Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 ale ved vsetko bolo ok?,a si rodila predcasne ci co ???
@megynka ahoj moja ozaj si u nebola dlho ako ja 🙂
@martineluska tebe drzkam palceky nech ti to vyde a nech je vsetko ako ma byt mysli na pekne veci 😉
@jessica8 vitaj medzi nami a preco hned IVF co neskusate este prirodzene 😉
@silvia545 my nemame mraziacikov. Z 10 vajok bolo vhodnych 6 a z nich sa oplodnili 2 a to jedno bolo pri vkladani 4.bunkove a druhe 8-bunkove. Bohuzial ani jedno sa neujalo a musiem ist od znova. Stimulku som znasala super, (Decapeptyl, Puregon). V utorok idem do CAR a vsetko od znova. Asi v auguste.
@jessica8 drzim palceky aby to vyslo na prvy krat. Jedna kocka co bola so mnou mala jedno vajko a to sa oplodnilo a to sa aj ujalo. Tiez bola mladunka. A ked to nevyjde hlavu hore a hlavne sa nevzdat.
@silvia545 No my pokracujeme zatial tak, ze: boli sme si dat urobit genetiku v Ziline a zatial vysledky su ok, ale este ich nemam kompletne, ale odporucaju mi konzultaciu u hematologa, vraj mam nejaku latku v tele zvysenu a tak uvidim co sa tam dozviem. A na tertie ivf planujeme v januari no uvidime ako sa vsetko vyvinie.Momentalne neberieme zaidne vitaminy, nehavam telo oddychnut , akurat pijem caje co mi jeden bylinkar odporucil a snazime sa dalej a stale dufame, ze sa coskoro dockame. Myslim na teba drz sa.
@ajuska51 ahoj ajuska, sme na tom dost podobne. Tiez sa nepodarili ziadni mrazacikovia - mala som 9 vajicok a z toho 3 embrya. 2 mi vlozili a to tretie sa prestalo vyvijat po par dnoch. Na ET som bola zaciatkom aprila a teraz v juni by sme mali zacat dalsie kolo. Teda ziadost je vyplnena a 14.6. idem za lekarkou a mala by mi predpisat lieky na dalsi cyklus ivf. Dufam, ze ziadost bude dovtedy schvalena a nebudem to musiet nahanat v poistovni.
No a verim, ze teraz to vyjde.
@ikacka Ahoj ikacka, ja som bola na ET koncom aprila, takze naozaj po sebe sme boli.TAk drzim palceky. 😉 Ja idem za doktorkou teraz v utorok tak asi budeme tiez vypisovat ziadost, my asi budeme zacinat v auguste. Tiez verime, ze to tentokrat vyjde. Drzim aj Tebe palceky. 🙂 A co je u vas problem?? JA som OK, len polovicka ma zly SPG a vraj aj preto vlastne sa tak malo oplodnilo 🙂 No tiez to nevzdavame a verime, ze tentokrat to vyjde, musi 😉
DO akeho CAR chodis?? Ja do BA Iscar.
@kiara15 mojko,,ved aj ja som si myslela,ze vsetko je OK,,a vidís ako to dopadlo ☹ ☹ po fyzickej stranke je mi uz lepsie,,ale po psychyckej je to horsie ☹ musím sa snazit toto vsetko prekonat,,snazím sa byt silna pred priatelom a rodinou,,ale ked som sama tak to nejde 😢 😢
@belisima10936 takze este chodíte po vysetreniach,, a ake caje to pijes?v januari sa pokusite znovu,,ako sa hovorí do tretice vsetko dobre,,tak verím,ze Vam to vyjde 😉 nam dr.odporucili tak november,,december,ze mozme ist znovu,,ale este neviem,ci budem nato pripravena 😖
@jessica8 ja som zostala tehu po 2 ivf,,5.juna sa nam mal narodit nas syncek,,ale zial,,osud nam to nedoprial a 26.4.2011 nam nas maly anjelícek odisiel do nebícka v 33tt po cisarskom reze 😢 😢
@ajuska51 no tak to sme sa mozno v Iscare aj stretli - ja tam tiez chodim - konkretne k Petrovej.
U nas je to trochu komplikovane, ani celkom nevieme v com je problem. Ja by som mala byt Ok (len mi este dorabali testi na protilatky proti spermiam), manzel mal horsi spermiorgamm aj ked nie kriticky - no a kombinacia s vekom (ja mam o chvilu 37 a moj drahy prave prekrocil 40)
A kolko ste mali embryi? Mne zobrali 9 vajicok, ale len 3 sa podarilo oplodnit (aj ked som asi urobila chybu, lebo iba 3 sme nechali napichnut a ostatok normalne, no a z tych 3 sa podarili 2 a zo svysku iba 1 - poucenie pre dalsi pokus).
Teraz by mi mali zmenit lieky, vraj nieco silnejsie - takze cakam na schvalenie ziadosti a 14.6.som v Iscare ako na koni. Beriem predpisy a cakam na mrchu a potom zacina druhy pokus....
@silvia545 moja a pojdete ešte na ivf ?dufam že si to nevzdala viem že tvoju bolest nič nezmierni ale musíš nazbierat novu silu bojovat dalej tvoj anielik vás bude strážit v nebíčku 😔
@martineluska drzkam vsetky prsteky,,aby sa Vam to uz konecne podarilo 😉 a mate aj mrazacikov,,to je super 😉 urcite sa Vam to uz podarí 🙂 este mame jeden pokus hradeny,,ale neviem kedy by sme sa nato dali,,dr.nam vravel,,ze o pol roka mozme skusit znovu,,tak ja dufam,,ze sa dam dovtedy doporiadku 😉 snazím sa byt silna a pomaly to vsetko prekonavat,,bola som u jedneho pana,,on je liecitel a ma dar v sebe komunikuje s anjelmi,,vela ludí za ním chodí,,ktorym pomaha,,najprv som tomu neverila,,ale po stretnutí s ním sa cítim ovela lepsie,,akoby zo mna padla tona kamenov 😉 a povedal mi,ze koniec roka bude stastnym pre mna a budeme mat este dietatko,,ktore sa narodí zive a zdrave 😉 tak musíme zacat trochu setrit na dalsí pokus,,zacali sme malovat dom,,a skoncíme asi na jesen 😀 ja sa este namahat nemozem,,tak nam pomahaju dceriny kamarati,,ale tí chodia do prace a prídu az okolo pol 4,,tak vela sa toho neda urobit 😖 ale do jesene casu dost 😀 aj syncekovi sme dali robit pomnícek,,tak teraz pojdu aj tam peniasky 😉
@kiara15 rodila som skor o mesiac aj par dní,,nic mi nebolo,,ziadne bolesti ☹ len raz v noci som sa zobudila,,ze musím na wc a zacala som krvacat ☹ mala som sekciu,,maleho po narodeny prelozili na novorodenecke a tam potom zbadali,ze omodrieva 😢 😢 co sa tam presne vsetko udialo,,to sa nikdy nedozvieme,,vieme tolko,ze zil a potom nam odisiel do nebícka 😢 😢 vyhodit si to z hlavy a zabudnut,,to sa veru neda ☹ vzdy bude nas prvy a jediny syncek a vieme aspon ako nas anjelik vyzeral,,mame aj fotecky 😉 a podoba sa na mna anjelik moj 😉
@ikacka No tak to sa mozno aj naozaj stretavame a nevieme o sebe 🙂 Ja chodim tiez k Petrovej. My sme mali vsetky ICSI metodou zo 6-tich vajok sa oplodnili iba dve (jedno 4-bunkove, druhe 8-bunkove.) No ani jedno sa neujalo ☹ Ja idem akurat dnes do CARu, tak som zvedava co mi povie Dr. No vypisovat ziadost budeme urcite. JA to vidim asi na august, ze by sme mohli zacat. My mame obaja 31 rokov. Ja mam syna z prveho manzelstva, (mala som vtedy 21) a bez problemov. Mangel ma zly SPG B (oligospermia), tak preto musime ist IVF metodou a tiez iba ICSI.
@martineluska držím palce moja, hádam sa to už konečne podarí 😉 🙂 musí sa 😵
@silvia545 este rozmyslam, ze by som chcela imunologicke testy a minule som niekde zazrela, ze robia tieto testy aj niekde v Martine ale niesom si ista, tak musim okolo toho este cosi vizistit 😎 a moj pil caj na zlepsenie spermii, ale ten caj sa piju po dobu dvoch tyzdnov dva krat do roka a teraz pijeme slivkovy a je vyborny 🙂 a velmi dufam, ze treti pokus nam vinde, pretoze tiez je to nas posledny pokus hradeny poistovnou a tak preto nehavam telo aj dlhsie si oddychnut od vsetkych hormon, aby nam ten posledny uz visiel 😉 a ty si nahodou nepocula, ze niekde v Martine robia imunologocke testy? dufam, ze sa nebudem mylit a niekde v Martine sa najde nejaka ordinacia kde to robia.

silvia545 ja verim v to ze to vynde na prvy krat ,ale v to veri asi kazda ,a potom sa obavam toho najhorsieho.ty si uz po ivf ci ako to je?