Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@martineluska drzim moc palce, aby Ti to vyslo... ja by som mala tak za 10 dni zacinat s kratkym protokolom
ahojte baby moje 🙂 dakujem že na mna myslíte 😉 dufam že sa tento krát ujme moje zlatíčko 😵 inak v tomto teple ten utroš nie je sranda 😠 😝
@belisima10936 - ahoj,prepáč, že Vám tu skáčem,ale protilátky proti spermiám a trofoblastu robia v iscare v Martine, inak o reprodukčnej imunológii v MT neviem....
@martineluska neboj,,sme s tebou 😉 a drzkame ti vsetky prsty,,ozaj teraz si doma alebo pracujes 😉 a ako sa cítis,,aj mas nejake príznaky,,verím,ze ANO 🙂
@wodanka tak aj ty zachvílocku ides nato 😉 drzkaj sa 😉
@belisima10936 juuj to neviem,,ci to robia aj v Martine,,a aky cajík to pil muzícek,,mala by som to aj ja kupit svojmu 😉 a nezabudni potom pit alchemilku,,ta je velmi dobra na maternicu 😉 ja tiez budem musiet potom nechat telo oddychnut od tabletiek,,lebo teraz beriem este dost tabletiek a neviem dokedy 😖 tak dufam,ze sa telo stihne potom z tych davok zpamatovat 😉
@ikacka Ahoj, no mne ich robili aj pred tak mi nasadila prednison na jeden mesiac a ze sa potom uvidi. LEbo, ze to za zistuje po viac odberoch, take nieco mi vravela, potom prisla schvalena ziadost a isla som hned do stimulacie. ... a teraz ked sa nam to nepodarilo, povedala, ze mohol byt aj v tom problem tak mi opat nasadila prednison... no teraz beriem 1 tabl. rano a 1/2 tabl. vecer. (pribudla mi vecer). TEraz tam idem o mesiac ked bude schvalena ziadost a dohodneme sa co dalej, ale myslim si, ze este v juli budem na Prednisone. No ved aj ked sa nam to o nieco oddiali , len nech ten vysledok stoji za to 🙂
@jessica8 stimulacia zacina 2 den menzesu, to zn., ze sestricka ti ide pravdepodobne v pondelok pichbut prvu a hned ta aj zauci kde si pichat do bruska- (som sa bala, ze kto mi to bude pichat, no nakoniec ked som videla sestricku, ze to nie je vobec take strasne od druheho dna som si uz pichala sama) 🙂 Stimulacia trva 10-15 dni, je to u kazdej ine, pocas stimulky chodis na UTZ a krvicku, kde vidiet ako a kolko vajok dozrieva. posledna injekcia sa dava myslim 36 hod. pred odberom. (OPU) a pichnut ti ju musi sestricka alebo Dr., lebo je to HCG do svalu. HLavne sa snaz byt v klude, ziadne tazke nakupy, nahanacky ani stres 😉 aby bola dobra uroda 🙂
@martineluska tak tfuj tfuj tfuj ti prajem nech je ten pravy 🙂 🙂
@silvia545 takze oni nic nezistili co sa mohlo stat??alebo aspon dovod som stoho normalne znechutena ze este v tomto storoci sa toto moze stat ☹ ale som rada ze sa davas do poriadku drzkam palce 😉
@jessica8 tak sme asi na tom rovnako sice ja mam oby dva vajecniky ale vajcovody nemam tak ti drzim palce 🙂
@megynka ja neviem co bude dalej zatial sa nist nedeje a moj je furt zataty tak uvidime kedy ho to prejde ja dufam ze ano 😉 ale ked tak by som chcela ist do Brna alebo Zlina 😉
@silvia545 ahoj mojka pracujem veru ale už lutujem že som nešla na pnku 😒 lebo ako naschvál mám vela roboty v kaderníctve cítim sa ok akurát ma bolia vaječníky to je všedko 🙂 a som strašne hnusná furt mi všedko ide na nervy 😀 ale to je asi príznak z utrošu 😠
@kiara15 mojka dufam že je ten pravý 😕 ale beriem to nejak športovo nemyslela som si že aj ivf sa dá mat na háku 😝
@wodanka moja držím palčeky 😉
@kiara15 povedali nam,že zomrel na udusenie,lebo nemal kyslík ☹ ☹ ani to nám nejde do hlavy,prečo ho dali na novorodenecké medzi deti,,ved jeho mali dať ešte do inkubátora,,myslíme si,že spravili chybu a veľkú chybu 😠 pravdu sa už nikdy nedozvieme ☹ náš synček mohol žiť a miesto toho nám zostala prázdna náruč 😢 😢 musím sa veľmi snažiť toto všetko prekonať a dať sa do poriadku po fyzickej aj psychyckej stránke 😉
@martineluska veru moja,,mala si zostať na pn,,aspon do krvičky,,teraz potrebuješ mať nohy hore a nie dole 😀 a také pichanie v brušku necítiš?a čo prsia nebolia?kedy maš ísť na krvičku 🙂
@silvia545 ale aj ma pichá aj vaječníky ma bolia a dnes ma aj cicky začaly boliet 😕 ale vieš aj utrogestan robý svoje 🙂 nabuduci piatok idem na krvičku 😝 ale v utorok si spravím testík. oni malého nedali do inkubátora??? 😠 nemám slov nechaju zomriet zdravé dieta 😔 😔 toto naše zdravotníctvo HNUS dobrý lekári odídu a zostane len spodina 😠 a kde si rodila mojka?
ajojte 🙂 konečne víkend, u nás začalo pršať ale mne to nevadí, škrečkovi som kúpila novú super klietku s preliezačkami a mňamky krmivo 😀 má radosť 😀 inak nič nové
@kiara15 no my sme tie darcovské vajká začali zvažovať tiež v Brne alebo potom ak nie tam tak asi sa na to vykašleme, nevieme sa rozhodnúť a manžel už z toho tiež nie je veľmi nadšený, akosi neveríme že by sa to podarilo a nechce sa nám už vyhadzovať peniaze
@martineluska dúfam že budeš tehuľka, drž sa mamina 😉 😵
@megynka dakujem mojka 🙂 no zvedavá som ako dopadnem 😅
@martineluska neboj bude hadam sa tu uz usmeje stastie a ty budes ta prva 🙂
@silvia545 jasne ze mal ist do inkubatora to co im sisi??ved ked sa narodil skor??ja by som ich asi 😠 😠 😠 😖
@megynka to Brno je dobre zatial co poznam z tadeto baby vsetky su tehu 😉 😉 skuste??ja o tom moc zvazujem ale mojho musim presvedcit 😒
@martineluska tak to je dobré znamenie 😉 len sa šetri moja 🙂 myslíme si,teda na 100% ho nedali do inkubátora,,lebo to by dr. nám povedal,,povedal,,že ho dali medzi deti na novorodenecké a tam potom zbadali,že im začína omodrievať ☹ 😢 malý bol pekne vyvinuty,,bol zdravy,,ziadnu chybu nemal,,tváričku mal takú bacuľatú,,nikto by nepovedal,že sa narodil skôr,,rodila som v Nitre a ti poviem,že na gynekologii žiadna starostlivosť 😠 ešte aj tabletky od bolesti mi musel môj doniesť z domu,,lebo ked som si pytala tabletku od bolesti,sestrička povedala,že hned prinesiem a viac jej nebolo,,prišla druhá aj tej som vravela a nič 😠 a takto isto dopadli aj baby,čo boli so mnou na izbe 😠 a o niektorych dr. ani nehovorím 😠
@kiara15 moja,,už si nepomôžeme,,vieš,že doktori sa budú kryť jeden druhého 😠 ale dúfam,že im to Pánbožko vynahradí inak,,lebo jeden z tych dr.,čo mi robil sekciu,,tak chodil za mnou každy den na izbu a stale mi vravel,ze nemože nato zabudnúť,,že si stale premieta v hlave príchod ako sme prišli,,či nestratili niekde sekundy,,minúty,,tak určite mal vyčitky svedomia 😠
@jessica8 neumrtvujú to,,neboj sa vôbec to nebolí,,nič nebudeš cítiť 😉 na ET musíš prísť s plnym mechúrom,,najprv ti urobia sono,či je mechúr plný,,ked nebude,tak musia počkať a ty budeš musieť piť,aby sa ti naplnil,,potom ti vložia embryjko a zostaneš ležať 15 až 20 minút a potom môžeš ísť na wc 😉
@kessinkaa dakujem,,niekedy si tak hovorím,čo zlého som urobila,,ked nám Panbožko vzal nášho synčeka ☹ ved nikomu som nikdy neublížila,,nikomu zlé nepriala,,lebo viem,že ked sa praje druhym zle,,tak tebe sa to môže vráťit a to dvojnásobne ☹ tak prečo sa to stáva nám,,čo tak veľmi túžime po detičkách a dali by sme im všetku lásku sveta,,PRECO??? 😢 😢
@kessinkaa presne ako si napísala,,niektoré ani nevedia ako otehotnia a potom svoje dieťatko odhodia alebo zabijú 😠 😠 my.čo musíme toho toľko prežiť a podstúpiť,,potom,ked sa to podarí,sme najšťastnejšie na celom svete,,ked už sa nevieme dočkať kedy budeme držať svoje dieťatko v náručí,,čaká nás už len pár dní,,nás postihne takýto osud a zrazu sa nám zrúti celý svet ☹ 😢 😢 podľa mňa to vôbec nieje spravodlivé!!!!!!!!na koľký pokus Vám vyšlo ivf?nám na 2 a mysleli sme si,že je to posledný ☹

@belisima10936 ja viem, ze v Martine robia geneticke testy, ale nie imunologicke...a na tie geneticke je tam strasne dlha cakacia doba, v Trencine sme cakali asi o 3 mesiace menej..