icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

bobalik1
18. jan 2011

Ahojte aj ja sa k vám pridám. v sept. som bola na umelom opl. ICSI, 5 kúskov sme dali zmraziť, a dva mi vložili. nasledovali už len dobré správy bola som konečna teho. len po tých hormonoch čo som brala mi moc zreagovali vaječníky až tak že 25.10. ma museli súrne operovať, roztrhol sa mi ľavý vaječník a pravý sa trhal. pred op som sa doktora spýtala že čo malinké a on mi nato povedal že váš život je prednejší. po op bolo strašne počuť že mi vzali cely ľavý vaječník a z pravého storo 3/4.... bola som v šoku. malinké sa ešte ako tak držalo a ja som verila že bude o.k ale po dvoch dnoch od op som o malé prišla. 😢
tak teraz sa chystáme na KET a dúfam že sa to podarí lebo máme len 5 kúskov a dalšia stimulácia mi nehrozí.....
tak verím že tento rok bude pre nás plodný. 🙂

zufalka
19. jan 2011

@bobalik1 ahoj viem ako ti je,ani neviem čo povedat,ale hlavne treba verit že sa nám to všetkým raz podarí a budeme maminy 🙂

martineluska
25. jan 2011

@silvia545 no ahoj moja akooo? poradna? 🙂 🙂 🙂 čo je nové?

silvia545
26. jan 2011

@martineluska ahoooj,,vsetko je v poriadku,,bude to chlapcek,,pribera a rastie tak ako ma 🙂 tak som velmi spokojna a velmi sa tesím 😵 onedlho sa uz aj ty pustís do dalsieho boja,,myslim na Vas 😉 nejako sa mi v poslednom case nechce sediet za pc,,kazdy den poobede si musím lahnut a spat 😉 spím aj 3 hod 😀 len by som spala a spala 😉

martineluska
26. jan 2011

@silvia545 ahoooj 🙂 tešim sa že je všedko ok 😉 same chlapčiatka sa budu teraz rodit všedky moje zname a aj sestra bude mat chlapčeka 😀 inak ja som si myslela že ty budeš mat babu 🙂 veru vo februari sa budem objednavat snád aj nam sa zadarý 😝 🙂

silvia545
27. jan 2011

@martineluska dakujeem 😉 🙂 moj povedal,ze konecne bude na nasej ulici chlapec,,lebo narodili sa len same baby,,aspon si bude moct vyberat 😀 ja som hned vedela,ze to bude chlapec,,lebo brusko mi hned vykuklo a rastie dopredu,,pri dcerke som isla do sírky,,vsetko som mala v bokoch a v zadku a brusko mi vykuklo az v 6 mesiaci 😉 stale som hladna a len spím a spím 😀 maly vazi o 50 g viac ako ma 😀 budem sa musiet krotit,,lebo ked to takto pojde dalej,,tak neviem ako ho porodím 😀 drzím ti palce,,aby ti vsetko dobre dopadlo a konecne si sa dockala aj ty dietatka 😉 potom daj vediet ako si dopadla 😉 a co je s nasou kiarikou 😉

ninako
Odpoveď bola odstránená
megynka
30. jan 2011

Ahojte babeny, som tu po dlhej dobe, ja proste nič nestíham,tak vám rýchlo napíšem čo mám nové, kuchyňu sme dokončili dva dni pred Vianocami, a teraz sa len modlím aby sa do nej Megy nepustila, zatiaľ to zvláda 😀 a ja len píšem samé seminárky do školy a záverečnú prácu, už aby som tú školu dokončila lebo som z toho na nervy. V práci je to hrôza, prepúšťajú a tak uvidím čo sa tam ešte bude diať, každý deň idem do práce s tým, že čo nové ma tam zasa čaká. Moc vás všetky zdravím, držím vám palčeky, myslím na vás aj keď sem nechodím, to mi verte, a až budem mať trošku viac času tak prídem s vami pokecať......mimino zatiaľ nie je na obzore

martineluska
30. jan 2011

@megynka ahoj moja takže sa nedudíš 🙂 aj ja neviem ako budem stihat teraz na jar ifko mame toho dost a aj finančne je to dost naročné 😝

martineluska
30. jan 2011

@kiara15 a ty mojka ako sa máš? 🙂 čo planujete dalej? 😉

silvia545
31. jan 2011

@megynka no ahoooj 😉 konecne si sa nam ozvala 🙂 uz mi chybali tvoje zazitky s megynkou,,co nove zas vyparatila 😀 hadam si este stale obkukava novu kuchynu a nevie kde ma zacat 😀 drzím palce,,aby si skolu dokoncila,,ty to urcite zvladnes 😉

megynka
31. jan 2011

@martineluska takže na jar budem mať toho ešte viac, budem ti musieť hrozne moc držať palce aby sa IVF podarilo 😵
@silvia545 drobček rastie do krásy však, už sa na neho určite veľmi tešíš a meno už máte pripravené? 😵 a silvi neblázni, dúfam, že megy sa už ukľudnila....naposledy jej posledný kúsok bol ten, že zlomila manželovi prst na cvičáku 😀 inak pohoda 😀
babule ja sem už budem musieť mrknúť častejšie, lebo už nemám prehľad čo máte nové a tiež mi chábate, len neviem ako to všetko stíhať 😒 no budem sa snažiť

kiara15
31. jan 2011

@martineluska ahoj moja no my zatial na mrtvom bode som stoho stale dost smutna manzel nechce stale o tom ani pocut tak som zatial ticho a trpim ci ho to prejde a presne este aj tie financie je to tazke asi aj to ho brzdi 😒 inak pohoda furt v praci a tak 😉

@silvia545 tebe ako pribudaju tt malinky rastie ako voda drzkam palcceky 😉

@megynka ahoj moja tak ste uz podokoncovali?,super a megyinka je uz urcite upokojena 🙂

silvia545
1. feb 2011

@kiara15 ahoooj mojko 😉 dakujem,,veru ide to rychlo,,ani sa nenazdam a budem na porodnici 🙂 pred chvilou som vstala,,urobila som si kafe,,dlho som si nepospala,,lebo maly ma dnes asi santivy den 😀 chvilu kopka na jednej strane potom na druhej,,tak si len hladam spravnu polohu,,ktora by mu vyhovovala 😉
stale myslím na teba ako sa mas a ako si to vsetko prezila 😉 stale ti drzím palce,,aby sa vam to uz podarilo,,ked sa do toho znovu pustíte,,muzicka to urcite prejde a pustíte sa znovu do toho 😉 🙂
@megynka jaaj,,velmi sa na neho tesíme a uzívam si tehu kazdy den 😉 este neviem ake meno dame 🙂 taaak a megynka ma nesklamala 😀 no ale chudacik muzicek ☹ no veru,,mala by si sem castejsie nakuknut 😉

martineluska
1. feb 2011

@kiara15 mojka neboj prejde ho to len chlapom to dlhšie trvá kým sa otrasu 🙂 a určite sa aj nam podarý babetko len musíme byt trpezlivejšie a hlavne to nevzdávat 😉 ved aj lusi a aj silvi sa podarilo 😀 a tie peniaze to je aj u nás večný problém 🙄

martineluska
1. feb 2011

@megynka jaj megy už by aj na mna mohlo sadnut štastíčko v juli budem mat 30 ročkov neželam si nič iné len babetko 🙂 🙂

wodanka
2. feb 2011

ahojte babule 🙂 som rada, ze ste sa po dlhej dobe ozvali... marti mozno pojdeme do toho spolu, my teraz chodime do Iscare v MT a planujeme dalsi pokus niekedy koncom marca zaciatkom aprila. Ale este predtym ideme na imunologicke testy do Prahy, tak dufam, ze dopadnu dobre.
Vsetkym nam drzime palce, aby sa to konecne uz podarilo 😉

martineluska
3. feb 2011

@wodanka ahooj no dufam že tu nebudem sama 🙂 a dufam že už uspešne 😅 😉

vika1973
4. feb 2011

AHOJ DIEVCATA. JA SOM BOLA NA IVF U HREDZAKA.MAM PRAVDU POVEDAT .NA 4. POKUST TO VYSLO DNES MAM VIKINKU A KARIN. MAJU 6.ROKOV.V PRVOM RADE SI DAJTE UROBIT LAPAROSKOPIJU,ENDOKRIOLOGIJU,SPERMIOGRA-MANZEL.GENETICKE TESTY.KLUD A PEVNE NERVY NA CAKANIE§ STOJI TO ZATO§ FAKT VIKA

vika1973
4. feb 2011

A@bobalik1 AHOJ.NIC SA NEBOJ UZ LEN ABY SI BOLA ZDRAVA BABO PRIDE 😀 😀 DRZIM PRSTY VIKI

lusinkaj
autor
5. feb 2011

ahojte kolegynky moje 🙂
ako sa mate?marti,kiara,silvi....stale na vas myslim len nejak nieje cas 🙂

silvia545
5. feb 2011

@lusinkaj ahoooj 😉 ja sa mam zatial s drobcekom dobre 🙂 len mavam caste zachvaty spanku 😀 rano vstanem a behom hodinky by som uz zase spala 😉 kazdy den poobede si musím lahnut a spím aj 3 h.vkuse a vecer ani nevydrzím dlho hore 😉 dcerenky ti rastu do krasy,,su naozaj nadherne a rozkosne 😉 ani ja sa uz neviem dockat mojho synceka,,dufam,ze to bude chlapcek,,budem sa stale pytat ci je to chlapcek 😉 jednej kocke z nasej ulice povedali,ze bude mat chlapceka,,tak vsetko mala nakupene pre chlapca aj kocík ma modry a nakoniec porodila dievcatko 😀
@vika1973 gratulujem k dievcatkam 😉 neviem,ci by som mala tolko síl pre tolkych pokusov,,asi nie 😉

lusinkaj
autor
5. feb 2011

@silvia545 to je jedno co to je...nech je zdrave!!! 🙂 😵 🙂
este ti mam poslat to teh.tricko?fotku?
dakujem,male su krasne,zlate...sme chore,soplime..a idu nam zubky 😖

silvia545
5. feb 2011

@lusinkaj veru tak,,je to jedno,,len nech sa to narodí zive a zdrave,,po inom netuzím 😉 mozes poslat,,lebo vtedy to moj drahy omylom vymazal,,este ma volal,,ze si mi poslala foto a ked som prisla pri pc,,tak ani nevedel ako to zmazal 😀

lusinkaj
autor
5. feb 2011

@silvia545 oki..poslem ti to...snad dnes sa bude dat 😉
presne tak...zive a zdrave na inom nezalezi 🙂

wodanka
10. feb 2011

@martineluska no ja som bola tento tyzden v Iscare a nase dalsie IVF nebude mozne skor ako o dva mesiace... moje telo sa este nedostalo z predchadzajucej stimulacie, takze este musim cakat... aspon si zatial vybavime tie imunologicke vysetrenia v Prahe a snad potom uz sup do toho 😉

martineluska
19. feb 2011

@wodanka ahoj ja som 15 teho marca objednana na konzultaciu do iscare k dr valkimu 🙂 tak som zvedava čo bude dalej 🙂

martineluska
19. feb 2011

@wodanka ti chodíš do iscare v bratislave?

wodanka
19. feb 2011

@martineluska nie ja chodim do Iscare v Martine.. kedy chces zacat so stimulkou?

kiara15
19. feb 2011

ahojte babulky len som vas prisla pozdravit a ako sa mate ja som bola vcera u gyndosa a vsetko zatial ok aj ta genetika dopadla super tak ja neviem co sa stalo ☹ spomenul mi Zlin neviete niektora o tom nieco?,