Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ahojte žienky,ktoré sa chystate na umelé,darujem 6 injekčných roztokov DECAPEPTYL 0,1mg exp: 09/2011,potom 1ks PREGNYL 5000 a k tomu je rozpúšťadlo 1ml exp: 06/2011,uprednostňujem osobný odber z masta Martin a okolia.
@lusinkaj moja ja naozaj neviem co sa stalo 😢 len prisli na mna bolesti,, zacala som troska krvacat a hned sme utekali do nemocnice ☹ museli mi urobit sekciu,,len sme cakali na vysledky asi hodinu a pol ☹ synceka som stale cítila,,hybal sa,,stale som sa pytala dr.ci je moj malicky v poriadku,,este ked ma isli uspavat som prosila dr.aby nam zachranili nasho synceka ☹ stale to neviem pochopit,,ved ked sa narodil a prelozili ho na novorodenecke,,to prejde vela minut,,odvazit,,odmerat,,umyt a vsetko co k tomu patrí,,ja neviem kde sa stala chyba ☹ ☹ ☹ este sa dr.pytal muzicka,ci chce vidiet synceka,,povedal,ze ano,,len v tom prisla sestricka ,ze sa prebudzam,,tak povedal,ze pojde najprv za mnou a potom maleho pozriet,,viem len to,ze som sa pytala sestricky,ci je maly v poriadku,,povedala,ze ano,,a kolko vazil som sa pytala a potom som zaspala,,az ked som sa znovu prebudila,,tak bol moj pri mne a stale som sa ho pytala na maleho,,ci ho videl,,ci je v poriadku,,ale to uz medzitym ako som zaspala,,prisiel dr.za muzickom a povedal,ze maly zomrel 😢 😢 😢 ze zacal modriet a pitva ukazala,ze zomrel na udusenie,ze nemal kyslík ☹ nechapem vobec ten vysledok pitvy,,co sa stalo sa stale pytam,,ako to ze sa udusil ☹ ☹ ☹ prezívam strasnu bolest,,neopísatelnu bolest,,ktora mi zostane navzdy 😢 😢 😢
@silvia545 tak toto je strašné 😢 ako sa preboha mohol udusit ked tam bolo kopa lekarov ☹ však si mala cele tehotenstvo v poriadku aj malí bol ok, však dnes su už všeliaké pristroje ja toto nepochopím 😢 😢 😢 strašna nespravodlivost 😔 😔 prečo toto utrpenie 😔 😔
@silvia545 moja ja to nemozem ani citat..az zimomriavky po mne idu 😢 ☹
musi to byt strasne co prezivas,kedze uz som matka,ved aj ty...ale porod dieta a prist o neho..to musi byt strasne ☹ ved ja neviem co mam nato povedat,paneboze preco???
ved ja ked som to precitala v tvojom statuse tak som prestala dychat..ze co,dobre citam...ved predsa take veci by si nepisala len tak,nechcelo sa mi to verit...
moja ja nie som na povery..neviem ako ty...ale neurobili ste velku chybu,ze si mala doma kocik pred porodom?a este si aj koickovala?
mi sme kupili kocik ked male mali cca mesiac-..ja som skor nechcela,ani vidiet ☹
a co teraz urobis s tym,vecickami co mas? ☹
@wodanka ahoj moja ako ? už stimuluješ? 😉
@martineluska nie nestimulujem... dali sme si odklad este o mesiac.. nejako sa bojim zacat. A co Ty?
@wodanka ja teraz v nedelu začínam 😕 inak aj ja sa bojím ale stane sa čo sa má stat beriem to celé z nadhladom aspon ako sa dá 😝
@martineluska budem na Teba mysliet a dufam, ze hned aj nasledovat s tehulkovanim 😉
@wodanka ok 😉 snád sa zadarý, inak som uplne kludna ani nestresujem 😅 asi nato už nemam nervy 😕 stresovat
@martineluska tak je to lepsie..nic neriesit, a ono sa to podari..teraz uz musi, verim tomu 😉
Ahoj máme syna po 1IVF bylo vloženo jedno embryo a povedlo se po 2 po letech jsem šla na ket vložily 1 embryo a nic.Teď chci jít na 2KET po dalším roce máme ještě 2 embrya ,tak si je nechám vložit obě.Jen že se moc bojím že to nevýjde na další IVF už nemáme penízky.Tak se hodně stresuji a bojím se zklamání.Co berete za vitamíny?Dík
@silvia545 Ahoj moja teraz citam co sa ti stalo normalne nemam slov ani co ti k tomu napisat som stoho mimo co sa stalo?velmi velmi stebou citim a prajem ti uprimnu sustrast 😢 😢 😢 nerozumiem co sa deje 😢 proste nenan slov .Myslim na teba a vela vela energie ti posielam drzkaj sa moja. ☹
@kiara15 ahoj mojko a zaroven dakujem,,ani ja nemam stale slov a stale tomu nechcem uverit co sa nam stalo ☹ nechapem,,je to strasna bolest,,neopísatelna bolest 😢 😢 velmi mi chyba nas anjelik,,kazda sekunda,,minuta patrí len jemu 😢 😢 rano vstavam,,vecer líham len myslením na nasho synceka 😢 😢 osud mi zasadil poriadnu ranu do srdca,,ktora sa nikdy nezahojí 😢 😢
@wodanka dakujem,,mas pravdu,,ani cas nezmierni bolest,ktoru prezívam ☹ 😢
@martineluska ahoj moja,,myslím aj na teba,,ako pokracujes 😉 verím,ze sa vam to uz konecne podarí a Pan Boh Vas obdarí tym najkrajsím darom na svete,aky moze byt...DIETATKOM...drzím moc a moc vsetky prsty,,aby sa Vam to podarilo 😉
@silvia545 ahoj mojka aj ja na teba myslím 😔 len nemam slov čo ti napísat tak radšej mlčím 😢 dnes som mala opu 6 vajok a v sobotu bude et 😕 dufam.
ahojte,som tu uplne nova 30.maja (koncom tohto mesiaca) idem na prvu inekciu,mam len 20 rokov preto sa bojim velmi ako to dopadne,bola som pred rokom a pol na operaciu zobrali mi pravy vajecnik aj vacovody inac mam vsetko v poriadku aj priatel sperminogram super.chodime k doktorovy herdzakovy v kosiciach.neviem ci sa mam bat ci tie inekcie nieco robia ci to boli alebo ako to vlastne je ,budem rada ak mi niektora napise co mam vlastne cakat a ak ma primete medzi vas do diskusie🙂 dakujem pekne a prajem prijemny zvisok vecera 🙂
Ahojte, Silvi 😢 😔 dlho som tu nebola a teraz tu čítam, čo strašné sa vám stalo...ja ani neviem čo písať, som v šoku a smutná.....myslím na teba a neskôr vám napíšem čo mám nové.....ale veľa toho nie je......ahojte
@jessica8 vitaj medzi nami, ja mám za sebou 4 ivf, neúspešne, teraz sme čakatelia na adopciu a naviac nám po roku volali z centra, kde sme boli v poradovníku na darcovské vajíčka, že majú darkyňu a či ideme do toho, tak asi ideme.......inak pri ivf-ku ťa čakajú injekcie, potom odber vajíčok, potom čakanie či sa oplodnené vajíčka budú vyvíjať a potom transfer, tak ale to určite vieš a injekcií sa neboj pichajú sa len pod kožu, nebolia, mňa len tie posledné trochu štípali inak to bolo to najmenej na celom ivf, a budeš mať trošku nafúknuté bruško a možno budeš trošku viac náladová, na mňa tie hormóny nejak moc nepôsobili......neboj, budem držať palce 😉
@megynka jeee moja aj ty si sa nám ozvala 🙂 teším sa super že mate darkynu 😉 určite by som aj ja išla do toho 🙂 však čo nespravíme pre tie naše deturence 🙂 🙂 ja mám v sobotu et 😅
@silvia545 Ahoj je mi to velmi velmi luto, ze vas drobcek opustil. ☹ ☹ ☹
Sice sem uz nepisem, ale stale chodim a pravidelne vas citam a pamatam si este ako si zacala so stimulaciou a teraz takyto koniec ta cakal, velmi ma to mrzi ☹
@martineluska držím palce na et......nech sa to konečne podarí 😵 ja dnes teda volám do centra, že ideme do toho, som zvedavá na kedy nás objednajú na pohovor, ale chcela by som stihnúť pred tým ešte nejakú dovolenku...dnes a zajtra mám dovolenku, tak idem po nákupoch, som nebola v meste strááááášne dlho 😀 ...pekný dník všetkým
@martineluska tesím sa stebou,,tak uz o chvílu budes mat svoje bublinky v brusku 😉 nech sa vsetky krasne delia a hlavne nech sa pekne v brusku uhniezdia 😉
@megynka dakujem a som rada,ze si sa ozvala 😉 tak sa chystas do dalsieho boja,,dufam,ze to bude uz posledny a hlavne uspesny,,vsetkym Vam to prajem,,aby sa Vam to podarilo,,z celeho srdiecka 😉 🙂
@belisima10936 dakujem moja,,nikdy by som si nepomyslela,ze takyto koniec nas caka ☹ ☹ nezelam to nikomu,,aby to prezil 😢 😢 a vy ako pokracujete?
@ajuska51 dakujem Ti,,som velmi rada,ze sa tato tema rozrasta a bude nas tu viacej,,pomahat si aspon takto jedna druhej 😉 mate aj mrazacikov,,alebo idete do toho odznova 😉
@jessica8 vitaj medzi nami,,hlavne bud pokojna a nestresuj sa,,mysli pozitívne 😉 stres neprospieva dobre tebe ani ivf,,ja mam tiez odumrete vajíckovody,,ale nezobrali mi ich,,len mi tam dali nejake svorky 😉
dakujem vam velmi pakne za vase odpovede a podporu,doktrorka mi povedala ze mam velku pravdepodobnost otehotniet na prvy krat lebo mam mladucky organizmus a vsetko co som mala zle mi uz zobrali ......ale bojim sa ked vsetko je tak velmi drahe,a jak citam malo komu sa na prvy krat podarilo neviem ako to budem znasat ked to nevynde

@silvia545 moja ja nemam slov,proste ja to nechapem...co sa mohlo stat,,ty si normalne mala porod..a potom zomrel?ved ...co sa stalo?a mala si kontrakcie ze uz sa musel narodit? ☹