icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

basska007
13. apr 2011

@silvia545
ahoj...
chodím do Martinna do iscaru
a ten protokol mám dlhý, neviem ako to dávajú, prečo dlhý......?
odo dnes na 16 den mám lieky, a až potom tie inj.myslím ze sa volajú nejak difsusil..určite som to poplietla, 🙂, 🙂
nemám ich tu pri sebe včera som si ich bola vyzdvihnut v lekarni, ale na d su určite..xi
a mám strach z toho pichania..
asi budem chodiť k mojej všeob.dokt.aspom na zaciatku, aj ked tých inj.je dosť možno ku koncu mi to uz ani nepríde
alebo aspom dúfam..🙂

basska007
13. apr 2011

a u teba to ako prebiehalo všetko?
podarilo sa to na prvý krát?
inj si mala aké?

silvia545
14. apr 2011

@basska007 ahoj 😉 ivf sa nam podarilo na 2 krat 🙂 ked som isla 1 krat,tak stale som nato myslela.ci sa to podarí,,bola som dost aj nervozna a to k tomu neprospieva 😉 a 2 druhy krat som uz vedela co vsetko mam podstupit,,bola som taka vyrovnana a hlavne nemyslela som ani tak nato ako to dopadne,,lebo som verila a velmi,ze sa to podarí 🙂 a podarilo sa 😉uz coskoro sa nam narodí nase dlhoocakavane dietatko 😵ja som mala kratky protokol,,na 2 den ms som zacala pichat,,na 13 den odber a na 16 den mi vkladali 😉mala som tusím 4 vajícka,,z toho 2 neboli zrele a 2 sa nam oplodnili a z toho len jedno sa zacalo delit a to mi aj vkladali 😉takze sme mali len jedneho bojovnícka,,ktory poriadne zabojoval 😵pichala som gonal a merional,,ani ja som si to nepichala sama,,chodila som jednej sestricke 😉tak mysli pozitívne a nemysli na nic zle 🙂

revilo
14. apr 2011

@silvia545
muzu se zeptat jakou jsi mela pauzu mezi prvním nepodarenym a zacatkem druheho IVF? ja dnes zacala lehce krvacet po prvnim IVF. Zamrazene nemame zadne e. diky

silvia545
14. apr 2011

@revilo ahoj 😉 na 2 IVF som isla po 10 mesiacoch 😉 snaz sa oddychovat,niektore aj lahko krvacaju a su tehu 😉 drzím palce 😉

basska007
14. apr 2011

@silvia545
ahoj...
no ten kratky protokol to je super...
moj trvá vyse mesiac....je to dost dlho
a držím palce nech ti to všetko dobre dopadne...
kolko si nemohla ostat teh.?
mala si ty pr.či manžel?
budeš mat tiež dost velky rozdiel medzi detmi
moj maly ma 10...takze ked sa nam to podarí aj nas rozdiel bude dosť velky..🙂

silvia545
15. apr 2011

@basska007 ahoj 😉 pri 1 ivf som tiez mala dlhy protokol,,potom som prestupila do ineho centra a tam pouzívaju len kratky 😉 s priatelom sme 11 rokov 🙂 problem sme mali oba,,mne odumreli vajíckovody a priatel mal nepohyblive spermie 😖 a minuly rok mu zistili,ze mu postupne odumieraju 😒 rozdiel budem mat velky medzi detmi,,ale hlavne,ze sa nam to podarilo 🙂 dcerka bude mat 5.juna 18 rokov a syncek sa ma narodit 6.juna 😉 😵 este keby nam to vyslo presne na 5.juna,nech to mame jednym vrzom 😀 u vas je aky problem 😉

basska007
16. apr 2011

ahoj...
a teraz si v akom centre?....pred tým si nebola spokojná v tom starom?
ja neviem či mám ja nejaký problém, ale myslím ze nie, vsetky vysledky a odbery mám super, len manzel mal zly sperm., nemal totiz ziadne spermie...☹
takze teraz 27 ide na oper.odber do blavy do iscaru k dr. a asi do 3 tyzdnov bude mat vysledky, ja zatial skončim s tym dlhym protokolom a potom podla vysledkov by sa mal uskutočnit vklad a ked nenajdu ziadne tak pojdeme formou darcu...., tak uvidíme
financne je to dost náročné (980E), len ta operacia, a ked nič nenajdu tak zial...☹
ale myslím pozitívne a dufam ze niečo objavia..🙂
a ked to bude oky tak znova na genetiku s tym mater.ešte pred vkladom to si zase hradíme sami (1100e)
..............
Tak to treba do toho 5 juna s malyckym vybavit nech sa nezdrziava...🙂
to budeš mat super v jeden den...
to bude riadna zmena po tolkých rokoch...
mala si bezprobl,tehot.?
ja mám z toho riadny strach...
niekedy si myslím ze nemám ani cas byt tehotná...☹
v dnesnej uponahlanej dobe, ale ten koniec potom....🙂)))))
uz aby to bolo...🙂

zlatarybka10
19. apr 2011

ahojte,
chcela by som sa opýtať či niekto teraz chodí do iscare ba, a bude mať odber?

kiara15
19. apr 2011

Ahojte babule len som vas prisla pozravit ako sa mate? 🙂 🙂
@silvia545 vidim tebe sa to krati 😉

silvia545
20. apr 2011

@kiara15 ahoooj 😉 veru krati sa mi to 😉 tak rychlo to preslo,,len som v poslednom case taka leniva 😀 cele telo ma bolí,,nohy ani nehovorím 😉 prejdem par metrov a uz mam dost 😀 lavu nohu mam opuchnutu,,dnes idem na poradnu,,som zvedava co si obujem,,asi pojdem v papuciach 😀 maly ten hrozne vymysla,,strasne mi tlací na mechur a potom len chodím vkuse na wc,,asi aj z toho ma nohy bolia 😀 to budeme mat riadneho vymyselníka 😵 a ty ako mojko,,muzík este nepolavil 🙂 😉

silvia545
20. apr 2011

@basska007 ahoj 😉 prestupila som do FERTICENTU v BA,,predtym som chodila do GYN FIVU v BA,,GF je dost drahy a myslím si ze az predrazeny,,platís tam za vsetko,,pomaly aj za vzduch co tam budes dychat 😠 😠 FC je mensie centum,,ale to sa neda ani porovnat s GF,,doktor,,sestricky no skratka cely personal je velmi mily 😉 ako som cítala,,tak zaplatíte riadnu sumu 😲 keby sme predtym aspon vsetky vedeli,ci to bude stat za to 😉
mas pravdu,,zmena to bude poriadna po tolkych rokoch 😀 ved dcera pomoze,,uz teraz hovorí,ze mi bude pomahat a starat sa o braceka 😉 len som zvedava kolko ju to bude bavit 😀 😀 zatial tehu prebieha dobre a dufam,ze to vydrzí do konca,,no ja sa chystam rodit skor 😉 aj dceru som mala v 37tt,,tak cítim,ze aj toto bude skor 🙂

martineluska
21. apr 2011

baby prajem krasne sviatky 🙂 konečne si trochu odpočiniem od práce 😉
@silvia545 fíha tebe to ale letíííí 😀

silvia545
22. apr 2011

@martineluska ahooj 😉 aj tebe prajem krasne prezitie velkonocnych sviatkov a hlavne velaaa vody 😀 letí to mas pravdu 😉 neviem,ci nepojdem do nemocnice,,v stredu idem na kontrolu,,lebo som otvorena na 1 az 1,5 cm ☹ dufam,ze malicky to v brusku este aspon 2 az 3 tyzdne vydrzí 🙂 a ked nie,,tak co ,ked sa bude pytat von,,s tym nic nenarobím 😉 len dr. ma poriadne sklamal,,po stredajsej poradni som si urobila nanho svoj nazor 😖 nejako to uz s nim dotiahnem do porodu a potom asi zmením dr. 😖
uz aj tebe sa to blizi,,myslím na vas aj na kiariku 😉 kedy presne zacínas? 🙂

martineluska
22. apr 2011

@silvia545 jaj dnes mi je super nič nerobím len kukám tv a sedím na balkone muž príde až o štvrtej z roboty potom upečiem rybku a zas veget 😀 a zajtra ideme na dedinu k rodičom až do pondelka 🙂 mojka začínam okolo 10 teho maja už sa teším 😝 dufam že preberiem po vás štafetu 😀 😀

helenka12
22. apr 2011

ahojte aj ja cakam na 2 ivf . 🙂 🙂 🙂

silvia545
22. apr 2011

@martineluska ja sa tiez snazím teraz len oddychovat a lezkat 😉 rano som len salat pripravila a mama s dcerou uz rybu obalili a vysmazili 😉 ale poviem ti vobec ma to nebaví v tej posteli,,ked je teraz vonku tak krasne 🙂 tak dufam,ze aspon malicky mi vydrzí v brusku do toho 10.maja,,tak sa modlím a prosím aby tam este par tyzdnov vydrzal 😉 no a potom uz beries stafetu po mne 😉 ja som ju zobrala po Lusi a ty ju zoberies po mne 😀

silvia545
22. apr 2011

@helenka12 vitaj 😉 kedy sa chystas do dalsieho boja 😉 🙂

helenka12
22. apr 2011

@silvia545 za mesiac mame konzultaciu tak myslim ze jun ,jul 🙂

ikacka
23. apr 2011

ahojte kocky, tieto sviatky nejak nevysli (bohuzial nevyslo prve ivf), takze sa pridavam do skupiny cakateliek na druhe ivf. Uz som to nejak predychala a cakam kym skonci mrcha a idem na konzultaciu co a ako dalej.
Ale minimalne uz viem, co ma caka a verim, ze druhy pokus vyjde... 😉
A moj muz sa uz celkom dobre naucil pichat injekcie 🙂

helenka12
27. apr 2011

@ikacka ja som na tom tak isto, akurat cakam na mrchu ☹ ☹

ikacka
28. apr 2011

@helenka12 mne prave konci, takze v utorok sa chystam na konzultaciu a uvidime ako dalej. Uz zacinam byt celkom v pohode a celkom sa zacinam tesit, ze to vyjde 😉
takze ti tiez drzim palce a na druhy pokus nam to urcite vyjde...

helenka12
30. apr 2011

@ikacka ja som 15.4 bola na kyret a povedali ze menzes tak o 3 tyzdne a potm konzultacia tak cakam ,ja som s toho este tak nestastna ☹

ikacka
1. máj 2011

@helenka12 hlavu hore, treba rozdychat a hlavne sa asi zamestnat niecim inym - teda aspon mne to pomaha. Po ET som bola doma na PN a teraz som uz v robote. Za tie dva tyzdne sa toho tolko nazbieralo, ze mam na co mysliet.
Je pravda, ze ked niekto spomenie, ze nam to nevyslo, stale mi to nie je jedno, ale snazim sa skor mysliet na to, ze druhy pokus 100% vyjde...a musi 🙂
Co je super, ze viem, co ma caka a nebudem sa citit ako blbec - tak ako to bolo pri prvom ivf. Tam som mala pocit, ze som uplny blbec, nevedela som, co ma caka a teda som nevedela, na co presne sa opytat. A aj lekarka ma mierne "zmiatla", ked mi dala zly predpis a chybali mi lieky. No proste zazitky, ktore si nechcem zopakovat ☹
...mozno si onedlho budeme spolu pisat, ze jak nam to super vychadza 😀

silvia545
2. máj 2011

Ahojte baby
@martineluska
@kiara15 chcem len napisat,ze 30.4 2011 sme si pochovali nasho milovaneho synceka,,malickeho anjelícka,,ktory sa narodil 26.4.2011 a kratko po narodení zomrel 😢 😢 😢

martineluska
2. máj 2011

@silvia545 prosíííííííííííííííííííím? ☹ ☹ ☹ ☹ ja nechapem pane bože uplne som mimo ja normalne predíchavam a neverím ☹ ☹ ☹ ☹ 😔 😔 😔 čo sa stalo ☹ som v šoku 😔

martineluska
2. máj 2011

@silvia545 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ uprimnu sustrast moja ☹ ☹ ☹

helenka12
2. máj 2011

@ikacka bodaj by si mala pravdu 😀 😀

martineluska
2. máj 2011

@silvia545 posledne dni som na teba vela myslela ale ani v najhoršom sne by ma nenapadlo že toto sa stane 😢 😢 😢

silvia545
3. máj 2011

@martineluska dakujem ti,,ani my nechapeme co sa vlastne stalo ☹ ☹ a ani sa asi pravdu nikdy nedozvieme 😢 😢 ja este stale tomu neverím,nepochopím to ☹ je to strasna bolest,,ktoru nedoprajem nikomu ☹