9. jan 2011

@306 dakujem, snad to bude aj u nas dobre a budeme moct ist na dalsie IVF

alabu
9. jan 2011

@wodanka ja chodim do GynFiv v BA...som zvedava ako dopadnem 18teho po dohovore s doktorkou... 😉 a potom hor sa do Prahy...mam tam kolegov takze byvanie mame zajednane uz dnes🙂))))))))) tak uvidime 😉

wodanka
9. jan 2011

@alabu tak to su dobre spravy.. a kedy idete do Prahy?

alabu
10. jan 2011

@wodanka no to si tam musim najprv zavolat 😀 a chcem pockat co pevedia v CAR ze by som to skusila vybavit cez poistovnu ak by to islo...nejako sa neponahlam, kedze najblizsie IVF bude az v juni 😉

wodanka
10. jan 2011

@alabu preco az v juni? a kolke IVF to bude? my sme boli dvakrat a bez uspechu, ale verim, ze teraz nam to vyde 😉

alabu
11. jan 2011

@wodanka no bola som pred vianocami na prvom IVF...a podla papierov viem ze dalsie sa odporuca az o 4-6 mesiacov...tak by sme dali asi dovolenku v maji a potom by sme sa dali na druhe kolo 😀 ...hlavne chcem dovtedy dalsie vysetrenia lebo sa nam prestali vyvijat vsetky vajicka takze nam nezostali ziadne pre KET...a to si myslim ze je v tom nejaky problem o ktorom nevieme....potrebujem imuno ... a asi by som skusila aj jednu bylinkarku ktoru tu kocky spominaju...nechcem to nejako uponahlat...nemala som s pichanim injekcii nejaky problem, robila som si to sama cize v pohode....skor ide o to ze chcem vediet preco sa vsetky vajka prestali vyvijat....kebyze zostane aspon jedno dve tak si poviem OK, ostatne neboli zrele...ale po tom co som hovorila s embryologyckou tak vravela ze su pekne velke a zrele 😒 a ja chcem vediet preco 😀

ty sa kedy chystas do dalsieho kola? a aku si mala pauzu medzi tymi prvymi dvoma? mala si dlhy protokol?

wodanka
11. jan 2011

@alabu ja som mala obidva krat dlhy protokol.. na prvom IVF som bola takto pred rokom v januari a na druhom v oktobri, takze sme mali prestavku cca 9 mesiacov.. v obidvoch pripadoch sme mali vela vajicok, okolo 15, oplodnilo sa cca 10 a v posledny mozny den vkladu nam zostalo vzdy len jedno jednotkovej kvality ale aj tak sa neuchtilo.. tak preto tiez ideme teraz na tie imuno a uvidime co bude.. najskor mozme ist do toho ked budu vysledky a to bude asi koncom marca

alabu
12. jan 2011

@wodanka no ja som mala 8vajicok co v porovnani s babami co boli somnou bolo najmenej..baby mali 16-23...bolo nas v ten den 5...tak veselo 😀 ..oplodnili sa nam 5...dve mi vlozili po PK a po vklade o dva dni som volala koli tym trom a povedali mi ze sa prestali delit takze som viac menej ratala s tym ze aj tie vlozene skoncili rovnako...a tak aj bolo ☹ cakam na utorok a uvodom co povie lekarka ale to imuno chcem za kazdu cenu....potom si porovname vysledky 😀