Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 zvyčajne vraj znamenia musia byť opozitné 🙂 ja som zimné a manžel letné, totálne protipóly aj v povahe a fungujeme 😉 niekedy to nie je v znameniach. tiež nám všade vychádza, že sa vzájomne vylučujeme 😀 zajtra mám kontrolu po 5 dňoch gonalu, tak uvidíme. včera ma dosť boleli vaječníky, ale zachránila to alchemilka. snáď to bude pokračovať ok. odhadujeme, že vklad by mohol byť na budúci týždeň v pondelok, ale to určí až lekár....vy ste mali podľa všetkého vklad v októbri? nám sa dlho ťahali vyšetrenie, ktoré sme chceli podstúpiť,ale myslím, že sme urobili dobre. inak by som riešila už december.
@martineluska no uz sme boli v CARe a mame dalsi dvojmesacny odklad, este stale som prestimulovana z predchadzajuceho IVF, takze teraz budem brat nejake lieky a potom sa uvidi, co bude dalej
@wodanka to pojde rýchlo aj ja budem stimulovat až v maji 🙂 a ty po mne 😉
@silvia545 maj lasky čas a ešte aj sestra moja bude v máji rodit takže to bude u nas pestré 😀
ahojte babule kde ste stratene? 😉
Ahojte moje len som vas prisla kuk co mate nove🙂
@kiara15 zatial nič nové 🙂
@martineluska a kedy zacinas??
@kiara15 ak všedko pojde ok tak v máji 🙂 musim počkat na vysledky krvi hadam budu ok 😒 kedže teraz zas mi meškal menzes 2 týždne 😠 13.4 ideme do iscare 🙂 mojka v u vas? manžela si už presvedčila že to netreba vzdávat? 🙂 🙂
@martineluska tak super tak tebe to maj isti 😉 no ja stale na bode mrazu ale chcem tom nechat cas mozno neskor to skusim zas 😒
@martineluska ahoj.. aj nam to zatial vychadza na maj a kratky protokol.. tak som zvedava. Inak zmena centra bola super volba, ten doktor je uuuuuuuuuzasany, mozem len doporucit. My to s mm nemozeme uz nejako odkladat. Mali by sme sa stahovat do Nemecka, tak to chceme stihnut este predtym. Tak dufam, ze do tretice nam to vyde.
@wodanka ahoj a v ktorom centre ste? 🙂 tak budeme v maji dve 😉 ja idem v utorok k dr a majoví menzes začínam 😅
@martineluska my sme v Iscare Martin...ja cakam teraz na mrchu a potom po tej dalsej sup na to 😉
@wodanka a predtým ste kde chodily? 🙂
@martineluska predtym sme chodili do Heliosu v Martine... ten pristup sa neda porovnavat..
ahojte....
chcela by som sa spýtať na čo je dobrý alch.caj?
.....dosť sa tu o nom píše
ahoj silvia...
@silvia545
pred ivf znam.pred um.opl ?
a az do dna et...?...tomu nerozumiem
aj ked nerozumiem tu vela veciam vsetko si to tu len zliepam dokopy, pretože som tu nová a ešte len začínam odo dnes 16 den brat lieky a pichat si tie inje.
ja uz jedno dieta mám podobne ako ty. len s tým druhým sa nám akosi nedarí, tak preto je to tu všetko pre mna také nové...☹..🙂

@dorotka66 dakujem 😉 moje dcera je tiez blízenec 18.r.bude mat 5.6. a 6.6.sa ma narodit drobcek 😉 tak som zvedava ako nam to vyjde 😀 ja a priatel sme v znamení raka 🙂