icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
19. feb 2011

@wodanka asi v máji 🙂

martineluska
19. feb 2011

@kiara15 ahoj moja ako sa máš? a čo je v zlíne? 😕

zlatanka30
19. feb 2011

@kiara15 zlatko ahoj. co chces vediet o tom zline?mne to tiez spominal

kiara15
19. feb 2011

@martineluska ahoj moja umele oplodnenie ze vide lacnejsie 😉

@zlatanka30 a tebe preco?,ja som uz premarnila 3cykly tak preto spomenula som mu ze Brne to vide tak ako tu cez poistovnu a on ze v Zline tak isto a este aj to mam blisie 😉

martineluska
19. feb 2011

@kiara15 aha 🙂 nechapem prečo je to u nas take drahé 😠 vobec nam tento štat nepomaha predsa nechceme plasticku operaciu alebo odsavanie tukov (aj ked by sa zišlo aj to 😅 ) ale chceme dietatko 😒

kiara15
19. feb 2011

@martineluska presne tak ale este ze to neni tak daleko a mozno to skusim ale este musim spracovat draheho 🙂

martineluska
19. feb 2011

@kiara15 neboj spracuješ 🙂

kiara15
19. feb 2011

@martineluska no to dufam ale vies este aj tie korunky zohnat a ty ako pokracxujes:??

martineluska
19. feb 2011

@kiara15 ideme 15 teho marca na konzultaciu a potom sa rozhodne že čo dalej problem su tiež financie, ale nejak to zvladneme dufam a nevieme ešte ake je spermio manžel berie liečiky tak som zvedavá 🙂

wodanka
20. feb 2011

@martineluska aj my sme to presunuli az niekedy na maj-jun... moc sa na dalsie IVF este necitim.. inak u nas nie je ziaden progres, co sa mm tyka, stale mame nulovu morfologiu ☹ som zvedava ako nam vydu tie imunobiologicke testy, vysledky mali by prist tak do mesiaca

martineluska
20. feb 2011

@wodanka ahoj tak budeme asi bojovat spolu 🙂

kiara15
20. feb 2011

@martineluska tak super moja budem ti drzkat palceky a moj nebral ziadne lieky a polepsil sa mu spg 😉

martineluska
21. feb 2011

@kiara15 nooo zvedava som ake budu spermošky lebo od maja nebol mužík na kontrole ale asi nebudu nic moc kedže som neotehotnela 🙂 prirodzene 😉 ale pripravený sme na najhoršie 😝 čo už 🙄

lusinkaj
autor
22. feb 2011

ahojte,neviete co je so silvi...som jej uz davno pisala na fb a nic ziadna odpoved... 🙂

martineluska
22. feb 2011

@lusinkaj ahoj dufam že je ok silvi 🙂 už dlho nenapisala 😕

kiara15
23. feb 2011

@martineluska ale neboj bude to dobre u vas je na vine len manzel??ty si ok?? 😉

@lusinkaj veru neviem nebola tu dlho 😨

lusinkaj
autor
23. feb 2011

@martineluska
@kiara15
hadam je v poriadku,nieje v nemocke 😕
ako sa mate vy?pokracujete....?

bevab
24. feb 2011

Ahojte,
nepatrim sem, ale chcem pomoct kamoske, ktora sa snazi o babatko dlhsi cas. Bola teraz na zakroku, ale vraj sa nevytvorili vajicka takze z toho nakoniec nic nebolo.
Priznam sa, ze velmi neviem ako sa k tomu postavit a co jej poradit a preto vas poprosim o info ako to cele s umelym oplodnenim funguje.
Viem, ze jej davali nejake 2 druhy injekcii a potom mali odobrat vajicka co sa teda nestalo, kedze sa ziadne nevytvorili.
Poradite mi co bude teraz nasledovat ? Budu ju opat stimulovat, alebo tam musi byt enjaky cas po tom.
Mozete poslat info aj do IP.
Budem rada ak mi cely proces vysvetlite, aby som kamosku mohla podporit a podrzat.
Dakujeeem 🙂

martineluska
24. feb 2011

@kiara15 ahoj ja som ok 🙂 veru len manžel 😔

martineluska
24. feb 2011

@lusinkaj ahoj mojka zatial sme objednany na 15 marca na konzultaciu a potom sa rozhodne že čo dalej 🙂

lusinkaj
autor
24. feb 2011

@martineluska tak super...velmi ti drzim prsty..nech to konecne vyjde 😉
@kiara15 ahoj moja,aj tebe drzim prsty 😉
nejak je to cudne silvi dlhu dobu tu nieje,co tooooooooooooo 😕

megynka
24. feb 2011

Ahojte babule, som sem nakukla, tak že vás idem aspoň pozdraviť 😉 nemám nič nové,v práci to máme veselé....vo veľkom sa začína prepúšťanie a bude to trvať asi až do leta.....nikto nevie čo nás tam čaká na druhý deň...ale inak sa mám dobre, len tá adopcia sa teraz nehýbe, proste keď nás schválili tak všetko skončilo a teraz už len aby sme čakali, tak je to taká nuda.....ešte skúsime niekoho nakontaktovať či by sa to nedalo nejak urýchliť,boli by sme radi keby sa nám to mimino podarilo aspoň tak do konca roku, ale neviem....tak sa majte zatiaľ krásne a držím vám všetkým palce nech sa vám darí v snažilkovaní......papa 😵 😵 😵

martineluska
24. feb 2011

@megynka moja prajem vám krááááásne bábetko tfuj tfuj tfuj nech do konca roka doletí k vám bocian 🙂 🙂 😵

megynka
25. feb 2011

ahojte 😉
@martineluska ďakujem 🙂 ...veď ja vám tiež všetkým držím palce,aj keď sem už tak často nechodím ale budem musieť začať lebo potom strácam prehľad, čo máte nové a ťažko sa to dobieha 🙂

kiara15
26. feb 2011

@lusinkaj ahoj moja veru a stale sa neozyva co sa deje??mozno ma vela roboty doma 😉
@martineluska tak len manzel u nas ja ☹ a co bude dalej ani srnky netusia 😖

kiara15
26. feb 2011

@megynka vitaj tak vela stasticka s babetkom 😉 😉 😉

mili78
26. feb 2011

ahojte babenky...nase prve IVF dopadlo negativne....je to hrozne ☹

martineluska
26. feb 2011

@kiara15 ahoj moja to je jedno že u koho je problém a dufam že sa dočkáme babetka musime bojovat dalej nadej je vždy 🙂

martineluska
26. feb 2011

@mili78 to mi je luto 😔

kiara15
28. feb 2011

@martineluska ja viem ale financie su neni stale ☹
@mili78 moja drzkaj sa viem ako sa citis 😒