Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
skoro,no az tak na 8-10 den este skoro piatok si myslim
dobre baby na dnes koncim...uz sa mi tu nechce sediet...dobru nocku 😔
ahoj kiara ja sa mam celkom ok buduci tyžden sa budem objednavat na marec do centra na konzultaciu.ati ako sa máš?
ahoj lusi tak oddichuj pekne 🙂
marti ja uz idem 15.2.na konzultaciu na ivf ale urcite zacinam az po lete 😉
lusi dobru 🙂
aj ja neviem este presne kedy pojdeme na ivf chcem ist ešte pred tým hematologovy ak sa mi podarý a možno aj imunologiu ale len krv.a mužik ide na kontrolu v apríly k urologovy takže mame toho ešte dost absolvovat. a ešte som 5.2 objednaná na pečenove testy 🙂
marti veru mame toho este dost coo??este nas caka dlha cesta za stastim 😉 idem aj ja busat ta zatim paaa
akoj 🙂
pardon ahoj 🙂
ahojte buduce tehulky,
lusi co porabas?teraz som prisla z obchodu,najedla som sa,spravim si caj a sup ho do varenia 😅
co budes dobreho varit?
ja cestoviny a maso na stave so sampionmy a zeleninou...mnam... 🙂
KIARI ahooooj,aj mne to blblo,nic sa mi nedalo nacitat 😠
vecer znovu to zacalo,nedala sa mi odoslat sprava,tak som isla k tv. 😖
ahojte baby 🙂 silvi ja dnes len taku rychlovku žemlovku urobim,lebo fakt neviem co uz varit 😝 muzik akurat este dojedol nozky dve od nedele 🙂
bola som tiez v obchode,trebalo by mi poprat ale sa mi nechceee 😝
aj nam zostala polievka od nedele...nejako nam neberie.
ani mne sa dnes nic nechce robit 😖 od rana ma pobolieva hlava ☹
takze budem musiet nasadit tabletku...nerada...nechcem sa prejedat tabletkami...lebo zas pojdu do mna hormony..tak sa vyhybam tabletkam...
no veru poznam to... 😝 aj nam zostalo aj mäsko,polievka tak to dojeme a poobede bude zemlovka...
aj tabletku som dala...a boli stale ☹ dovarim obed a pojdem si asi lahnut...hadam mi to prejde ☹ ☹ ☹
ak tabletka nezabera jedine ist si lahnut...kavu si pila??
kavu som pila...rano mi ju drahy robi,ked vstava do prace... 🙂 tak a sup do postele 😀 😀 😀
no ako to dobre,chod ja idem na tu zemlovku...nech mam pokoj a pojdem sa vystriet ma popichava v brusku....
ahojte babulky tak som prisla konecne skor z prace domov ale pride mi manzel po 2tyzdnoch tak to bude coro moro uz sa mi v telefone vyhrazal 😀 😀 aby som ho cakala v posteli 😀
kiara ahoooj,tak to uz sa sa chod pripravit... 😉 😀
ahoooj kiari,
dnes teda coro moro 😀 tutu mutu 😀 erotikus pradielko kupene?
a uz cakas cakas v posteli? 😀
lusi,daj na seba pozor...neprehanaj to s pracou 😠
silvi ved praveze ja nic nerobim,jedine idem na nakup aj to len v takej malej taske....a navarim a nic ine,lezim,sedim,prechadzam sa po byte,net a tal dookola.... 😝
no a to budes robit dalsich 9 mesiacov.... 😀 zvykaj si 😀
kiari uz asi caka v posteli... 😀 😀 😀
tesim sa nato... 🙂
kiara sa finti a caka 😀 😵
kiari no ty budes ale vyfintena...coro moro...uz sa nevies dockat? 😀
lusi ty byvas v panelaku alebo v rodinnom dome?ja v rodinnom...este mame 8 arovu zahradu,takze od jari do jesene mam o robotu postarane,sadit..okopavat...polievat...stromky strihat..ajajaaaaaaaaaaaaaj...roboty az az.. 😝
ja v panelaku...taze ja jedine po balkone ... 😉 ale mi skoro stale cez leto ak manzel ma volno sme u nasich oni su na dedine taze tam travime leto,jesen,opekacky jaaaaaaj uz sa tesime.... 🙂
no co uz..spravis vatru na balkone a pome opekat 😀 😀
tento rok neopekam...vzdy pri tom beham otacam podlievam..druhy sedia..najedia sa a ja narobena 😝
ale neeeeeeee aj sa tesim
ja tiez tak obstojim...ale par krat co to spravim,neuskodi,neuberie z krasy.... 😀
a inak co robkas?drobcek ako?prave som dopila zeleny caj a pojdem pod sprchu.. 😉

Jaj ja som myslela ze uz dlhsie tak ozaj skoro ale piatok by si mohla??